Кралски работи и клюки - септември 2025

• 68 421
  • 904
  •   1
Отговори
# 885
  • Някъде там
Рания честити рождените дни на прекрасните си момичета.
Днес Салма става на 25, а утре Иман на 29.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 12:21 от daviz

# 886
Принц Уилям се откри за „най -трудната година от живота си“ в рядка телевизионна поява. Принцът на Уелс се присъедини към канадския комик и актьор Юджийн Леви в новото си шоу „Неохотният пътешественик“, докато Леви пътува до Лондон, за да вкуси от кралският живот.
Нов клип от предаването на Apple TV, което ще бъде излъчено на 3 октомври, е пуснат и показва, че се среща с принц Уилям на основата на замъка Уиндзор.
След като получи ръкописно писмо от Уилям, звездата на Шит Крийк получава лична обиколка на Кралската резиденция от бъдещия крал, като Уилям се шегува: „Ние предоставяме тази услуга за всички. Ние правим персонализирани обиколки навсякъде“, преди двойката да се наслади на разходка из имението.
След обиколката си Уилям и Юджийн се отправят към местната кръчма за пинта, където принцът на Уелс откровено говори за трудностите, с които той и семейството му са изправени през последните 12 месеца, по отношение на крал Чарлз и принцеса Кейт, които са диагностицирани с рак в рамките на седмици един от друг.

В емоционалния клип Уилям признава: "Бих казал, че 2024 г. беше най -трудната година, която някога съм имал. Знаеш ли, животът изпраща изпитания, за да можем да ги преодолеем и това е, което ни прави такива, каквито сме."
В невероятно честно интервю Уилям похвали храбростта на Кейт и Чарлз, докато признаваше, че техните здравни битки бяха трудни за цялото семейство. Той каза по това време: "Честно казано? Беше ужасно. Вероятно беше най -трудната година в живота ми."
"И така, опитите да премина през всичко останало и да държа всичко на път беше наистина трудно. Но аз съм толкова горд с жена си, гордея се с баща си, че се справиха с нещата, които са направили. Но от лична семейна гледна точка, това е брутално."

По време на пътуването си Уилям призна, че задълженията му са били място на утеха на фона на такива времена на изпитание, тъй като той каза, че се е борил с баланса на дома и работния живот. Той разкри: "Тази година не бих могъл да бъда по -малко спокоен. Това е по -скоро случай на просто пропукване и трябва да продължите. Наслаждавам се на работата си и ми е приятно да крадя и да се уверя, че имам време и за семейството си."

https://x.com/freedom_007__/status/1971512484948557948?s=46

# 887
  • Някъде там
Поздрав и от двореца за Салма и Иман.

И от Хюсеин и Раджва.
Страхотни снимки.Heart Eyes

Максима и Амалия вчера за последно в Ню Йорк. Максима е представила годишния доклад  за свършеното от нея като UNSGSA на Антонио Гутериш.

Днес вече са си в Нидерландия и  Вилем и Максима приемат президента на Индонезия в двореца.

Леонор и родителите й на посещение в двореца на правителството на Навара в Памплона, където видяха оригиналния документ за създаването на Княжество Виана от Карлос II Благородния.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 14:09 от daviz

# 888
Много са хубави испанците и нидерландците.

# 889
Принц Уилям ще присъства на откриването на първия глобален мемориал за хуманитарните работници на 1 октомври в Лондон. Той ще се срещне със служители на UNWRA - агенцията на ООН за помощ за палестинските бежанци - Консултативната група по мините, Ислямската помощ, Лекари без граници и Норвежката народна помощ.

Йорданците защо започнаха така да си обработват снимките? Още снимката за РД на Рания беше много загладена и чак лицето ѝ изкривено. И сега пак, млади хубави хора направени като от картинка.

Леонор не ми харесва май с този огромен костюм.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 14:55 от Chonsi

# 890
Леонор става все по-симпатична. Ще бъде страхотна кралица.

# 891
  • София

Много хубава двойка са!

# 892
  • Някъде там
Мандата като аташе по отбранителната промишленост и заместник-аташе по отбраната на Йоаким е удължена и семейството остава да живее във Вашингтон до август 2027-ма.
Скрит текст:
Министерството на отбраната обяви тази сутрин, че мандата на Негово Кралско Височество принц Йоаким като аташе по отбранителната промишленост и заместник-аташе по отбраната във Вашингтон ще бъде удължен до края на август 2027 г.

Негово Кралско Височество принц Йоаким, заедно с Негово Кралско Височество принцеса Мария и двете им деца, Негово Кралско Височество граф Хенрик и Негово Кралско Височество графиня Атина, следователно ще останат да живеят във Вашингтон, окръг Колумбия, където децата също посещават ежедневното си училище.

Като аташе по отбранителната промишленост и заместник-аташе по отбраната, принц Йоаким се отчита пред Министерството на отбраната, а в ежедневната си работа – пред посланика във Вашингтон.
Принц Йоаким встъпи в длъжност аташе по отбранителната промишленост на 1 септември 2023 г. в датското посолство във Вашингтон.

Красаеица си е Леонорчето. И каква лъскава "грива" има. Истински разкош.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 16:41 от daviz

# 893
Кралската принцеса Ан разкри нов портрет на брат си, крал Чарлз, в шотландския парламент. Снимката е направена от Мили Пилкингтън в замъка Балморал миналата година.

# 894
Интересен подход при датчаните. Дадоха на Йоахим някаква административна длъжност,  далеч от Дания. Хем да има с какво да се занимава, хем да не е в сянката на брат си.

# 895
Принцесата на Уелс, почетен командир на Кралските военновъздушни сили Конингсби, ще осъществи първото си посещение на гарата в Линкълншир в четвъртък, 2 октомври.
Колко е хубаво, че графика на принцесата ѝ става все по-пълен и я виждаме все по-често.

# 896
Това определено е най-трудният период в живота на Уилям.
Принц Уилям се откри за „най -трудната година от живота си“ в рядка телевизионна поява. Принцът на Уелс се присъедини към канадския комик и актьор Юджийн Леви в новото си шоу „Неохотният пътешественик“, докато Леви пътува до Лондон, за да вкуси от кралският живот.
Нов клип от предаването на Apple TV, което ще бъде излъчено на 3 октомври, е пуснат и показва, че се среща с принц Уилям на основата на замъка Уиндзор.
След като получи ръкописно писмо от Уилям, звездата на Шит Крийк получава лична обиколка на Кралската резиденция от бъдещия крал, като Уилям се шегува: „Ние предоставяме тази услуга за всички. Ние правим персонализирани обиколки навсякъде“, преди двойката да се наслади на разходка из имението.
След обиколката си Уилям и Юджийн се отправят към местната кръчма за пинта, където принцът на Уелс откровено говори за трудностите, с които той и семейството му са изправени през последните 12 месеца, по отношение на крал Чарлз и принцеса Кейт, които са диагностицирани с рак в рамките на седмици един от друг.

В емоционалния клип Уилям признава: "Бих казал, че 2024 г. беше най -трудната година, която някога съм имал. Знаеш ли, животът изпраща изпитания, за да можем да ги преодолеем и това е, което ни прави такива, каквито сме."
В невероятно честно интервю Уилям похвали храбростта на Кейт и Чарлз, докато признаваше, че техните здравни битки бяха трудни за цялото семейство. Той каза по това време: "Честно казано? Беше ужасно. Вероятно беше най -трудната година в живота ми."
"И така, опитите да премина през всичко останало и да държа всичко на път беше наистина трудно. Но аз съм толкова горд с жена си, гордея се с баща си, че се справиха с нещата, които са направили. Но от лична семейна гледна точка, това е брутално."

По време на пътуването си Уилям призна, че задълженията му са били място на утеха на фона на такива времена на изпитание, тъй като той каза, че се е борил с баланса на дома и работния живот. Той разкри: "Тази година не бих могъл да бъда по -малко спокоен. Това е по -скоро случай на просто пропукване и трябва да продължите. Наслаждавам се на работата си и ми е приятно да крадя и да се уверя, че имам време и за семейството си."

https://x.com/freedom_007__/status/1971512484948557948?s=46

# 897
  • Някъде там
Много готино сестричките да си сменят дрехите. Харесва ми.

А при срещата на Вилем Александър и Щайнмайер преди два дни той е обявил, че ще са на държавно посещение в Нидерландия в началото на юни 2026. Първото потвърдено дп за 2026-та.
А съвсем скоро пък ще видим белгийци и испанци заедно, но няма да е дп.
Скрит текст:
На 7 октомври крал Филип и кралица Матилда ще приемат испанския крал Фелипе VI и кралица Летисия в Белгия.

👑 Сутринта: аудиенция и работен обяд в Кралския дворец в Брюксел

🧑‍🎨 Следобед: Фестивалът Europalia Spain в Брюксел (изложба на Гоя и испанския реализъм)

Йоаким е дал интервю в което казва че са взели решение да останат още две години, за да може Хенрик да завърши там гимназията която е започнал. Много правилно решение, от гледна точка на децата и образованието им, за мен. Щеше да е кофти и за двамата ново преместване, отново в  различна образователна система и среда и то точно в тази  възраст.
Скрит текст:
Сладуранка.

# 898
На Амалия костюма не ѝ седи добре в бюста, сплесква я и това не са нейните цветове, с черната рокля ми харесва повече.

Преди ми беше жал за норвежкия крал, но след споделеното от Фенрис вече не.

# 899
Леонор е истинска красавица. Не знаех, че пише с лявата ръка.

На Марта фирмите не вървят добре. Едната й фирма има неплатена фактура от миналата година на стойност 22 хиляди евро за доставени продукти. Фирмата, на която тя дължи сумата, е пратила фактурата за принудително събиране. Шефът на фирмата твърди, че Марта редовно закъснява с плащанията, но за първи път не е платила изобщо, което го е принудило да прати фактурата за принудително събиране. Друга фирма на Марта пък не е подала годишния счетоводен отчет до данъчните служби за 2024. Срокът е бил 31 юли тази година. Има 6 месеца след срока да го подаде и ако не го направи, фирмата ще се закрие принудително.
Съобщава се също, че фирмата за дрехи Hest, в която Марта е съсобственик с други 2 дами, също има проблеми. В ТикТок е започнала кампания за бойкот на марката заради изцепките на Марта и шамана и атаките им към кралското семейство. Ако този тренд се разпространи, доходите ще секнат и там.

Междувременно Марта и шаманът си живеят в лукс и не е като да нямат пари за хубави почивки и скъпи покупки. Марта продаде наскоро и къщата си, така че със сигурност не й липсват пари да си плати сметките поне. Фирмите от сватбата им още не са си получили парите между другото ... Лоша карма за шамана и Марта.

Общи условия

Активация на акаунт