Кралски работи и клюки - септември 2025

• 68 389
  • 904
  •   1
Отговори
# 870
Оле, страхотна Мери от глава до пети. Хубава прическа, красива, гъста и лъскава коса, грим, рокля и стойка, всичко в нея е изпипано, както почти винаги.

давиз, тъкмо щях да пиша за Амалия и ти публикува. Супер изглежда в тази рокля. На нейната възраст имах същия тип чанта хехе. Вече съм по големите чанти, че трябва да има място за всичко Joy

Максима ми харесва в този златист костюм, приятно изглежда за есента.

Само Рания не харесах и аз.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 20:19 от Tiramisu29

# 871
Мери е с много ефектна визия. Само цепката на роклята нещо не можах да възприема, но ако се абстрахираме от нея, много елегантно, ефектно и съобразено със събитието.
На Амалия роклята не ми харесва. Максима с бежовия костюм-да.

# 872
  • на последния етаж
Максима изглежда много вталена и е във форма, явно спортува. Simple Smile

# 873
Принц Уилям пристига на летище Абърдийн, за да прекара време с баща си крал Чарлз III в Шотландия след посещението му в Саутпорт.
Източници твърдят, че Уилям е прекарал няколко дни в Балморал с краля по същото време миналата година и това е задължителен момент в календара му.

# 874
  • Някъде там
Карл-Филип и София присъстват на тържествено събитие в Музея на играчките в Скепсхолмен, Стокхолм, по случай 15-годишнината на организацията Project Playground, чийто съосновател е София.

# 875
Херцогът и Херцогинята на Съсекс ще бъдат в Ню Йорк, на 9-ти октомври, за да получат наградата "Хуманитари на годината" на Project Healthy Minds. Също така ще присъстват  на четвъртия годишен фестивал, в деня на Световния ден на психичното здраве, в петък 10-ти октомври.
Обявено е следващото излизане на Меган Маркъл и принц Хари в Ню  … 7HTpWSNAdQlKpW4ZR

# 876
  • София
Много сладка София, този цвят много ѝ отива.
Малко пухкава изглежда в този панталон, но какво пък - хора сме. Изглежда чудесно - здрава, щастлива и с мъж, който я гледа с много любов. Правят впечатление на чудесна двойка с Карл Филип.

Мегън в нюанс на бяло винаги е прекрасна гледка - нищо че снимката е стара.

# 877
Харесват си го
https://x.com/paulamatanovich/status/1970970515289559093

Амалия все още се притеснява доста
https://www.instagram.com/reel/DPBGMvdDSQs/

# 878
Традиция явно. Толкова за жълтите новини, че не се разбират Wink
Принц Уилям пристига на летище Абърдийн, за да прекара време с баща си крал Чарлз III в Шотландия след посещението му в Саутпорт.
Източници твърдят, че Уилям е прекарал няколко дни в Балморал с краля по същото време миналата година и това е задължителен момент в календара му.

# 879
Уилям и Чарлз винаги са били много близки. Това е видимо от всички кралски речи, където с много гордост говори за сина си и снаха си Катрин. Погледът на Чарлз, когато Тръмп хвалеше какъв прекрасен син е възпитал бе също показателен.

Медиите отчаяно се мъчат да пускат провокации относно Уелс, защото нищичко не излиза от екипа им. Уилям е затворен, потаен, не допуска медиите до личния си живот, често или обявява ангажиментите си в последния момент или разбираме след ангажиментите. Медиите знаят, че когато Уилям стане крал това няма да се промени и не им харесва.

# 880
  • Някъде там
Много сладка София, този цвят много ѝ отива.
Малко пухкава изглежда в този панталон, но какво пък - хора сме. Изглежда чудесно - здрава, щастлива и с мъж, който я гледа с много любов. Правят впечатление на чудесна двойка с Карл Филип.

Мегън в нюанс на бяло винаги е прекрасна гледка - нищо че снимката е стара.
И двете са  хубави в тези тоалети определено. Да видим как ще е облечена тази година, Меган.
 Много е хубава програмата за която са получили наградата.
https://archewell.org/theparentsnetwork/
И една красива Маделин.
Присъства на празнична вечер на  музея и парка със скулптури „Милесгарден“.Тя отдавна е ангажирана с работата на "Милесгарден" и е патрон на музея от 2023 г.
Празничната вечеря е наречена „Вечер за Милесгорден“ и насочва вниманието към необходимостта от запазване и развитие на скулптурния парк на Милесгорден за бъдещите поколения.

И Рания днес пристига на среща отново свързана с 80-сесия на Общото събрание на ООН.

Grinning

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 09:39 от daviz

# 881
Ей, София се показа най-после. Много красив цвят и на тази жена изобщо не й личи, че е родила 4 деца.

Eто нейна снимка с приятелката й Фрида Вестерберг при започването на този проект в Кейп Таун през 2010.

Кралят на Норвегия пък каза, че махането на титлата на Марта не стои на въпрос. Явно човекът не разбира колко нараняващо монархията е такова поведение.
Иначе той добави в кратко изказване пред медиите наскоро, че ''Трябва да продължим да живеем, ще се опитаме да решим проблема с разговори. Продължаваме разговорите. Мисля, че те са по-съгласни с нас, отколкото изглежда.'' Аз и още 84% от населението пък мислим, че те са съвсем несъгласни с краля и кралицата.
На въпрос дали разговори са достатъчни, кралят повтори отговора си, че ще се опитат да решат нещата с разговори.
Щото помогнаха тия разговори през тия години, та още да говорят.
Кралят, Хокон и Метте-Марит потвърждават, че са гледали скандалния филм по Нетфликс, но отказват да го коментират пред медиите.

Нетфликс пък разкри резултати за как се справя филма на Марта и шамана. В Норвегия и Дания е най-гледан. В още 6 държави е в топ 10 - Швейцария, Естония, Финландия, Исландия, Швеция и Люксембург.
В останалите държави положението с гледаемостта е трагично.
Прави се сравнение и с Harry & Meghan, който влезе в топ 10 в 85 държави.

Марта пък коментира критиката към нея и мъжа и така: Когато хората ни критикуват за тия неща, мисля, че се показват само техните собствени ограничения.

Мда, хората са проблема.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 01:05 от Fenris

# 882
На 23 септември 2025 г. принцеса Беатрис присъства на обяд “ The women rise for all “ по време на Общото събрание на Организацията на обединените нации 80 в Ню Йорк.

# 883
Хич не ми допада роклята на Беатрис.

# 884
И на мен. Не знам дали е от роклята или как на нея и стои.
София е много симпатична горе в ментовия костюм.
Много активни роялите по линия на ООН.

Общи условия

Активация на акаунт