Кралски работи и клюки - септември 2025

• 74 684
  • 949
  •   1
Отговори
# 600
Мелания все едно конфекция е навлякла, много разочароващо.

# 601
  • España
Принцеса Катрин е като излязла от приказка !
Зад нея дъщерята на Тръмп -Тифани ли е ?
Мелания на мен ми харесва всякак .
А Камила….ех Камила ….колкото и елегантна и да се старае , съдбата и е винаги да бъде в сянката на една принцеса на Уелс- преди Даяна , сега Катрин !

# 602
Проблемът на Мелания не са голите рамене, напротив това май й е най- хубавото, но цвета е ужасен, комбинацията с този широк колан в офис стил е странна, кройката не й отива, разширява я, това е най- лошия й тоалет като първа дама.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 09:52 от gala66

# 603
    Много ми харесва "якичката" в роклята на Катрин. Едно дискретно подчертаване на фина шия.
    Less is more....

# 604
    Роклята на Мелания е Каролина Ерера. Много ми напомня на зелената рокля Solace London, която Катрин носи в Америка на наградите "Ъртшот".

Софи я няма. В самолета за Япония е, където утре започва визитата им с Едуард.

# 605
    Приказни са тези двамата! Красота!

Явно дрескодът е златно/жълто/синьо.

Разпознаваем е стилът на кралските дами, наистина. Веднага щом стана кралица Камила започна да носи много сходни кройки, често едноцветно и доста синьо. Кралица Елизабет също имаше сходни кройки във всевъзможни ярки цветове.
    Катрин като млада разчупваше моделите, от няколко години, с новата роля се ориентира към този елегантно-официален стил.
    Така ще е - това им е официално облекло по време на работа и едва ли ще разнообразяват. Тяхната работа изисква да са прекрасни, но и разпознаваеми, единствени.

# 606
    • España
    Всъщност разликата в стила на облеклото е очеизвадна : аристокрация срещу бизнес-капитал ( олд мъни /селфмейд мъни ).

# 607
    Роклите на жените ми харесват, розовото коланче на Мелания - не. Както и пуснатите коси на всички.
    Роклята на Кейт тази вечер е най-добрата от доста време насам.

# 608
    Роклята на Мелания е Каролина Ерера. Много ми напомня на зелената рокля Solace London, която Катрин носи в Америка на наградите "Ъртшот".

Софи я няма. В самолета за Япония е, където утре започва визитата им с Едуард.
    Да кройката е идентична, но дяволът е в детайлите, при Кейт цвета, фигурата и добре подбрания колан създадоха съвършенство, а при Мелания карикатура.

# 609
    Много ми харесва "якичката" в роклята на Катрин. Едно дискретно подчертаване на фина шия.
    Less is more....
    Всъщност тя също придава голяма доза царственост на модела.
    Ето я роклята:
    https://www.phillipalepley.com/eveningwear

Харесва ми цветовия дрескод синьо и жълто, намирам скрито политическо послание. Smile

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 23:21 от Ирена_

# 610
    Ето още три снимки.

Първата май е пипната с някакъв филтър. Вижда се, че на Тръмп дясната ръка е гримирана да му прикрие лилавото петно на кожата. Ръцете им изглеждат лилави, както и колана й.

Още една снимка. На Мелания роклята е с цепка отстрани.

# 611
    Тази вечер Катрин е кралицата. Прекрасна е, царствена и същевременно фина и нежна.

# 612
    Очаквах Чарлз да спомене Уилям и Катрин в речта си, както го е правил в миналото, но не е. За сметка на това Тръмп го е направил:"
    Негово Величество е отгледал и забележителен син. Негово Кралско Височество Принцът на Уелс е наистина невероятен и мисля, че ще имате невероятен успех в бъдеще.“ „Да видя Нейно Кралско Височество принцеса Катрин толкова сияйна, толкова здрава и толкова красива... това е голяма чест“.

# 613
    Кейт е настанена до Тръмп, не й е било лесно, той не изглежда очарователен събеседник.

# 614
    Катрин е умопомрачителна. Принцеса от приказка. А Мелания за съжаление е разочароваща и на посрещането, и на вечерята. Най-показателна е тази снимка:

Общи условия

Активация на акаунт