Кралски работи и клюки - септември 2025

• 74 605
  • 949
  •   1
Отговори
# 735
Херцогът и херцогинята на Единбург се срещат с Техни Величества Императора и Императрицата на Япония, за да потвърдят връзките между домакинствата и да отпразнуват широчината на отношенията между Обединеното кралство и Япония, в Императорския дворец в Токио.

Херцогът и херцогинята на Единбург се срещат със сумиста Асанояма Хироки, преди да посетят състезанието по сумо в Националната сумо арена „Рьогоку Кокугикан“ в Токио.

# 736
Искам като роклята на Софи от посещението при императорското семейство. Чудесна е.

# 737
  • # супернатурална #

И на мен. Освен това принцеса Уелс не отиде при мъжа си, той говореше с баща си и с Тръмп. Тя ги заобиколи, застана зад тях и им обърна гръб. Приличаше на обидена.
Каретата си минаваше отпред, но не и на пътя на трите жени.
Определено не изглеждаше добре ситуацията, а Камиля сякаш я прогони.
Дали е така, господ знае, спекулираме си.

А, ето, и Птица е видяла нещо подобно.

Е, има си хас и Птица да не е видяла същото Smiley

Даже да не приближаваха коне, жестът не е натрапчив и компрометиращ.
Къде я видяхте Кейт обидена, а и  освен на конете да се е обидила, че минават, на друг няма за какво.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 15:50 от Г. Краули

# 738
Втората рокла на Софи, с реверанса, вече е наистина много красива и напомня кимоно.

# 739
Ако искат шапките да отвличат вниманието от Мелания, трябва още малко да потърсят златната среда.
Шапката й от вчера определено е едно от най-обсъжданите неща.
Но пък отвлече вниманието от ходенето му пред Чарлз примерно Simple Smile

Англичаните не ухажваха тръмп заради Украйна.
Оказа се, че всъщност така се прави - домакинът оставя госта напред да инспектира войските. Така че този път (като по чудо) няма протоколен гаф, както беше, когато закри Елизабет и тя се чудеше къде се шмугне, че да се вижда.

Прави ми впечатление, че и двете рокли на Софи се вписват цветово в обстановката и си пасват с облеклото на домакините. Десенът на втората рокля "се заиграва" със един от най-емблематичните символи на Япония - цъфналите вишни.

Скрит текст:
Думи от речта на краля: "В две световни войни ние се борихме заедно, за да победим силите на тиранията. Днес, когато тиранията отново заплашва Европа, ние и нашите съюзници стоим заедно в подкрепа на Украйна, за да възпрем агресията и да осигурим мир." Колкото до ефекта на тихата дипломация, която водят английските рояли, още на другия ден след банкета Тръмп е казал на Киър Стамър "Путин ме разочарова." Вече долко дългосрочен ще е ефектът върху Тръмп, ще видим. Аз лично нямам доверие на бай Дончо.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 15:33 от Ирена_

# 740
Аз Катрин обидена не съм я виждала, нито съм чувала да е била такава някога. Напротив, останала съм с впечатлението, че е широкоскроен човек, земен, със страхотно чувство за хумор. А такъв тип хора не се славят като обидчиви.

# 741
  • Някъде там
Реставрацията на замъка в Белгия  е приключила.
Филип и Матилде са поканили 130-те човека които са работили по реставрацията на прием в двореца.
Преди

След

# 742
Катрин отдавна е доказала, че се владее отлично. Освен това е достатъчно шлифована в протокола, за да демонстрира обида публично, дори да изпита такава. Особено на държавно посещение от най-голяма величина.
Пък ние тук си чешем клавиатурите и търсим подтекст във всеки дребен жест, във всяко отмятане на кичур или помръдване на носа Grinning

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 09:29 от Vetrena

# 743
Във фейсбук ми попадна профил със снимки на тоалетите на Мелания от държавната визита, имаше над три хиляди коментара. Исках да разбера какво мислят американците за нея и се зачетох. Очаквах негативни коментари най- вече заради Тръмп и произхода й, но изненадващо около 80% от коментарите бяха положителни, много се гордеят с нея, смятат я за най- елегантната дама след Джаки, за умна, изтънчена и добра. Имаше негативни мнения за избора й на шапка и за жълтата рокля, но дори и тогава подчертаваха, че по- принцип няма грешка досега в стила й. Друго интересно беше мнението на голяма част от коментаторите, че на тази визита тя изглеждала много спокойна и щастлива, особено когато била с Кейт, не я били виждали толкова усмихната. Камила не е харесвана особено  но към Кейт изпитват възхищение, тя е олицетворение на аристократизъм и класа за американците.

# 744
  • Някъде там
Хюсеин и Раджва  присъстваха на вечеря , организирана от вицепрезидента на САЩ Джей Ди Ванс и съпругата му Уша Ванс във Вашингтон в четвъртък, по повод посещението им в Съединените щати.

Много хубави и двамата. Прекрасна Раджва с много красива рокля в страхотен нежен цвят с  много красив Cherry Blossom десен. Но, не само роклята, самата тя е красива.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 19:51 от daviz

# 745
Много хубава Раджва и роклята е много нежна Flowers Cherry Blossom

# 746
Много добър избор на тоалет на Раджва,а и тя си е хубаво и мило момиче. Поемат двамата с Хюсеин по пътя на държавните задължения . Уша Ванс също е прекрасна. Аха ,и коланът на Раджва е много интересен. Тази млада дама ще ни радва дълго .

# 747
  • в сърцето на един мъж...
Софи изглежда прекрасно на снимките, отново тоалетите са съобразени с мисията, която има. Прилича на кимоно първата рокля - има точната форма на такова. И е в прекрасен цвят. А втората е много красива с тези вишневи цветове.
Мелания и Кейт са разкошни двете заедно, а Мелания направо цъфти с децата. Аз до сега не съм я виждала толкова освободена и усмихната.

# 748
Много хубава Ражуа и роклята й е страхотна.
Само коланът не ми харесва, с друг щеше да е пеефектна.

# 749
  • Някъде там
Много хубава Ражуа и роклята й е страхотна.
Само коланът не ми харесва, с друг щеше да е пеефектна.
Риза и пола били. И така ми харесват.

Чантата много интересна.
Скрит текст:

Интересно дали ще видим още появи от Раджва.

Доня София е страхотна. Днес започва посещението си във Вашингтон за втория симпозиум America&Spain250. Тя ще председателства и заседанието на Изпълнителния комитет на Настоятелството на Испанския институт "Кралица София".
На 86 години и такива  далечни пътувания и сериозни ангажименти поема.

Общи условия

Активация на акаунт