Звездни Компромати- Септември'25

• 254 168
  • 2 815
  •   11
Отговори
# 2 385
Нищо не разбрах от шикалкавенето на Памела. В крайна сметка има или няма връзка с Лиъм? Grinning

# 2 386
Животът е едно голямо неизвестно! Лили Иванова е само пример, че човек и на 90 години може да е в кондиция и да е все още на този свят!
Колко е дълга линията на живота на Камелия не се наемам да чертая!
Да е жива и здрава и да се радва на децата си!
Всичко друго са неизвестни, които не зависят от никой!
По собствено желание не е дочакала тая възраст, че да става майка.

# 2 387
На мен бебето никак не ми прилича на новородено. Не че има значение, но ми се струва невероятно да е от сурогатна майка.
Да са живи и здрави цялото семейство!

# 2 388
На кой родител с две малки деца му е лесно? Не ги мисля, могат и гледачки да си наемат. Има родители без възможности и помощ от никъде и пак оцеляват някак.

# 2 389
  • Glasgow
Таткото толкова симпатяга ли е или го е понапудрила и него?
Да си носи с гордост красивото име бебока, иначе 🙂 Аман от граници и стандарти 🙃
Симпатяга е☺️

# 2 390
На запад след 18 години децата напускат дома и се оправят сами с живота. В Бг се дундуркат и живеят при родителите  след 30.
Така че Камелия  ще ги доживее и изучи, не й правете сметка.
Да са живи и здрави и родителите и децата!
Това и най-голямото богатство! Браво за смелостта!

# 2 391
Да е жива и здрава Камелия, да си отгледа дечицата!
Но все пак, не ми стана ясно какво общо имат финансовите възможности с това родителите ти да са живи и здрави. Човешкият живот все още не може да се удължава с пари, за съжаление.

Защо да не си ги отгледа. За първото дете имам спомен, че казваше, че нейните родители ѝ помагали за гледането, когато тя и мъжът ѝ имат участия. Те да не са много млади, а явно са в състояние да гледат внуче.

# 2 392
Параскева Джукелова и Елжана Попова на откриването на фестивала на българското кино в Рим.

Скрит текст:

# 2 393
  • Glasgow
Осман Дембеле и Златната топка. Не очакваше май миличкият, много плака и майката излезе да го успокои. Веселяшка, нали майката беше това?
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 06:50 от Jokerr

# 2 394
Да, Жокер, майка му е.
А той е 6я французин, печелещ Златната топка след Ремон Копа през 58г, Мишел Платини през 83, 84 и 85, Жан-Пиер Папен през 1993, Зинедин Зидан през 1998 и Карим Бензема през 2022.

# 2 395
Когато става дума за нещо хубаво като появата на дете, добре е да се мисли положително. Аз бях 11 години по-млада от Камелия, когато родих, обаче и на мен имаше кой да ми сметне на колко колко години ще бъда на бала на детето. При Камелия го няма и изтощението от бременности и раждане, което дава повече сили за отглеждане. Ще се справят.
И още нещо - все повече възрастни родители има. Няма да са "бели лястовици" с малките си деца, а ще има доста като тях или малко по-млади.

# 2 396
И аз много се радвам и искам да поздравя Камелия! Да са им живи и здрави дечицата
За годините и не правя сметка, защото за там ред няма. Както се наблюдава в последно време много хора си отиват нелепо и млади. Да се радват за времето си прекарване заедно, това е най-важното!
Прекрасни са

# 2 397
  • Пловдив
Ивана пече чушки...с грим и т.н...
https://www.facebook.com/share/r/176fjees5w/
От отслабването как и висят телесата по ръцете...Confused

# 2 398
На тия години, ако не можеш да си позволиш да изрежеш излишната кожа или нямаш такова намерение, толкова сериозно отслабване е направо страшно!

# 2 399
Параскева Джукелова и Елжана Попова на откриването на фестивала на българското кино в Рим.

Скрит текст:

Като бях дете, Елжана Попова ми се струваше много красива и нежна. И сега изглежда много симпатично, добродушна.

Общи условия

Активация на акаунт