Звездни Компромати- Септември'25

• 314 342
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 705
Някой знае ли нещо за сина на Джони и Ванеса Паради. От години не е споменаван. Помня, че някога се прокрадна инфо, че има проблем, но нито го показват, нито се говори за него...
Няма никакъв здравословен проблем. Има си дългогодишна приятелка, работи, рисува и свири на китара. Джони казва за него -"не ми трябва днк, той е мое копие." Момчето не обича публичноста, живее нормален живот.
Скрит текст:

# 706
Евала 50 страници за 4 дена Simple Smile))

Влизам с новия албум на Джъстин -- красив клип на Джъстин с Хайли и Джак. Красиви са ми като семейство, изобщо не вярвам, че Джъстин страда по бивши--всичките му песни са посветени на Хайли, за мен много я обича тази жена. А Хайли е с безупречна фигура, само да си кажа, браво на нея. Джъстин е изключителен талант, обаче, много се е изпотатуирал и ми идва прекалено. Нека са щастливи и да се обичат!

https://www.youtube.com/watch?v=fXivMSJm_kA&ab_channel=JustinBieber

И аз не мисля, че страда по Селена. Но определено си има други проблеми/не любовни/. Дали славата и цялото внимание, дали всичко, което е преживял.. мисля, че наистина е част от жертвите на Пи Диди. Просто по ред причини не желае да говори. Хейли ми се струва като човек, който силно го подкрепя и истински го обича. Симпатични са ми и двамата.

# 707
Финалът на US Open в Ню Йорк при юношите ще е между Иван Иванов и Александър Василев.Страхотни младежи,бъдещето на българския тенис 🤗.Довечера от 19 ч. по HBO max.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 10:44 от Лещичка 💙💚

# 708
  • Бургас
Александър Василев бил братовчед на Григор Димитров, а и май е хубавичък

# 709
Фитнес тренировка със Джесика Алба Hands MuscleHeart
https://www.instagram.com/p/DOMZUwaEu15/

# 710
Sydney Sweeney на представянето на "Christy" на Международния филмов фестивал в Торонто
Скрит текст:

# 711
  • на село
Едното дете до Благо е твърде малко да е най-големият му син. Да не би чеченката (или каквато там беше) да се е смилила най-накрая да го прати насам?

# 712
  • Sofia
Синът му от гимнастичката Христина е,т.е. най-големият син.

# 713
  • Glasgow
Мисля, че голямото е от първата жена, другото от Златка. Ама защо го е облякъл с блузка на Барселона на мач на националния 🙈Благо, бе😅

# 714
Да,Александър му е братовчед и тръгна от неговата школа,но това не омаловажава таланта му.Аз съм за Иван обаче,страхотен младеж и истински талант,победител на Уимбълдън при юношите.

# 715
И аз идвах с тенис новината.
Пожелавам им успех! Страхотни момчета!

# 716
  • Sofia
Азо при МонДьо/може би утре/ май признава за фалшивия си образ 🤔
Скрит текст:

# 717
На Николетиното кръщене стайлингът много хубав, но и тя, и детето са с едни десени на дребни цветенца, които са доста бабешки по принцип, да не са дошли на мода?

# 718
Няма да мога да гледам мача довечера, а сигурно ще е нещо невероятно за всички българи. Има ли тема тук, в която ще се коментира?
Успех и на двете момчета, който и да спечели, ще е радост за нас. 🤍💚❤️

# 719
  • Glasgow
Хари Стайлс и Зоуи
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт