Звездни Компромати- Септември'25

• 314 316
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 720
На Марчето снимката е толкова замазана, че щорите отзад са се изгладили. Хептен през просото взеха да карат с тия филтри.

# 721
  • Glasgow
На Николета роклята на търсене по снимка излиза тази. На моделката различно е стилизирана, не е така осисена и не е макси дължина. Не мога да преценя на кого е по добре, тези миди дължини не ги харесвам.
Скрит текст:

# 722
Мария до Мадрид ли стигна на сватбено пътешествие? Не че е лошо, просто с толкова снимки и тагове реших, че за някой остров в Тихия океан заминават.

# 723
Скрит текст:
Отмъщението на гримьора - бяло лице, бронзирано деколте. Не знаех, че Мира Добрева се е върнала в телевизията.

# 724
  • София
Ако не бъркам, Мария каза при Венета, че ще ходят в Мадрид, за да разглеждат университети за Марая догодина. Кандидат зетят учил там.
Атанейша цял цирк с жирафи е построила за кръщенето на малкото Бачорче.

# 725
Ох, и на мен ми избоде очите. Особено деколтето. Толкова некадърно бе бронзирано и замазано все едно не се е къпала.
Че тя си е в БНТ.
Сега може би замества някой отпускар.
Продуцент и репортер е на "отблизо"
ПП  за Мира пиша.

# 726
Това пластмасово кръщене на Бачорски вече накъртва. На този фон на Николета кръщенето изглежда като висша класа.
Само това ли се случва с българските звезди?

# 727
Марая на Мария няма ли още две години в гимназията?

Хари Стайлс и Зоуи са ми малко странна двойка. Него много го харесвам и много искам да е хетеро и да си хване някоя готина мацка, да му отива, обаче не ми се струва, че го влекат девойки.

# 728
  • Sofia
Отиват в Мадрид за гаджето на Марая.
Той ще учи там.
Марая тази година е 12клас

Скрит текст:

# 729
Марчето е добра по спринтовете, но семейният живот е нещо като маратон, май, и там й издишат концепциите 😀

# 730
Мария вече си е взела поуки и знае, че не е на 20 г., а и чак толкова влюбен и загубен мъж по нея не е имала досега. Не мисля, че скоро ще си развали рахата Simple Smile.

# 731
  • Viena
Марчето тук ще се задържи 100%.

# 732
Мария вече си е взела поуки и знае, че не е на 20 г., а и чак толкова влюбен и загубен мъж по нея не е имала досега. Не мисля, че скоро ще си развали рахата Simple Smile.

Нещата не зависят само от нея все пак, макар че от женска гледна точка й пожелавам всичко най-хубаво.

# 733
Скриншоти от видео на Цветка екс-Биометка без филтър.
От толкова дупчене и пълнеж лицето ѝ е на вили и могили. Страшно е как повечето жени, наближаващи 50 имат по-хубава кожа, скули и най-вече устни от момиче, което май няма 30
Та тя е чиста антиреклама на каквато и да е грижа за кожата на лицето

Скрит текст:

# 734
  • София
91 набор е Цветка, минала ги е 30-те

Ивелина с поздрав за свеки
Скрит текст:
Синди, Линда, Армани и Наоми
Скрит текст:
Синди през 1987
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 20:34 от lite16