Звездни Компромати- Септември'25

• 297 537
  • 3 308
  •   10
Отговори
# 1 800
  • Glasgow
Сега си ги прехвърлям наум, Съдърланд го помня и знам, дори аз писах май първа тук, синът му беше споделил в Туитър със снимка като млад. Шон Конъри да не би, но той не беше толкова хубав, наистина не помня.
В Гетсби беше много хубав, но актрисата не мога да я понасям, не ми беше достоверно този хубав мъж как е обсебен от тази веяна скумрия

# 1 801
Шон Конъри май отдавна… такова. Роджър Мур беше преди известно време.

# 1 802
В памет на Робърт 🙏

Скрит текст:

Красив, талантлив, дискретен, отиде си в Сънданс, в Юта, заобиколен от близките си
Да почива в мир!🙏

# 1 803
  • София
Еее, Робърт Редфорд беше секс символа на поколението на майка ми. Жалко, светла му памет.
Аз самата не го намирах за страхотен красавец, но бях изключително впечатлена от "Отвъд Африка" - до такава степен ме беше трогнал като тийнейджърка, че вече повече от 20 години си мечтая за Африка, но тази, която е във филма.

# 1 804
Невероятен мъж, страхотен артист. Ако искате тази вечер да поревете за Редфорд и за вече изчезващите истински мъже, гледайте “The Way We Were”. Всеки път плача на последната сцена.
Робърт Редфорд умира в къщата си в Юта, заобиколен от близките си. Има четири деца от първата си жена: двама сина и две дъщери. Първият му син умира едва на два месеца от Синдром на внезапната детска смърт.  Редфорд тогава е едва на 21 години. За съжаление и вторият му син умира през 2020 година от рак.

С първата си съпруга

Семейно, една от дъщерите си и сина си:

Със сина си Джеймс, който умира през 2020:

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 18:05 от Barbarella*

# 1 805
Светла памет на Робърт Редфорд, страхотен мъжкар и красавец - не често срещана комбинация!
Преди много години, в Паралели, бях чела негово интервю, запомнила съм хумористичното му изказване, че епитафията на надгробната му плоча щяла да бъде "Тук почива Робърт Редфорд, почина, защото една сутрин се събуди с кафеви очи." Шегата е по повод вечните въздишки за невероятните му сини очи.
🌹🌹

# 1 806
Светла му памет на Робърт Редфорд. Гледах къде се намира Сънданс, Юта, вълшебно място, планини и природа, далече от суетата на Лос Анджелис.

# 1 807
Едно от най-старите кафенета (закусвални) в Ню Йорк са публикували свои снимки на Робърт Редфорд, когато ги е посещавал през годините или някакъв филм е снимал там. Мястото се казва Lexington Candy Shop и между другото там все още сервират кока-колата така както са я сервирали, когато първоначално е измислена.

# 1 808
  • Glasgow
Малкият син на Стилиян Петров студент. Като гледам май е в общежитие. Майката добре изглежда, първо помислих, че може да е гадже, по различна я помня, по лелски стил
Скрит текст:

# 1 809
Хубава двойка са Стилиян и жена му, преминаха през големи изпитания и сега изглеждат щастливи.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 19:27 от SHE_IS

# 1 810
  • Glasgow
Големият му син много го хейтят, Стилиян Петров младши, стана член на тукашната партия подобна на Възраждане, Reform.

# 1 811
Малкият син на Стилиян Петров студент. Като гледам май е в общежитие. Майката добре изглежда, първо помислих, че може да е гадже, по различна я помня, по лелски стил
Скрит текст:

Не ми прилича на българско общежитие. Колкото и да са ги ремонтирали стаите на студентите, едва ли са започнали да им слагат спални вместо единични легла.

# 1 812
  • Glasgow
Тя не трябваше да ги прави шаферки, плачеха децата, тя ухилена, такива снимки ще им останат 🤐
СтилянПетрови живеят до Бирмингам някъде ако не се лъжа.
А Бербатов къде живее?

# 1 813
Загледах старта на "Трейтърс по бтв, представят участниците и любимката ми Силвия Петкова, известна с нежното си и изискано присъствие, изсъсква - "Оф, дано да няма няк'ви селяци...!". Дотук, от видяното, само тя.

# 1 814
  • Пловдив
Бай Злати практикува йога Simple Smile
https://www.facebook.com/share/v/19GUUoHMqf/

Цветелина..бях я забравила.
Скрит текст:

Дамата в действие...
https://www.facebook.com/share/r/1MkxL48WTy/

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 21:32 от mystic woman

Общи условия

Активация на акаунт