Звездни Компромати- Септември'25

• 251 756
  • 2 787
  •   70
Отговори
# 2 670
Като мине човек през Еко-то на бул. Никола Петков може да види целия автопарк на сем. Стораро. Или бензиностанцията е тяхна, или за я завладели, но всички скъпарски возила са на фамилията. И аз се чудя спят ли икономическа полиция и вярват ли си, че певец може да си позволи не един, не два, а повече от 5 толкова скъпи и луксозни автомобила.

# 2 671
  • София
Сано и оня зловещият мъж на Луиза Григорова - Макариев, ще правят игрален филм за Стоичков. Естествено, с любезното съдействие на небезизвестна компания за хазарт.

# 2 672
Във фб ми излезе реклама с Ники Михайлов за някаква фирма за дограма. В коментарите са го съсипали - с боси крака, мърмори си под носа, никаква интонация, с ръцете в джоба, за фон семейни снимки на стената в къщата им… Направо е същинска антиреклама. Писали са, че като са видяли, че той им е рекламно лице, нарочно не са поръчали от тази фирма.

# 2 673
  • София
Тая Америка Ферера да не е Грозната Бети?
Да, тя е.

# 2 674
В отговор на осъждането на Саркози на 5г затвор (и 100 000 евро) в аферата за либийското финансиране на президентската му кампания през 2007, Карла публикува лаконичното :
Скрит текст:
LOVE IS THE ANSWER
Под звуците на легендарната Instant karma на Джон Ленън

Дъщерята на Дженифър Гарнър и Бен Афлек, 19 годишната Violet, която е студентка в Yale, произнася реч пред ООН, крайно афектирана на екологична тема (чистотата на въздуха) и влиянието на неговото замърсяване над младото поколение.
Скрит текст:

# 2 675
Да чете и казва прогнозата по телевизията може този,който камерата го обича. Трябва да умее да се държи пред камерата. Не става току-така...

# 2 676
  • Glasgow
Например Николета в онова папарашко предаване ми хареса как водеше, има приятен глас. Чете готов текст, не импровизира (то затова сигурно ми хареса😅). Без преиграване и лигни. Дето ме дразнят в Пипи Дикова и Сърчаджиева

# 2 677
Направо са ми трогателно-наивни такива афектирани еколожки като Дженифър Гарнъровата щерка. Да не би едрите риби да се стреснат и да закрият замърсяващите си производетва или да забранят автомобилите? Най-много да спре да ползва дезодорант, за да не унищожава озоновия слой. Младостта им пречи да осъзнаят, че нещата са предопределени, да не кажа и обречени....

# 2 678
Имах приятелка, която от нищото се чална и започна да ме хока, че не съм била политически дейна и как може да не ме е грижа за бъдещето ми. Зряла жена, разумна, с деца, какво и стана не знам, но приятелството ни рязко приключи.
Ако си ми истински приятел, няма да ми налагаш политическите си възгледи.

Дженифъровата щерка поне е млада и има оправданието, че може би не осъзнава как действат тези, които имат властта да решат проблема.

# 2 679
  • Glasgow
Преди няколко години градът, в който живея беше домакин на голяма световна климатична конференция, световни лидери идваха, две седмици беше, блокираха града, цените бяха шокови, хотели за над 1500£  на нощ, които в други дни бяха 50£. Повечето пристигнаха с частни самолети🤡🤡🤡 Малката Гретка не помня с какво дойде. Имаше страшни глупости, например поканили едно амазонско племе да дойде и да говори за последиците и кампания по всички медии да им дарят дебели дрехи и обувки, защото те там нямат такъв сезон и нямат. Значи плащаш им хиляди за полет, хиляди на вечер за настаняване, ама просиш дрехи по медиите за ПР.

# 2 680
Григор Димитров и Ейса - на седмицата на модата в Милано - Prada SS 2026
Скрит текст:

[spoiler/]

Григор Димитров и Донатела Версаче
Скрит текст:

[spoiler/]

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 16:43 от intheroom

# 2 681
Аз пък намирам подобни инициативи (на младите) за похвални. И за това с радост ги отразявам тук. Защото поради така наречената “обреченост” на каузата, всички се скатават и напредък - никакъв.
Младостта е младост, за да е луда, необуздана, крайно ангажирана.
Има време, като остареят, да дремят по фотьойлите и да цъкат с език “Накъде върви света?”, нали?

# 2 682
Успокоих се, че не само на мен ми прилича на Михайлов 🤣
Депутатът от Величие Ивелин Михайлов с Никол Кидман в новия ѝ филм "Момиченце".

# 2 683
  • на село
Гледах я Никол Кидман в този филм - лицето ѝ е много зле. Вероятно е минал отдавна моментът, когато е можела да спре да се боде. Иначе тялото ѝ е върха.

Предпочитам да слушам Натали пред пискливата Пипи.

# 2 684
И на Мира лицето й много зле.

Общи условия

Активация на акаунт