Звездни Компромати- Септември'25

• 240 150
  • 2 675
  •   92
Отговори
# 2 655
Да се говори правилно е някакъв абсолютен минимум за човек на екран. Никакъв талант не е.

# 2 656
  • София
Колин Фарел
Скрит текст:
Алиша Силвърстоун
Скрит текст:
Америка Ферера за Vogue Mexico
Скрит текст:

# 2 657
  • София
Да се говори правилно, е някакъв абсолютен минимум за човек на екран. Никакъв талант не е.
Поздрави от Юки Кадриев имаш 🙂

# 2 658
Новини от много години не гледам, така че нямам идея Юки от заекващите ли е или от “талантливите”.

# 2 659
  • Пловдив
Стана ли Юки наред с Ани Салич име емблема на новините за днешното време, подобно на чичко Филипов в някогашното - стана. Sunglasses

Цитат
... не гледам, така че нямам идея...
Критикуваха го за много грешки (лапсуси), дори в Господарите са го давали. Не мисля, че заеква.

# 2 660
Юксел непрекъснато прави грешки. Ъъъъ-ка, въобще е мъка да се слуша. Аз телевизия не гледам отдавна така или иначе, но всичко е под всякаква критика.

Писала съм и друг път, че за мен чалгаджия е диагноза, но съм направо отвратена от местните "звезди". Коцето ми държи класацията са най-селски бек.
Къде е икономическа полиция тук? Тези т.нар певци какви данъци плащат? Как се регулира тяхната индустрия?!!

А за това нагло и бездарно създание, което непрекъснато се снима с коли и високи скорости какво да кажа?? Поредният синковец....

# 2 661
Срещнах любимката на темата Богданска в Swarovski (реклама може би). Страшно беше навирила нос (колкото й е останал).

# 2 662
  • На морето!
Тоя Емрах е тоооолкова противен!

Иначе за БТв- за понеделник Николай Денков имал уговорено интервю с Цънцарова, но му се обадили в неделя да кажат, че интервюто пада. За сметка на това канят мъжа на Мадлен Алгафари да "анализира" политическата ситуация, той е известен с онази пикантнта снимка, с това че синът му е при ББ, а вече и с това как лично ходи на инструктаж и отчет в кабините на Пеевски
Скрит текст:
Та в този ред на мисли, в момента е срамно да си журналист или лице на БТВ и Нова. Само Гала, Венета и продуцентите на риалити формати се чувстват добре.

# 2 663
Депутатът от Величие Ивелин Михайлов с Никол Кидман в новия ѝ филм "Момиченце".

# 2 664
  • Пловдив
Тая Америка Ферера да не е Грозната Бети?

# 2 665
По-горе писах за пустата човешка суета, заради която се прави какво ли не🙄
Пример - силиконови импланти.
Алиса Милано, днес на 52, на всеослушание обявява, че маха своите💪
Била щастлива, обичана жена, с импланти или без, нямало да има разлика. И така.

Подплатено със снимка + оригиналния текст :
Скрит текст:

Снимка малко преди операцията.

И Алисиното (не моето), лирическо отклонение по темата.
С две думи, съгласила се е цял живот да бъде сексуализирана, за да успее професионално, но днес вече, понеже е силна, успешна, щастлива, няма нужда от фалш (силикон) в живота си.
Което не означава, че заклеймява жените с импланти ако там намират успокоение, самочувствие и умствено равновесие.
Тя самата, от днес вече била автентична. И фрий.
Амин.

# 2 666
Махат ги масово защото се разболяват зловещо от тях ....тоя аутентик селф е мижи да те лАжем...ала бала за наивници...

# 2 667
Депутатът от Величие Ивелин Михайлов с Никол Кидман в новия ѝ филм "Момиченце".

Ъ?

# 2 668
Помните ли още скандала с колдплейския концерт:-)
Съпруга на ейчарката сега бил казал че И ТОЙ бил на същия концерт с друга жена:-))) там вече стана сага без край. Ако изобщо може да им се вярва.

# 2 669
  • Враца
Помните ли още скандала с колдплейския концерт:-)
Съпруга на ейчарката сега бил казал че И ТОЙ бил на същия концерт с друга жена:-))) там вече стана сага без край. Ако изобщо може да им се вярва.

Да, но съпругът на "ейч-арката" беше написал директно, че те са били вече разделени към момента на случката с концерта. Тоест в историята "бели и добри" са той и бившата му съпруга, а единственият, който изневерява, е мъжът, който клекна като го видя камерата.

Общи условия

Активация на акаунт