Звездни Компромати- Септември'25

• 242 008
  • 2 697
  •   73
Отговори
# 2 625
Преди обед наистина стигна Марианската падина.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 11:50 от sigma

# 2 626
Венето, ти съвсем изтрещя!
Какъв добър и почтен човек може да бъде персонаж от ъндърграунда?
Аман от простотии и прости хора!
Не разбирам какво го ровят това минало, то е като @кото, колкото повече ровиш, толкова по-гадно мирише.

# 2 627
А моят ден започна в ранни зори, с ароматно кафе и едни размазващи снимки, които ме усмихнаха за “Добро утро!”:

Скрит текст:
Щата Юта, Сънданс❤
Робърт Редфорд, рано сутрин, пие кафе с поглед зареян в любимите планини на Юта.
Спокойно, земно щастие и един пълноценно изживян живот, с 50 великолепни години в земния му, Съндански рай!

Помислих си колко простичко може да бъде човешкото щастие - да си в мир със себе си и да се намираш точно там, където пее душата ти!💓

Сред цялата човешка суета дето ни залива отвсякъде, доста често убийствена и смразяваща кръвта, елементарна и консуматорска парвенющина във всяко едно отношение, тези интимни снимки ме стоплиха рано днес!
Защото този мъж, далновиден и изключително фин интелект и дух, бе разбрал същността на нещата още през 70те. И не изневери на себе си.

Има тежки злободневни теми, знам.
Вие добре ги разпилявате тук, страшна трибуна е, ефикасна и безпощадна, действа безотказно и не мога да се меря с вас!
Аз съм по лирическите отклонения и филмовата хроника🙈
Това обяснява защо съзнателно ще пропусна съдебния процес на Саркози, когото отново подпукват тук от днес…
А ескалаторът, горкият, бил спрял понеже покрай визитата на Тръмпови, технически лица с необмислени действия в суматохата, предизвикали “секюрити стоп”, аман😅

# 2 628
Що продължавате да я гледате тая запусната лелка... Разбирам да ви беше интересно, а то не ви е.

Пускайте всички изцепки на супер интелигентния и талантлив Коцето, на интелигентната му жена - топ юристка и преподавателка и на супер талантливите му деца. Да се знае! Защо се е изтрило?

Даян Крюгер ми е женския Том Круз (доскоро де) - не мърда тази жена!

# 2 629
Наистина Коцето е мега пропаднал, а жена му очевидно одобрява малоумното му поведение. Бляк.

# 2 630
Познайте тази звезда

Скрит текст:

# 2 631
  • Варна
 Май е актрисата от ,,Флашданс"?

# 2 632
  • Варна
Познайте тази звезда

Скрит текст:

Доктор Щонова Innocent

# 2 633
  • Пловдив
Мисис Баба с роман...
Скрит текст:

# 2 634
Май е актрисата от ,,Флашданс"?

Да, тя е. Дженифър Бийлс. На 61 г. била вече. Според мен изглежда страхотно. Запазила е и фигура и излъчване.

# 2 635
Дженифър Бийлс

# 2 636
Страхотна наистина е тая Дженифър Бийлс! Дай Боже всекиму!

# 2 637
  • Варна
  ,Риана сподели снимка с новороденото си момиченце – първата ѝ дъщеря, след като вече е майка на двама сина, Рза (3 г.) и Райът (2 г.). Тя обяви, че дъщеря ѝ се казва Роки Айриш Майърс – в чест на A$AP Rocky – и е родена на 13 септември."

# 2 638
Не всички гледаме Венета. Някои се информираме от темата.

# 2 639
Андонов и съпруга, сладури са
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт