Звездни Компромати- Септември'25

• 242 939
  • 2 702
  •   98
Отговори
# 2 640
  • Glasgow
Момиченце е значи, че при нея цветовете не винаги са общоприетите за пол, и името Rocki не мога да преценя мъжко или женско е😅така го беше спелувала

# 2 641
Чалгата не прощава, пържи мозъка безпощадно. А тези двамата са следващите убийци на пътя. Бясна съм.

На тях им е изпържен от добавките, не толкова от чалгата, но Диона публично я линчуваха за положителен тест, който се оказа неверен, а тези келеши никой не ги напада публично, че са безрасъдни. Емрах е от пропаднал надолу и продължава да му се разминава. Та то в профила му стоят клипове как кара с 200км./час  и после се чудим какви са тия идиоти дето се врязват в автобуси, ами такива като тоя простак.

# 2 642
  • Варна
Мисис Баба с роман...
Скрит текст:
И аз съм като нея - в гръб ученичка, в лице съученичка 🤣

# 2 643
  • Glasgow
Тази жена ми е от тези, дето сякаш никога не са били млади, хубава жена, но откак е в публичното пространство винаги е изглеждала на 55+. Елизабет Тейлър ми е такава, сякаш никога не съм я виждала млада, но то може и от тогавашната мода да е. Като съм гледала снимки на майка ми от младините, при все че тя много младее, някак ми изглеждат много възрастни. Дори на абитуриентския бал сякаш са на 30+, с едни обемни коси, много лелски😅

# 2 644
  • Пловдив
Ами тя май е в публичното пространство, откак е айде, не на 55, ама близо до 50.

# 2 645
Това с годежа на Киану Рийвс било лъжа.

# 2 646
Е тази мисис Баба качва в тик ток най-безумните рецепти за маски за лице😄 И винаги поздравява със: здравейте, момичета и момчета. Е, не знам кое “момче” ще започне да си бърка маска от: мед, овесени ядки, сяра, херинга. Например. Просто е заседнала в 80-те, това е.

# 2 647
https://www.facebook.com/kandronoff/videos/1829457311114585   Ето ви я Натали с Мартин Чой, та да мирнете и да спите спокойно!

# 2 648
  • София
Познайте тази звезда

Скрит текст:

В първия момент бях убедена, че е Неделя Щонова Grinning Дженифър Бийлс ми изглежда тук доста по-добре, отколкото си я спомням във филма Simple Smile

# 2 649
Две absolutely fabulous момичета на ревюто на Burberry пролет/лято 2026. Погледите им са топ, във филма съм Joy

# 2 650
Тези усмивки от старите ленти ме развеселиха :
Скрит текст:

Безценни Тарантино, Матю Макконъхи, Том Ханкс, Спилбърг, Били Боб😅😅😅

# 2 651
Дженката Лопесова- абсолютно нищо общо. Сигурно още преди години ритуално е изгорила всички стари снимки от семейните албуми.

Венетините простотии даже коментар не заслужават.

# 2 652
Том Круз и Ан Хатауей са вампири. 1:1 със сегашните им снимки.

# 2 653
Чаровни, красиви и талантливи…Айде за чаровни и красиви - субективно е, но да кажем, че могат да минат за такива. Ама Натали - талантлива? Какъв особен талант се изисква да четеш прогнозата за времето, освен завършен първи клас?

# 2 654
  • София
... Какъв особен талант се изисква да четеш прогнозата за времето, освен завършен първи клас?
Да говориш правилно без ъъъъъ...., ааааа...., нещо на което и журналисти със съответното образование и стаж не се научиха, е доста повече от завършен първи клас. Баш талант си е.

Общи условия

Активация на акаунт