Звездни Компромати- Септември'25

• 248 775
  • 2 762
  •   81
Отговори
# 2 715
  • София
Колин Фарел
Скрит текст:
Глен Пауъл
Скрит текст:
Дейвид Бекъм
Скрит текст:
Дакота Джонсън
Скрит текст:
Лили Алън
Скрит текст:
Лурдес Леон
Скрит текст:
Дилета Леота
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 08:05 от The only one

# 2 716
Дакота в тази рокля прилича на Кентавър.

# 2 717
Много ми е странно ,че Цеци Красимирова е на 45 ....Едно време имах една съквартирантка  от Мездра и двете ходеха при една и съща козметичка ...ние сме били на 20-21 ..80 набор ,останала съм с впечатление, че тя е голяма жена ,с кариера и ала-бала ,но в никакъв случай набор.Излиза ,че е родила дъщеря си на 18 години ,че то това си беше 11 клас в обикновено училище ,10-ти в гимназия...
Че какво странно има в това да е родила на 18. Доста ученички има така от онова време.

# 2 718
Много ми е странно ,че Цеци Красимирова е на 45 ....Едно време имах една съквартирантка  от Мездра и двете ходеха при една и съща козметичка ...ние сме били на 20-21 ..80 набор ,останала съм с впечатление, че тя е голяма жена ,с кариера и ала-бала ,но в никакъв случай набор.Излиза ,че е родила дъщеря си на 18 години ,че то това си беше 11 клас в обикновено училище ,10-ти в гимназия...
https://mirogled.com/index.php/news-view/za-piervi-piet-eto-go-m … a-ima-dete-snimki

# 2 719
Кофти корекции, на 45 нямаше да изглежда толкова зле, ако се беше оставила "по течението". Нещо си е правила, което не е ок за нея, изглежда едни 15 г. по-възрастна.

# 2 720
  • София
В коментар към снимката на мъжкото пиле пишеше, че по етикет на яхта се ходело бос, а не по чорапи. Не знам дали е вярно.

# 2 721
  • София
Кийра Найтли
Скрит текст:
Леа Мишел
Скрит текст:
Кери Уошингтън
Скрит текст:
Ханде Ерчел
Скрит текст:
Брук Шийлдс
Скрит текст:
Джесика Частейн за списание Emmy....много красива жена.
Скрит текст:

# 2 722
Наш Гришо редом до съпруга на Салма (Хайек) и двете световноизвестни модистки Донатела (Версаче) и Ана (дето я говорихме по-рано днес😅), на парти CinemaMode в Милано (където обаче канят и спортисти🙈) :
Скрит текст:

А коя е дамата с розовата рокля?

# 2 723
  • София
И аз мислих, че Цеци Красимирова е доста по-възрастна. Знам, че е родила много млада - на 17 или 18 години, но наистина мислех, че е поне 75и набор.
Кийра Найтли много ми заприлича на Натали Портман - въпреки, че двете доста си приличат, аз до този момент, не ги бях бъркала Simple Smile

# 2 724
Да, аз също много харесвам Джесика Частейн, а в тази фотосесия са избрали наистина всички цветове, които адски много ѝ отиват на косата и на тена на лицето.

# 2 725
Дамата с розовата рокля е Франческа Рагази.

# 2 726
Петък е… мъжкото Пили на яхта - ще забележите неустоим детайл
Скрит текст:

Марчето да слага тази снимка в каталога за брак # 5. 🤤😍

Я да се преброим наборките (или приблизително) на Цецито, които изглеждаме значително по-свежо. 🤚

# 2 727
Дамата с розовата рокля е Франческа Рагази.
Не знам колко е висока, но е излязла двуметрова.
Пак Риана и бебе, този път и щастливия татко.
Скрит текст:

# 2 728
  • на село
Мислех, че Цеци е 50+.
Странно много бръчки има около очите, но явно е ген.

# 2 729
Мислех, че Цеци е 50+.
Странно много бръчки има около очите, но явно е ген.
Забелязала съм, че много бръчки около очите имат жените, които си слат ботокс - парадокс.

Общи условия

Активация на акаунт