Звездни Компромати- Септември'25

• 251 434
  • 2 787
  •   57
Отговори
# 2 745
Пак добре, че не се сбиха като Макронови.

# 2 746
"Архитектът" на волейболните национали-треньорът Джанлоренцо Бленджини. Преди повече от година забелязва потенциала на отбора и сам проявява инициатива да ги поеме. Постигнал е значителни успехи и в Италия.
Скрит текст:

# 2 747
Ама интересното е, че тия разправии стават баш на изхода на самолета и за едните, и за другите.

# 2 748
  • София
И Емрах и Константин са с отнети книжки за една година. На БМВ-то му се замъглявал сам километража, когато е на режим спорт😂

Нищо подобно,снимал се отново като шофира. Емрах де😩

# 2 749
Милинките те. Сигурно са подведени от режима. Кой да им обясни, че спортният режим не е за състезания. Чак мъчно ми стана, че досега са карали в неведение за какво всъщност се използва. А Емрах, ако вижда замъглено, да си провери очите по-добре.

И да, крайно време е такива като Сторарови, да започнат да доказват произход на средства. Познавам обикновени хора, които трябваше да си представят разпечатките от пазарите в Метро и да обясняват колко пари са харчили по време на годишната си почивка, защото бяха попаднали в извадката на проверка, след като са участвали в търг на НАП, а Сторарови редят лъскавите автомобили и никой не ги закача за нищо.

# 2 750
Ще продължат да карат и без книжки, това са нагли нищожества.

# 2 751
Аз чух, че книжките се вземат до една година, а не че са им ги взели. Не ми се вярва тези точно да останат без.

# 2 752
Петък е… мъжкото Пили на яхта - ще забележите неустоим детайл
Скрит текст:

По чорапи ли е? В началото помислих, че е с балеринки.

На мен ми изглеждат женски чорапи (тип терлички)

# 2 753
  • Варна
Аз на яхта не съм се качвала, но няма ли специални обувки? Не само по чорапи, хахаха.

# 2 754
На яхта се ходи бос Simple Smile. Съвсем бос.

Явно са го пуснали да се снима и са му казали да се събуе и той до чорапите се е събул.

# 2 755
Бос се ходи на яхта.

# 2 756

И тук ли е имало замъглен километраж?
Не. Митко Бербатов дава афтографи на феновете си. 😆

# 2 757
  • Варна
Питах ИИ бос ли се ходи на яхта или има специални обувки.
За първи път ми се случва ИИ да ми отговори с "чудесен въпрос". Ти да видиш.

Пише, че и по двата начина може.
Абсурд, ще ме прощавате, капитанът на яхтата да шляпа бос!

# 2 758
  • Glasgow
И на твоите въпроси ли така казва, ревнувам 🫣мислех, че само моите намира чудесни😅

# 2 759
Е, капитанът и персоналът (ако има) сигурно си имат униформа с обувки Simple Smile. Но Пилито не е капитан, спокойно 😂

И моят чат е много любезен Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт