Звездни Компромати- Септември'25

• 252 108
  • 2 791
  •   71
Отговори
# 2 730
  • До морето
А тя още ли е с куршума в главата или парченце ли беше само?

# 2 731
Део и 99 годишната му баба. Евала! Да е жива и здрава жената!

Зуека с изложба в Рим

И друга една художничка. Диана Димитрова рисува портрети по снимка за 90лв., рекламира се в соц. мрежи.

# 2 732
Роклята на Дакота е малко смешна надолу, но цветът страшно ѝ отива.

Но Лурдес с този парцал... Нито стойка има, нито нищо.

Брук Шийлдс е смешна с тези панталонки, въпреки чудесната форма.

Чудя се защо на хората им е толкова непосилно остаряването, та се правят на маймуни да се мъчат да го крият...

# 2 733
Снимките на Дакота вече се чудя дали да ги отварям 😀. Тя има страхотно тяло, но само чисто гола не е тръгнала.

# 2 734

И тук ли е имало замъглен километраж?

# 2 735
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Глобили са го за неправилно паркиране, не за превишена скорост. И той си е платил глобата. И не се е обяснявал много, май...
 Ако съм на мястото на Бербатов, бих се обидила да ме слагат на едно място заедно с чалгари, единия наркодилър и ползвател, другия, невъзпитан и неграмотен ром.

# 2 736

Да беше прочела статията от която е снимката вместо да питаш тук.

# 2 737
И Емрах и Константин са с отнети книжки за една година. На БМВ-то му се замъглявал сам километража, когато е на режим спорт😂

# 2 738

Да беше прочела статията от която е снимката вместо да питаш тук.
Излезе ми във Фейсбук, нямаше статия, Joy

Иначе влязох в темата вчера да видя дали се е коментирало за  провинените, ама публикациите бяха изтрити, само остатъчни коментари се намираха.. защо?

Съншайн, моля, предай на Бербатов, че му се извинявам лично и публично.

Дори и за неправилно паркиране не трябва да дава такъв пример, честно казано за мен, ама коя съм аз, Joy

# 2 739
  • софия
И Емрах и Константин са с отнети книжки за една година. На БМВ-то му се замъглявал сам километража, когато е на режим спорт😂
Този е изключително глупав. Нали беше писал, че били карали с не повече от 70-80 км, говореше, че били стояли на едно място и само изглеждало, че се състезават, а сега спортен режим 😂

# 2 740
Този е изключително глупав. Нали беше писал, че били карали с не повече от 70-80 км, говореше, че били стояли на едно място и само изглеждало, че се състезават, а сега спортен режим 😂

Да, и колата която се виждаше пред тях сигурно е спряла, че няма какво да прави. Абсолютни идиоти са тези. Този малкият е толкова нагъл, че няма накъде.

# 2 741
  • софия
И движението покрай колите е монтирано.

# 2 742
  • 🌊
Тони Стораро сигурно е запалил колата в спортен режим да бяга да си купува валериана от малкия. Простотия след простотия, година след година. Фикито успяха да го успокоят, но малкото е едно безконтролно биче, което си е намерило приятелче в Константин, който кара петнайсти пубертет и няма кой да го завърне, защото на жена му най-голямата ѝ гордост е, че точно тя го е "взела".

# 2 743
# 2 744
Константин, който кара петнайсти пубертет и няма кой да го завърне, защото на жена му най-голямата ѝ гордост е, че точно тя го е "взела".

На жена му ли е роля да го завръща?

Общи условия

Активация на акаунт