Звездни Компромати- Септември'25

• 254 228
  • 2 815
  •   16
Отговори
# 2 790
Лорън е гореща мадама и с това, основно, държи безовския интерес.
Не знам доколко е успешна, като бизнесдама, вие ще кажете.
Аз виждам неприкрит, огнен темперамент, жена-пожар му викат. Благословия за всеки мъж🙌 (А Редфорд е взел 21г мормонка, като е бил на 22 и са си родили 4 деца за около 6 години🙈, удържали 27г брак…, но времената са били други!).
За Лорън, мисля, че е открито провокативна, защото това и е в кръвта.
Този цял бански е особено смел, нищо не оставя на въобръжението🙈
Той какъв спретнат и прилежно запасан, стои малко като изтукан до нея, развесели ме! Такава жена не би стояла до нахилен, готин, скандален красавец, вниманието трябва да е върху нея, а той да плаща и да осигурява, не да блести.
Засега балансират добре.
Ако се опитам да анализирам Тръмпови, не знам тя с какво балансира, за да бъде в този дългогодишен брак?!
Наистина се питам как им протича времето заедно като не споделят ни усмивка, ни целувка?! Наистина ми е чудно как протича една семейна вечеря, например? Или закуска, да речем?! Дали тичат по американски, играят ли голф, тенис?! Бридж?
Странни са ми. Не всичко е официални вечери и пътувания наред с нейната чисто декоративна роля на горда и непоклатима скала - славянка.
Сега за френско. Не съм политик, произнасям се просто за нейната роля на придружител на президента по вечери и пътувания из света. Не знам какъв е живота им. Но няма живец наистина.

# 2 791
Всъщност,това че Тръмп и Мелания не се целуват публично по-скоро означава обратното – че са чувствени насаме... Добре де,страстни. Добре де,похотливи.

# 2 792
  • Glasgow
На 80г колко пък да е страстен 😅🤐

# 2 793
Мон Дьо извадил от раклата прашасалата Кати и й взел интервю за национален ефир. Grinning
Скрит текст:
Емилия - българската Бионсе. Grinning :
Скрит текст:

Глория:
Скрит текст:
Милко Калайджиев с двете си деца и съпруга:
Скрит текст:
Марияна Попова. И тя е май с модерната триъгълна брадичка. Ръси пак критики и акъл.
Скрит текст:

# 2 794
# 2 795
Децата на Милко май бяха близнаци.

# 2 796
Да, станали са големи, хубави момчета. Милко беше на години като се родиха.

# 2 797
Всъщност,това че Тръмп и Мелания не се целуват публично по-скоро означава обратното – че са чувствени насаме... Добре де,страстни. Добре де,похотливи.
Освен че тролиш с този пост съсипа петъка в тази тема. Дедо Тръмп ( повръщаш емотикон)

# 2 798
Много философствам напоследък, затова предлагам снимка от модното парти в Милано :
Скрит текст:

Iman (на 70), Naomi Watts
Иман не е ли променена в лице? Не мога да открия познатите черти…

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 21:53 от Веселяшка

# 2 799
Има промяна, но не голяма. Аз я познах веднага.
Иман, Ванеса Уилямс и Моника Белучи / реда е условен / са ми в топ 3 класацията за истински жени. Възхищавам им се!

# 2 800
  • София
Дадоха Тонито и Коцето да се прегръщат пред колите, но не разбрах друг случай ли е.
Те били набори. Емрах така се оправдал пред баща си да не му се кара.
В какъв смисъл набори? Константин е
около 50 г., мозъчно вероятно е малолетен.

# 2 801
  • на село
Емили Блънт е започнала да окръгля сериозно лицето си с филъри, дори е започнала да придобива някакви странни гънки около носа.
Скрит текст:

# 2 802
  • Deutschland
И Бербатов е глобен за неправилно паркиране с 50 лева днес. Коментарите под поста са покъртителни. Хората пишат, че из София често отнема предимство, не дава мигач, говори по телефона, докато шофира и то без хендс фри. Други пишат, че е толкова стиснат, че тия 50 лева трудно ще ги прежали. А Камата шофирал със син буркан на покрива. Наистина ли? И откъде накъде?

# 2 803
И двамата са на 49 години.

# 2 804
Ама на какви яхти ходите босоноги? Аз токчетата не свалям!

Токчетата са табу на яхтата. Ще те хвърлят през борда, скъпа.😄 Да не би да си мислила, че си на яхта?

Общи условия

Активация на акаунт