Не знам доколко е успешна, като бизнесдама, вие ще кажете.
Аз виждам неприкрит, огнен темперамент, жена-пожар му викат. Благословия за всеки мъж🙌 (А Редфорд е взел 21г мормонка, като е бил на 22 и са си родили 4 деца за около 6 години🙈, удържали 27г брак…, но времената са били други!).
За Лорън, мисля, че е открито провокативна, защото това и е в кръвта.
Този цял бански е особено смел, нищо не оставя на въобръжението🙈
Той какъв спретнат и прилежно запасан, стои малко като изтукан до нея, развесели ме! Такава жена не би стояла до нахилен, готин, скандален красавец, вниманието трябва да е върху нея, а той да плаща и да осигурява, не да блести.
Засега балансират добре.
Ако се опитам да анализирам Тръмпови, не знам тя с какво балансира, за да бъде в този дългогодишен брак?!
Наистина се питам как им протича времето заедно като не споделят ни усмивка, ни целувка?! Наистина ми е чудно как протича една семейна вечеря, например? Или закуска, да речем?! Дали тичат по американски, играят ли голф, тенис?! Бридж?
Странни са ми. Не всичко е официални вечери и пътувания наред с нейната чисто декоративна роля на горда и непоклатима скала - славянка.
Сега за френско. Не съм политик, произнасям се просто за нейната роля на придружител на президента по вечери и пътувания из света. Не знам какъв е живота им. Но няма живец наистина.