Звездни Компромати- Септември'25

• 254 687
  • 2 816
  •   53
Отговори
# 2 775
  • Пловдив
Серина Уилямс се засегнала от декоративно памуково дръвче в хотелската ѝ стая 🤐
Скрит текст:

А защо?
Нещо, свързано с памукови плантации, ерго робство, ерго black life matters...

Но иначе, да, "защо" е разумен въпрос.
Хептен седят и се чудят какво да измислят.

# 2 776
  • Враца
Клипче с Макрон, който звъни по Тел. На Тръмп и му се оплаква, че е блокиран на улицата заради кортежа на Тръмп.
После има кадри как Макрон ходи по улиците на Ню Йорк пеша и минувачи се снимат с него. Един го целуна по челото Wink
Хареса ми как се държи-не се дразни, ме избухва, въпреки че закъснява, и че не го пускат да мине. Браво за реакцията! Ако аз бях в тази ситуация и имах кофти ден, сигурно щях да се скарам с някого.

https://www.facebook.com/share/r/1CiZ54ez4p/

# 2 777
  • на село
Ама на какви яхти ходите босоноги? Аз токчетата не свалям!

Радина, ако спре да боде устните и сложи един хубав цвят на косата, ще светне. Не разбирам защо хора с редки коси, се хвърлят на русо и то такова, дето направо топи косъма. Анджелина и тя с нейната вяла косица се направила блондинка. Един плътен, лъскав косъм прави чудеса.

# 2 778
Нали се сещате кой е моя петъчен красавец? От 16/09 насам, не е мръднал.
Ще ме държи още известно време, поне докато прочета биографията и изгледам отново всичките му филми.
А никога не съм харесвала руси мъже, но той ме порази преди сто години и още ме държи.
Какво ще кажете, а?!
Аз директно припадам. А вие?
Скрит текст:

По време на снимките на “Хавана”, чул критики как вече започнал да остарява и външността му не била като преди.
« Get used to it! », отвърнал, съвсем на място💪
В целия ми съзнателен живот, как пък нито веднъж не видях мъж, който дори и мъничко, да се доближава до подобно съвършенство, физическо като начало?!
Къде ги, тези Аполони? Няма кой да ти завърти главата, значи🥺😅
Ни у френско, ни никъде другаде🙄

Гледах Spy game тези дни.
Редфорд и Брад Пит.
36ти и 63ти набор. 27 години разлика.
Пит и да бяга срещу Редфорд, нИ мож го стигнА. Толкова.

Какво друго петъчно да споделя?!
Защо президентските двойки се блъскат и джанкат все на излизане от самолетите?
Защото и при двата примера, които дадохте, има точно по 24г разлика между съпрузите (46ти и 70ти набор при Тръмпови; 77ми и 53ти при Макронови) и животите им надали са толкова идеални колкото им се иска да бъдат. В един момент избива нанякъде - я шапка - щит (тип абажур), я джонги.
Нищо съпружеско, пардон човешко, не им е чуждо.

Как се ходи на яхта ли?
Като на турско гости, сваляш обувките и влизаш🙈🤣🤣

# 2 779
Ако реша да пиша и аз за расистки изцепки във Франция, през последните десетилетия, ще ви се уплаши окото, честно!
В Щатите, неразрешен стои въпроса с чернокожото им население.
Във Франция, няма начин изобщо някога да приемат дошлата от Африка, евтина работна ръка - не става просто дума за отритнатото чернокожо и арабско население, а за множеството гета около големите градове, които са си факт от 60те години насам.
По повод на памуковите асоциации на Серена - има такива, безценни моменти в живота, когато мълчанието наистина е злато. Тя определено го е изтървала (момента)!

# 2 780
Мария Игнатова на 46, добре изглежда:

# 2 781
Домакинята ходи, както си иска, домакинът- малко по-представително.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 782
  • Враца
Скрит текст:
Домакинята ходи, както си иска, домакинът- малко по-представително.Stuck Out Tongue Winking Eye

Чудесно е, че Безос не е по бански Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 783
Хм, ето и Bryce Dallas Howard, щерката на Ron (Howard), самата тя вече на 44, още въздиша по Робърт и преди броени часове публикува следното, лайкнато от над 86 000 души💪❤💪
Спомени от прегръдката (и не само) на Робърт в Pete’s dragon 🐉
Завиждааааам🙈
Скрит текст:

Разни спомени.
Как сцената им с прегръдката била заснета и в кутията, от раз.
Как Робърт бил запален геолог (освен всичко останало) и й обяснил откъде идва любовта му към планинския ландшафт. Към конете.
Bryce трудно превъзмогнала емоцията по загубата на Редфорд и чак сега намерила сили да говори за споделените моменти.
❤❤

# 2 784
Айде почнахме да си мерим....яхтите.

# 2 785
Сигма, само констатации.

Много странно е излязла тук госпожата, няма го онзи типичен поглед и присвити устни.
Да не е някаква анимирана снимка, изглежда супппер замазана?

Цеци К. Има къща до нас, редките случаи, в които съм я засичала ми е правила много хубаво впечатление.
Новият ѝ мъж, също.

# 2 786
На Безос и половинка даже долу си пише "ИИ генерирана снимка".

# 2 787
Константин днес бил привикан в КАТ, съставен му е акт и след месец трябва да получи наказателно постановление, от което да стане известна санкцията.
На Емрах вчера е съставен акт за организиране или участие в нерегламентирани състезания по пътищата, отворени за обществено ползване, за което законът предвижда 3000 лв. и отнемане на книжката за 12 месеца.

На мъжкото пили чорапките са му най-малкия проблем Simple Smile

А уж им взели книжките - сторитата на Емрах днес в инстаграм са как кара спортната си кола....

Ама иначе средна скорост и дай да глобавяме всичко живо, но не и тези недоразумения!

# 2 788
Чакаме поредната трагедия на пътя…

# 2 789
Дадоха Тонито и Коцето да се прегръщат пред колите, но не разбрах друг случай ли е.
Те били набори. Емрах така се оправдал пред баща си да не му се кара.

Общи условия

Активация на акаунт