Звездни Компромати- Септември'25

• 257 978
  • 2 862
  •   58
Отговори
# 2 775
  • Враца
Клипче с Макрон, който звъни по Тел. На Тръмп и му се оплаква, че е блокиран на улицата заради кортежа на Тръмп.
После има кадри как Макрон ходи по улиците на Ню Йорк пеша и минувачи се снимат с него. Един го целуна по челото Wink
Хареса ми как се държи-не се дразни, ме избухва, въпреки че закъснява, и че не го пускат да мине. Браво за реакцията! Ако аз бях в тази ситуация и имах кофти ден, сигурно щях да се скарам с някого.

https://www.facebook.com/share/r/1CiZ54ez4p/

# 2 776
  • на село
Ама на какви яхти ходите босоноги? Аз токчетата не свалям!

Радина, ако спре да боде устните и сложи един хубав цвят на косата, ще светне. Не разбирам защо хора с редки коси, се хвърлят на русо и то такова, дето направо топи косъма. Анджелина и тя с нейната вяла косица се направила блондинка. Един плътен, лъскав косъм прави чудеса.

# 2 777
Нали се сещате кой е моя петъчен красавец? От 16/09 насам, не е мръднал.
Ще ме държи още известно време, поне докато прочета биографията и изгледам отново всичките му филми.
А никога не съм харесвала руси мъже, но той ме порази преди сто години и още ме държи.
Какво ще кажете, а?!
Аз директно припадам. А вие?
Скрит текст:

По време на снимките на “Хавана”, чул критики как вече започнал да остарява и външността му не била като преди.
« Get used to it! », отвърнал, съвсем на място💪
В целия ми съзнателен живот, как пък нито веднъж не видях мъж, който дори и мъничко, да се доближава до подобно съвършенство, физическо като начало?!
Къде ги, тези Аполони? Няма кой да ти завърти главата, значи🥺😅
Ни у френско, ни никъде другаде🙄

Гледах Spy game тези дни.
Редфорд и Брад Пит.
36ти и 63ти набор. 27 години разлика.
Пит и да бяга срещу Редфорд, нИ мож го стигнА. Толкова.

Какво друго петъчно да споделя?!
Защо президентските двойки се блъскат и джанкат все на излизане от самолетите?
Защото и при двата примера, които дадохте, има точно по 24г разлика между съпрузите (46ти и 70ти набор при Тръмпови; 77ми и 53ти при Макронови) и животите им надали са толкова идеални колкото им се иска да бъдат. В един момент избива нанякъде - я шапка - щит (тип абажур), я джонги.
Нищо съпружеско, пардон човешко, не им е чуждо.

Как се ходи на яхта ли?
Като на турско гости, сваляш обувките и влизаш🙈🤣🤣

# 2 778
Ако реша да пиша и аз за расистки изцепки във Франция, през последните десетилетия, ще ви се уплаши окото, честно!
В Щатите, неразрешен стои въпроса с чернокожото им население.
Във Франция, няма начин изобщо някога да приемат дошлата от Африка, евтина работна ръка - не става просто дума за отритнатото чернокожо и арабско население, а за множеството гета около големите градове, които са си факт от 60те години насам.
По повод на памуковите асоциации на Серена - има такива, безценни моменти в живота, когато мълчанието наистина е злато. Тя определено го е изтървала (момента)!

# 2 779
Мария Игнатова на 46, добре изглежда:

# 2 780
Домакинята ходи, както си иска, домакинът- малко по-представително.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 781
  • Враца
Скрит текст:
Домакинята ходи, както си иска, домакинът- малко по-представително.Stuck Out Tongue Winking Eye

Чудесно е, че Безос не е по бански Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 782
Хм, ето и Bryce Dallas Howard, щерката на Ron (Howard), самата тя вече на 44, още въздиша по Робърт и преди броени часове публикува следното, лайкнато от над 86 000 души💪❤💪
Спомени от прегръдката (и не само) на Робърт в Pete’s dragon 🐉
Завиждааааам🙈
Скрит текст:

Разни спомени.
Как сцената им с прегръдката била заснета и в кутията, от раз.
Как Робърт бил запален геолог (освен всичко останало) и й обяснил откъде идва любовта му към планинския ландшафт. Към конете.
Bryce трудно превъзмогнала емоцията по загубата на Редфорд и чак сега намерила сили да говори за споделените моменти.
❤❤

# 2 783
Айде почнахме да си мерим....яхтите.

# 2 784
Сигма, само констатации.

Много странно е излязла тук госпожата, няма го онзи типичен поглед и присвити устни.
Да не е някаква анимирана снимка, изглежда супппер замазана?

Цеци К. Има къща до нас, редките случаи, в които съм я засичала ми е правила много хубаво впечатление.
Новият ѝ мъж, също.

# 2 785
На Безос и половинка даже долу си пише "ИИ генерирана снимка".

# 2 786
Константин днес бил привикан в КАТ, съставен му е акт и след месец трябва да получи наказателно постановление, от което да стане известна санкцията.
На Емрах вчера е съставен акт за организиране или участие в нерегламентирани състезания по пътищата, отворени за обществено ползване, за което законът предвижда 3000 лв. и отнемане на книжката за 12 месеца.

На мъжкото пили чорапките са му най-малкия проблем Simple Smile

А уж им взели книжките - сторитата на Емрах днес в инстаграм са как кара спортната си кола....

Ама иначе средна скорост и дай да глобавяме всичко живо, но не и тези недоразумения!

# 2 787
Чакаме поредната трагедия на пътя…

# 2 788
Дадоха Тонито и Коцето да се прегръщат пред колите, но не разбрах друг случай ли е.
Те били набори. Емрах така се оправдал пред баща си да не му се кара.

# 2 789
Лорън е гореща мадама и с това, основно, държи безовския интерес.
Не знам доколко е успешна, като бизнесдама, вие ще кажете.
Аз виждам неприкрит, огнен темперамент, жена-пожар му викат. Благословия за всеки мъж🙌 (А Редфорд е взел 21г мормонка, като е бил на 22 и са си родили 4 деца за около 6 години🙈, удържали 27г брак…, но времената са били други!).
За Лорън, мисля, че е открито провокативна, защото това и е в кръвта.
Този цял бански е особено смел, нищо не оставя на въобръжението🙈
Той какъв спретнат и прилежно запасан, стои малко като изтукан до нея, развесели ме! Такава жена не би стояла до нахилен, готин, скандален красавец, вниманието трябва да е върху нея, а той да плаща и да осигурява, не да блести.
Засега балансират добре.
Ако се опитам да анализирам Тръмпови, не знам тя с какво балансира, за да бъде в този дългогодишен брак?!
Наистина се питам как им протича времето заедно като не споделят ни усмивка, ни целувка?! Наистина ми е чудно как протича една семейна вечеря, например? Или закуска, да речем?! Дали тичат по американски, играят ли голф, тенис?! Бридж?
Странни са ми. Не всичко е официални вечери и пътувания наред с нейната чисто декоративна роля на горда и непоклатима скала - славянка.
Сега за френско. Не съм политик, произнасям се просто за нейната роля на придружител на президента по вечери и пътувания из света. Не знам какъв е живота им. Но няма живец наистина.

Общи условия

Активация на акаунт