Звездни Компромати- Септември'25

• 261 127
  • 2 903
  •   75
Отговори
# 2 850
Ще простите моето невежество, защо висят тези колани над спалнята? За някакви игри или направо да се обеси, който се излъже да даде такива пари за това?

# 2 851
  • София
Ще простите моето невежество, защо висят тези колани над спалнята? За някакви игри или направо да се обеси, който се излъже да даде такива пари за това?
ЛамБа:)
Даже ги намерихме в Тему по 100 лева!

# 2 852
Мисля че са LED колани, по принцип Ковачев страшно много се занимава с осветлението и може да ти препоръча всякакви дизайнерски кошмари за осветление.

# 2 853
  • София
Кремена Домусчиева

# 2 854
Надали са го "закъсали" истински, но за мен беше ясно, че там няма да живеят.
Баш истински си е. Търсят оборотни пари, за да финансират начина си на живот.
Татко не е особено склонен да дава пари на Ники за дрешки и чанти, та положението не им е розово изобщо. Ресторантът, който Ники М държеше, затвори.
Много се съмнявам някой да купи къщата на тази цена. Предстои доста да намалят от цената.
Не смятам, че изначалната идея е била да се продаде, а впоследствие се е наложило.

# 2 855
  • Glasgow
Домусчиева я помня като красива, прилича на Светлето сега

# 2 856
ЛамБа:)
Даже ги намерихме в Тему по 100 лева!

E, поставено по този начин е грозно. Но какво разбирам аз, на мен цялата къща не ми харесва Joy

Кремена Домусчиева е хубава жена, но изглежда като прегладняла. То хубаво човек да е слаб, но това изпито лице е направо състарено, а мисля, че тя е млада жена, тук прилича на 55+ с кофти подобрения.

# 2 857
Ама че снимка е качила Лейди Гага. Тя се е вкопчила в него като кърлеж, той с ръка в джоба... Cry

Все едно Теодор и Мария, ама в обратен ред Joy

Константин всеки път ксто говори, имам чувството че е на някакви субстанции. И с тези очила…
Кефил се на колата му и затова изфучал напред, , страшна причина, евала.

Барбарела, момичетата тук са с токчета, не е чудо  невиждано сред богаташите , ,
Скрит текст:

# 2 858
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Значи Коцето не съжалява, че кара с бясна скорост и може да стане трагедия, а съжалява че е качил клипа. Този не трябва да има книжка до живот.

# 2 859
Коцето , ако се осмели някой неподкупен полицай да го тества, (а дано, ама надали), ще излезе менделеевата таблица.

# 2 860
Те тестват и съсипват живота на хора които не са виждали наркотици през живота си, а тия видни дрогари няма кой да ги провери.

# 2 861
Пожелавам на Лейди Гага наистина да се вземат с любимия й Майкъл и да са безметежно щастливи! Нали сватбата им ще е сред една от най-очакваните догодина? Дано им се получи!
Публикувах поста й за рождения му ден, въпреки вкопчената снимка и знаете ли защо?
Писна им от скръбни вести за починали…
Искам да пиша за любов, за рождени дни, за сватби. И за едни родни лъвчета - български юнаци дето ме просълзиха днес💪💪💪 (за тези дето сме в чужбина, по nova.bg, ще предават директно финала утре от 13ч30🇧🇬❤)!
Темелкова публикува последните минути от мача, чува се как хлипа, снимайки, като всички нас💪💪💪
Скрит текст:
❤🇧🇬❤🇧🇬❤🇧🇬❤

# 2 862
Ама че снимка е качила Лейди Гага. Тя се е вкопчила в него като кърлеж, той с ръка в джоба... Cry

Все едно Теодор и Мария, ама в обратен ред Joy

Константин всеки път ксто говори, имам чувството че е на някакви субстанции. И с тези очила…
Кефил се на колата му и затова изфучал напред, , страшна причина, евала.

Барбарела, момичетата тук са с токчета, не е чудо  невиждано сред богаташите , ,
Скрит текст:

Е, щом “момичетата” са с токчета, нямам какво да кажа. Настръхнах от респект😂

# 2 863
Гледах Коцето как се извинява тази сутрин. Ако знам нещо за извиненията и кога човек съжалява, то е че когато се разкайваш искрено не гледаш наляво и надясно като ощипан а право напред! Езикът на тялото никога не лъже.

# 2 864
Коя е приятелката на Александър Николов, с какво се занимава?

Общи условия

Активация на акаунт