Звездни Компромати- Септември'25

• 260 863
  • 2 899
  •   83
Отговори
# 2 895
Така е, бос се ходи на яхта. Моят мъж работеше няколко години на яхтата на семейството на ето тази персона https://www.instagram.com/amberridinger/?hl=en Аз също съм помагала няколко пъти там, когато е имало ивенти.  Много пъти на яхтата са идвали селебритита, включително и Джей Ло. Аз не съм я виждала, но моят мъж я е виждал, единият път беше след супер боул, когато тя пя. Отишла на лодката, с майка си била. Джей Ло се събула, но майката отказала. Когато има ивенти и партита става ужасен хаос с обувките на всички гости Laughing
Това твърдение е непълно. От капитана или собственика на яхтата зависи как ще ходят хората по нея- дали боси или със специални обувки. Целта е да не остават следи по дървената повърхност или специалното покритие на палубата.

# 2 896
Летисия Каста с ужасна рокля в Милано.
Огнена била🙈
Скрит текст:

Докато това тук си е класа - Кристи Търлингтън и съпругът й, Едуард Бърнс :
Скрит текст:

# 2 897
Че роклята на Летисия Каста е ужасна, със сигурност е такава, ама и това всяка втора жена облечена с костюм да е класа, ми идва в повече вече…
Не съм фен на костюмите. Предпочитам жени с рокли, по-женствено ми е.

# 2 898
И двете са зле в дрехите, а Каста не я харесвам и в лице.
Вулева въобще не изглежда добре - грозна външност с грозна душа.

# 2 899
Албена Вулева която напоследък е голяма свежарка според мен.

Скрит текст:
/

Тази какво показва-типичната селска гръцка църква и обичайната дядовска вечерна сбирка на мегданЯ?! За свежа не знам, не съм я намирала за такава никога, даже като беше по-млада и по-стройна. Винаги съм я свързвала с киселяк.

Общи условия

Активация на акаунт