Звездни Компромати- Септември'25

• 260 683
  • 2 899
  •   71
Отговори
# 2 880
Мариана Попова с анализ на обществото ни в подкаст на Alexander vlog, всички са дъно, тя е творец, оплю всичко и всички. Много негативна, не успях да догледам,

.
Скрит текст:

# 2 881
Ох Мариана я мачкали, щото е добра и глупава и щото е от София.

# 2 882
От темата за пръв път научих как се ходи на яхта 😯.
И започнах да обръщам внимание, където срещна снимка или клипче.
Ей тия от снимката са топ богаташи, явно или яхтата е много скъпа или не са им стигнали джобните за терлички 🤣

# 2 883
Даниел Петканов и Глория Петкова са обявили, че са заедно...
Двамата са тотално неуравовесени, ще е интересно.

Къде са го обявили това?

# 2 884
  • Miami
Така е, бос се ходи на яхта. Моят мъж работеше няколко години на яхтата на семейството на ето тази персона https://www.instagram.com/amberridinger/?hl=en Аз също съм помагала няколко пъти там, когато е имало ивенти.  Много пъти на яхтата са идвали селебритита, включително и Джей Ло. Аз не съм я виждала, но моят мъж я е виждал, единият път беше след супер боул, когато тя пя. Отишла на лодката, с майка си била. Джей Ло се събула, но майката отказала. Когато има ивенти и партита става ужасен хаос с обувките на всички гости Laughing

# 2 885
  • София
Мнение за Владо Николов от нета, не е мое
Скрит текст:
Ако нашите станат световни шампиони по волейбол
Президентът трябва да връчи пожизнена пенсия на Владо Николов,
да бъде освободен от всякакви задължения, такси, глоби и т.н.
 и да бъде стимулиран да прави още деца! 🙂
Силвестър Сталоун и Талия Шайер -каст от Роки-1
Скрит текст:
Сина на Талия Джейсън Шуорцман
 също е атьор гледала съм го в доста филми
изненадах се, че му е майка.

# 2 886
Да, винаги е поздравявал. А бе тия хора що си мислят, че като минат няколко години и всичко се забравя?
Не знам защо и децата им трябва да се изявяват като някакви фактори.

# 2 887
  • Sofia
Ваня Ч.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 19:32 от Doli

# 2 888
Буля Венета пак някакви тъпотии е ръсила в ефир
Скрит текст:
Венета се превръща в нова версия на Ива Софиянска да се подмазва на децата на мутрите и да величае бащите им. Фатик го изкара прекрасен човек. Аман от зор да се отърка в кървави пари.

# 2 889
Даже  питат защо Владо не е направил 11 деца за национален отбор по футбол. Майтап, ама работил човекът да са успешни синовете им.

# 2 890
Венета във всичко би се отъркала за слава и пари... Гледах я последно с шеф кустев готвеха... Е то подмазване, лизане
Не я понасям

# 2 891
За волейболисти те Николов и - то не е само да ги направиш. Друго си трябва след това 🤣.
Шегата настрана, но мисля че играха така сърцата и за да защитят честта и името на родителите си. И друго дете на известен волейболист има в отбора Аспарух Аспарухов младши.

# 2 892
  • София
Победната точка за нас, чешкият сервис, който излезе в аут, е на Ян Гълъбов, волейболист на Чехия от български произход. Можел да играе и за България, ама избрал Чехия. Много съм горда с нашите момчета и дано утре имат късмет и ни зарадват още повече.

# 2 893
Мариана Попова с анализ на обществото ни в подкаст на Alexander vlog, всички са дъно, тя е творец, оплю всичко и всички. Много негативна, не успях да догледам,

.
Скрит текст:

Нали сме в темата за компроматите... Ето ви един. Мариана Попова и мъжа й са невероятно неблагодарни. Преди време, не много отдавна, моя позната им спечели проект, за който те не само й платиха по-малко от договореното, но и не вдигнаха един телефон да й кажат едно "благодаря". Успяха да намерят поводи да се държат кофти с нея, тя така и не разбра защо всъщност. За неграмотността и липсата им на елементарна коректност наяма да отварям дума... Просто са кофти хора. Не случайно БГ радио не пускат неща на Мариана. И дори не я поздравяват за РД, както правят за всички останали изпълнители.

# 2 894
Това че са кофти хора си личи от километри
Надути, надменнни, живеят си в собствен свят в който те са най..

Общи условия

Активация на акаунт