Звездни Компромати- Септември'25

• 290 221
  • 3 263
  •   83
Отговори
# 3 090
Ба, оправили, същия нелицеприятник е.

# 3 091
Петканчо обаче заряза Петкановица безпрекословно и не иска да се връща грам. Тя си изсмука и ремонтира де що има, Петкан обаче - тц.

Той и Петканов се ремонтира. Не знам когае натиснат и детето за ремонт.

# 3 092
Къде да се връща Петкан, тя Петкановица си има гадже от доста време насам вече.

# 3 093
Ако беше останал с Петкановица и него щеше да го води да му изсмукват мазнините и да оформят заедно хирургически плочки на корема. Навсякъде в салоните я коментират, че тази преса не е постигната само с храна и тренировки, а с процедура.

По-добре че се разделиха. Ужасно е партньорът ти да е толкова повърхностен, че само да гледа какво да клъцне и добави във външния си вид, че и да иска да ремонтира теб.

# 3 094
Още не мога да асимилирам новината за Глория и Петканов.
Съпругът ѝ беше страхотен, и пич и всичко.
Глорияааа, Глория, каква глупост...
Глория от поне година е разделена с мъжа си, а се говори, че са с Петканов след снимките на предаването Предатели, които бяха лятото. Та не е зарязала мъжа си заради Петканов, всъщност дори не знаем дали той не я е зарязал.
Това кой го казва, че са разделени от година? Това лято си бяха заедно. Може заради детето да прекарват време заедно

# 3 095
Вече коментирахме, че пресата й е от доктор Денков. Не че преди имаше корем. Но тази висока дефиниция е с vaser lipo.

# 3 096
Според дъщеря ми, клипът, който Емрах е качил, да показва, че километражът му действително се замъглява, вече го е качвал без замъгление. Joy Та дъното при него си има мазе.

# 3 097
  • София
Гледах Глория в подкаста на Ивка Бейбе и там сподели, че от 8 месеца е разделена със съпруга си, но от много време са имали проблеми и неразбирателства. Каза, че много си приличали, когато започнали връзката си, но след като родила, много се променила, станала по-отговорна, детето и е на първо място и т.н. На мен ми е симпатична, гледам я в тик ток и там малкото, което виждам, ми прави хубаво впечатление.

# 3 098
Не знаех, че Денков й е изсмуквал мазнините. Получило му се е много по-добре отколкото при Жени Джаферович. При Петканова нямаше нужда от такава дефиниция, тялото й изглежда все по-пластмасово с всяка изминала година.

г-жа Рамацоти, от началото на годината в тик тик Глория намеква или си казва, че е самотна майка. Подкастът с Ивка Бейбе е сниман някъде през лятото и излъчен скоро - разделени са от 8 месеца преди засменемането на подкаста - https://www.youtube.com/watch?v=zaBpWGnvezY

В него още не е с Петканов - защото казва, че никой мъж не може да я впечатли. И разказва за идеала й за мъж. За да я впечатли трябвало да е по-висок от нея на токчета, тоест към 190см. Трябвало да е умен, амбициозен, емоционално интелигентен

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 14:16 от FreesiaR

# 3 099
Много са готини тези двамата❤
Матю с жена си на премиерата на новия си филм « The Lost Bus » в Лондон, където е присъствал на прожекция :
Скрит текст:

# 3 100
Симпатични са ми Глория и Петканов
Личи си, че са се харесали наистина и са се взели по любов 😀 и двамата са странни, без да са ми неприятни. Имат си свое разбиране за живота, поотделно,  а заедно може и да намират пресечна точка... радвам им се

# 3 101
Къде да се връща Петкан, тя Петкановица си има гадже от доста време насам вече.

Не забелязвам досега да е попречило на ни един от двама им 😄

# 3 102
Аз не мога да гледам Венета, Гола-ужасни жени са, ограничени и удобни нагаждачки. Просто не търпя такива хора. Гола е много удобна, като обувка залепва за всеки крак, ама някаква магична обувка, която пасва на всеки. То толкова да нямаш гръбнак, егати. А Венета е невъзпитана простакеса, тя даже не знам какво да я коментирам. Аз съм много благодарна на тази тема тук, защото чрез нея научавам всичко за България💕

# 3 103
Не знаех, че Денков й е изсмуквал мазнините. Получило му се е много по-добре отколкото при Жени Джаферович. При Петканова нямаше нужда от такава дефиниция, тялото й изглежда все по-пластмасово с всяка изминала година.

г-жа Рамацоти, от началото на годината в тик тик Глория намеква или си казва, че е самотна майка. Подкастът с Ивка Бейбе е сниман някъде през лятото и излъчен скоро - разделени са от 8 месеца преди засменемането на подкаста - https://www.youtube.com/watch?v=zaBpWGnvezY

В него още не е с Петканов - защото казва, че никой мъж не може да я впечатли. И разказва за идеала й за мъж. За да я впечатли трябвало да е по-висок от нея на токчета, тоест към 190см. Трябвало да е умен, амбициозен, емоционално интелигентен

Висок и емоционално интелигентен. Иде ми да си налея, нo няма как 😁

# 3 104

Общи условия

Активация на акаунт