Звездни Компромати- Септември'25

• 289 368
  • 3 254
  •   64
Отговори
# 3 105
  • Пловдив
Селена е красива в бяло...и момини сълзи Heart
Много ще и подхожда да изиграе Снежанка.

# 3 106
Тя каза, че не знаела кой е Владо Николов преди да се запознае с Алекс и затова явно изпъкнала и той я избрал. 🤣 Въпроси тип “Горещо” просто за неправилна гостенка. Видимо на Юлита не ѝ беше особено комфортно. 🤣 Нелепо интервю. 🤣
Да бе, да, не била знаела… Из целия интернет има статии, според които тя също произхожда от волейболно семейство – внучка е на легендарния волейболен треньор Иван Сеферинов. Баба й също е легенда в българския волейбол – Мая Стоева. Нещо си е измислила тази история или се е направила на интересна.
Някъде пишеха колко много прилича на Емили Ратайковски. Ами нищо общо няма момичето с нея, чудно кой и по кои снимки го видя.

# 3 107
Не знаех, че Денков й е изсмуквал мазнините. Получило му се е много по-добре отколкото при Жени Джаферович. При Петканова нямаше нужда от такава дефиниция, тялото й изглежда все по-пластмасово с всяка изминала година.

г-жа Рамацоти, от началото на годината в тик тик Глория намеква или си казва, че е самотна майка. Подкастът с Ивка Бейбе е сниман някъде през лятото и излъчен скоро - разделени са от 8 месеца преди засменемането на подкаста - https://www.youtube.com/watch?v=zaBpWGnvezY

В него още не е с Петканов - защото казва, че никой мъж не може да я впечатли. И разказва за идеала й за мъж. За да я впечатли трябвало да е по-висок от нея на токчета, тоест към 190см. Трябвало да е умен, амбициозен, емоционално интелигентен

Ъъъъ, Петкан това ли е? Joy

Срам, не срам, аз не се вълнувам от волейбол и не знаех кои са тези момчета до сега. Но, наистина грандиозен успех постигнаха.
Още по-малко знам кои са бабата и дядото, легенди във волейбола.

# 3 108
В случай, че сте шофьор на турнето на Роби Уилямс - лесън уан
Скрит текст:

# 3 109
Петканов май е доста висок и това е една от причните високите жени да го харесват - защото е по-висок от тях. Grinning

# 3 110
Може да го е казала автоматично в защита, то на изненадващ въпрос дали е златотърсачка не знам и аз как се отговаря. Венета още не е осъзнала, че предаването не е Горещо.

# 3 111
Според мен снимките на Юлита са доста обработени, в сравнение с това, което видях по телевизията. Мен лично нещо не ме грабна, ама важното е той да я харесва.

# 3 112
В Петканов нищо неможе да ми харесва...

# 3 113
Може да го е казала автоматично в защита, то на изненадващ въпрос дали е златотърсачка не знам и аз как се отговаря. Венета още не е осъзнала, че предаването не е Горещо.
Кое му е сложното на тоя въпрос? Или си,или не си златотърсачка... Laughing

# 3 114
Не съм казала, че е сложен, а че е неочакван и изобщо далеч от темата, заради която са я поканили. Но пък предполагам, че момичето и хал хабер си няма коя е Венета и какви тъпи въпроси има в репертоара.

# 3 115
Не съм казала, че е сложен, а че е неочакван и изобщо далеч от темата, заради която са я поканили. Но пък предполагам, че момичето и хал хабер си няма коя е Венета и какви тъпи въпроси има в репертоара.
Известните хора трябва да си имат подготвен отговор на такива заядливо-просташки въпроси...

# 3 116
Ама какво го захапахте това момиче, нормално е да е притеснена, до вчера приятелка на известен само в определен кръг младеж, днес гадже на суперзвезда, може и да не е знаела веднага кой е баща му, трябвало е да звънне на баба си ли след първата среща? И да е златотърсачка - браво, ориентирала се е правилно, а не към Карен, Джизъса и Емрах!
Натоварихме ги тези деца с всичките си надежди и житейска неудовлетвореност…

# 3 117
Милярдер

Скрит текст:

# 3 118
  • Пловдив
Добре, де, а това за ДАИ (АА) потвърдено ли е официално? От някаква организация го казали, от самата администрация мълчат. Изглежда ми неправдоподобно наивно. Предполагам, че онези от инспекторите им, които са наистина корумпирани, не са такива безкрайни аджамии и знаят от кого и как изобщо да искат рушвети. И тях ги следят проверяващи и финият, дискретен подход е необходимост.

# 3 119
  • Glasgow
В профила на "Под прикритие" са пуснали тийзър
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт