Звездни Компромати- Септември'25

• 288 168
  • 3 245
  •   96
Отговори
# 3 195
А кой е казал, че Райна няма гадже, човек до себе си? Може просто да не го показва в социалните мрежи. И Натали Трифонова няма една обща снимка с Мартин Чой в инстаграм…

# 3 196
От километри и личи, че е правила ринопластика.
При нея ли имаше бивш на сестра `и  с който е поддържала "контакти" по време на брака си?
Да и за двете.

Ринопластиката й е толкова видима, че през 2008г дворецът официално признава за нея. Разбира се обяснението е, че не е заради естетически причини, а че Летисия е имала проблеми с дишането.

# 3 197
  • София
Не е задължително да е нямала проблем с дишането. Аз имам такъв проблем и от години го влача, защото не ми се оперира, но вече май се налага.

# 3 198
Оф, мадонини много зле ..

# 3 199
Не е задължително да е нямала проблем с дишането. Аз имам такъв проблем и от години го влача, защото не ми се оперира, но вече май се налага.
Може, разбира се, просто след ринопластиката Летисия има още толкова много видими интервенции - филъри навсякъде по лицето, ботокс, че колкото повече неща си прави по лицето, толкова повече си мисля, че причините са главно естетически.

# 3 200
  • Glasgow
Дж.К. Роулинг (авторката на Хари Потър) след толкова години мълчание по темата е избухнала в пост срещу Ема Уотсън, прави я на 2ст, "she's ignorant of how ignorant she is".
https://x.com/jk_rowling/status/1972600904185483427?

# 3 201
  • Варна
Ще ги оставят след една-две седмици момчетата, спокойно.
Иначе може да се направи класация на топ тъпи въпроси. Днес попитаха Мая Николова дали ако й дадат огромна сума би продала онзи миг, в който прегърна момчетата си след полуфинала. Та се оцъкли невярваща, че е чула добре и в този момент допълниха въпроси “А ако с тази сума можеш да помогнеш на кауза?”
Направо не мога да повярвам какви простотии им говорят. Мислех, че Петър Дочев е топ глуповат с въпроса към треньора “Ама защо не си в съблекалнята? Къде отиваш? Как така ще пушиш, много е вредно!” Но ето, има и по-тъпи въпроси.

Къде са я питали Мая "това"? Ох, няма ден, без да се докаже, че малоумниците се множат повече и от въшки! Няма такъв просто!

Петър Бакърджиев каза на треньора за цигарите. Дочев е в Преди обед.

Венета и нея яко не я слуша главата да пита приятелката на Алекс златотърсачка ли е. Ще рече човек, че нейните пари ще харчи. Типична дърта свекърва!

# 3 202
Първи блясъци от парижките дефилета на Модната седмица :
Ив Сен-Лоран
Скрит текст:

Кейт Мос

Шарлот Гейнсбург

Виржини Ефира

Карла Бруни

Кейт

Хайли Бийбър

Бела Хадид

Хайли до Зоуи Кравиц

L’Oréal
Скрит текст:

Кендал Дженър на дефилето Ореал в Париж

Ева Лонгория

Джулиън Андерсън

Хайди Клум

Джейн Фонда

Анди Макдауъл

Филипин Льороа-Болие

Хелън Мирън

И допълвам :

Никол Кидман и Кийт Ърбан се разделят след 19г брак
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 01:10 от Веселяшка

# 3 203
Анди Макдауъл прилича на вещица. Хайди пък е все по-дебела и груба, а продължава да се изживява като една девойка, че и се мъчи да конкурира дъщеря си. Направо е жалка.

Кейт Мос много ми хареса, а Филипин Льороа ми е абсолютен фаворит. Истинска класа!
И аз сутринта прочетох, че Никол Кидман и мъжа й се разделят и си помислих, че е някаква жълта клюка, но изглежда е вярно, вече е разпространено по всички медии тук.

https://people.com/nicole-kidman-and-keith-urban-separate-after- … marriage-11821003

# 3 204
Никол Кидман и Кийт Ърбан  са се разделили след 19г брак.
Скрит текст:

# 3 205
Венета Райкова и Преди Обед - твърдо не. Каква е идеята? На мен в ПО ми се гледат млади лица. Ставам за закуска и какво - превтасал козунак. Олелчила се е, кг й не са ок. Отделно, кара го през просото, говори си к'вот си знай, който иска да я слуша. Най-забавната част е че Венета ми е в пъти по-истинска от Гала. Венета си вярва на думите, докато Гала само "хъката-мъката... скъпи зрители"

# 3 206
Малко снимки, които ме впечатлиха днес с кафето. Легенди.

Този в средата, с бялата коса и бялата брада, със синия костюм е любимият ми президент - чешкия. Прибира се от Лондон в Прага с Ryanair. Когато видя някой от нашите политици да се прибира така, ще си помисля че може би имаме някакъв шанс да се оправим.

Недей си мисли така, няма оправия. Аз съм пътувала с Кирил Петков в един самолет. От виена се връщаше и беше на съседният ред до нас, дори и не беше бизнес класа, а при простолюдието.

# 3 207
Този ли е спонсора от чатовете на Диона?
Скрит текст:

Съвсем не, онзи е друг 😀
Коя “себеуважаваща се” бръмчалка ще се задоволи само с един спонсор ???

# 3 208
Този не ми прилича на спонсор

# 3 209
А кой е казал, че Райна няма гадже, човек до себе си? Може просто да не го показва в социалните мрежи. И Натали Трифонова няма една обща снимка с Мартин Чой в инстаграм…
Като говорим за Райна. Grinning Хич не им цепи басма в социалките, ама и те повечето са толкова глупави и нагли... най-лошата комбинация.

Общи условия

Активация на акаунт