Звездни Компромати- Септември'25

• 292 817
  • 3 291
  •   89
Отговори
# 3 270
Есенни богини... по български. Така са се нарекли, не е моя измишльотина. Нелка Хикселка, Силвия Кацарова, Биляна Тончева, Антония Първанова и останалите не ги разпознавам. По-комично от вдетенени жени е вдетенени жени с уж сериозни професии, които си вярват.
Скрит текст:
Това е май снимка от миналата година. Виждала съм я в предишна октоврийска тема. Пост 208: https://m.bg-mamma.com/?topic=1696821.msg48635492#msg48635492
Пост 208 от

# 3 271
  • Sofia
Преди 23 часа е била публикувана. Редактирам - богините явно пускат едно и също.

# 3 272
  • на село
Това в средата Антония Първанова ли е?

# 3 273
  • Sofia
Това в средата Антония Първанова ли е?
Да, тя е.

# 3 274
И Амал Клуни доста се е подобрявала, по скъпия и бавно забележим начин. През последните години чак взе да ми харесва, мислех си, че просто съм свикнала да я гледам, но видях снимки от началото на публичната ѝ връзка с Клуни и като бременна,  пак ми се струва ужасяваща и анорексична. Сега има голяма промяна и хич не е само цвят на косата и грим, тя на 50+ изглежда по-свежа, отколкото на 40.

# 3 275
Затова пък Джордж остарява кофти...

# 3 276
Радина изглежда много зле.

# 3 277
Преди 23 часа е била публикувана. Редактирам - богините явно пускат едно и също.

Някой да ми обясни каква е концепцията на тези "богини", нещо като втора младост/шанс секъст и градът ли?
Събират се, снимат се, обядват и... богинстват?

# 3 278
  • Sofia
Извинявам се, ако е спам, но на Ал.Невски е празник, има много хора, идвайте още!
Очакваме момчетата всеки момент Simple Smile

# 3 279
  • Berlin
Аз гледам по БТВ, много е хубаво! Отивайте!

# 3 280
Аспарух Аспарухов много ми прилича на Филип Буков.

# 3 281
Есенни богини... по български. Така са се нарекли, не е моя измишльотина. Нелка Хикселка, Силвия Кацарова, Биляна Тончева, Антония Първанова и останалите не ги разпознавам. По-комично от вдетенени жени е вдетенени жени с уж сериозни професии, които си вярват.
Скрит текст:
До колкото си спомням това е стара снимка. Най-малкото от есен 2024. Пак са нелепи,, разбира се. Но какво от това, щом на тях им харесва.

# 3 282
Отревах си пред телевизора аз!

# 3 283
И аз гледам националите ни.
И ми прави впечатление, че няма нито един кръстен с инчанчено име.
Аспарух, Преслав, Ники, Георги и даже Руси, дето го мислех за много остаряло.
И аз с кърпички пред телевизора. 🇧🇬🇧🇬🇧🇬

ПП и сега се сетих, докато гледах мачовете не помня да имаше някое момче с татуси.
Както са болшинството на тяхната възраст.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 19:00 от *Биле омайно

# 3 284
Радвам се, че ги видях на живо. Големи симпатяги са, дано не ги урочасаме с това внимание, но наистина е невъзможно да останеш като камък пред тях. Много беше емоционална тълпата, а отборът - не по-малко. Да им дава Господ здраве и условия да се надскочат още. Заради нас. 😘

Общи условия

Активация на акаунт