RYANAIR - 30

• 34 133
  • 609
  •   2
Отговори
# 600
Аз също винаги пътувам с ЕЗОК + здравна застраховка. При всички пари, които плащам за път и настаняване, е абсурдно да не отделя за застраховка, защото всичко може да се случи.

# 601
Все не се организирам за издаване на европейска карта. Всеки път си взимам допълнителна мед. застраховка към застрахователя, който ми застрахова колата - излиза ми някъде по 1 лев на ден.

# 602
Малко излезнахме от руслото на темата, но да се включа и аз.
Хубаво е човек да има и здравна застраховка и ЕЗОК!
В темата за Ница бе коментирано, че двете покриват различни неща и са ти "вързани гащите"допълнително.

# 603
Нали все така няма промяна да се ползва бордна карта, изпратена като скрийншот?

# 604
  • СОФИЯ
Няма проблем, миналия уикенд пробвах.

# 605
Здравейте, виждам, че малко са променили разписанието и са съкратили дните с полети по някои дестинации. Дали има шанс пак да има промени и да върнат старите дни? Конкретно имаше полети за връщане в събота, вече ги няма…

# 606
Съмнявам се. Колко пътувания са ми прецаквали по този начин, не ми се говори.

# 607
Здравейте, виждам, че малко са променили разписанието и са съкратили дните с полети по някои дестинации. Дали има шанс пак да има промени и да върнат старите дни? Конкретно имаше полети за връщане в събота, вече ги няма…
Мен много ме дразни това. Две семейни пътувания имаме, първото го променяха два пъти. Второто за септември до тук веднъж. И двете са прецакани като график-например вместо да летим неделя вечерта в 22 ч, летим събота в 8 сутринта и така губим два дни.
Бяха написали единия път, че е по комерсиални причини, което значи самолетът не може да се запълни.

# 608
По същия начин, резервирала съм и хотел, който няма опция за удължаване вече…Трябва да мисля за друга компания с която да се връщаме…Кацаме късно вечерта (губим цял ден) и няма с какво да се върнем…

# 609

Старите дати няма да върнат, но нови промени може да има. Въобще като купувате билети бъдете готови за промени. Мислете, че фиксирате цената, не часа и датата на полета.

Общи условия

Активация на акаунт