RYANAIR - 30

• 25 092
  • 426
  •   1
Отговори
# 210
И ние сме минавали с 2 масивни книги фантастика в ръката на детето, защото не му се събираха в раничката. И с две може Wink

# 211
Разбира се, че ще може. Аз съм минавала с две дамски чанти. Тази година февруари минахме с огромна пазарска хартиена торба от магазин за дрехи. Нямаше начин да се натика под седалка, само в горните отделения. Никой абсолютно нищо не ми каза, дори ни помогнаха да я качим.

# 212
JoyJoyJoyJoyJoyJoy
Аз преди седмица минах през проверките със слон и никой не го забеляза. Даже стюардесите ми съдействаха да седне до мен, щото за да спестя пари не бях купила места .....

# 213
Е, добре 🙄
Аз споделям лични преживявания, благодаря за подигравателната вметка.

# 214
  • СОФИЯ
Неприятно усещане. Аз спазвам правилата, съответно не се натоварвам предварително. При Райън е много по-практично да вземеш чекиран багаж. И по-евтино.

# 215
А яке, сако мога ли да нося в ръка или задължително облечено? Защото ако съм със сако, не мога да намъкна и яке върху него, голямо е да влезе в раницата и съответно остава варианта в ръка

# 216
Ryanair ми изпратиха анкета за попълване, за която можеш да спечелиш подаръчна карта на стойност сто евро. В имейл съобщението не е уточнено в какъв срок се случва това. Някой дали е наясно в какъв период се тегли печелившият?

# 217
Аз съм попълвала поне 3 пъти, без да се е теглило или случило нещо.

# 218
  • Melmak
Преди попълвах, попълвах и нищо. За мен си е просто измама.

# 219
Чак измама не е, просто не печелите.

# 220
то не е ли лотария? в смисъл малко вероятно е да спечелите
някъде в условията трябва да има кога се тегли и как се проверява резултата

# 221
Лотария е, обаче аз не виждам описани детайли, свързани със срокове или с някакви други допълнителни условия.

# 222
Най-малкото, защото може да влезе в отделението на предната седалка.
Пишем в тема на Раянеър. къде видяхте "отделение на предната седалка" в самолетите на Раянеър? Държиш си водата в ръка, книгата в ръка, списанието в ръка и т.н. Няма ни мрежичка отпред, ни джоб на предната облекалка, нищо.

# 223
  • SF
Донякъде пък това неудобство осигурява повече място за краката.
Всички сме наясно, че това са бюджетни пътувания, нали. Ако искаме удобства, има и други превозвачи.
Аз пътувах с един такъв на дълъг, презокеански полет. Ами скъпичко си е, но не съм яла нещо изключително - малка порцийка пиле със спагети, кроасан с чай за закуска или кафе, но от онези гадните. Нищо кой знае какво. Седалката се пуска назад, ако този зад тебе позволи. Да, дадоха ни одеалца и още някакви джунджурии.

# 224
  • София
Донякъде пък това неудобство осигурява повече място за краката.
Една мрежичка няма да намали мястото. Бях свидетел как на една жена ѝ стана лошо, а нямаше пликче за повръщане, което обичайно стои там. Sad

Общи условия

Активация на акаунт