Отговори
# 405
Обаче Фиген на младини е била шавлива и то много. Децата от поне двама бащи. Носят нейната фамилия. Защо? Не вярвам да не са признати. Все пак богата и влиятелна фамилия няма как да допусне това. Имала ли е брак с тях.?

Но Рейхан е постъпила много лошо с Метин. Да му стане леля. 🤧
Не знаем причината той ако е седял и я зяпал отдалеко само какво да прави горката.

# 406
Да.Актрисата йок и за мен😁Обаче забелязахте ли Хюлия какво подхвърли на Рейхан на  какво има право като вдовица в това семейство,и че ако реши може да вземе властта от бабето 😂Понякога не е зле да си малко като нея ,и не такава  тиха като Рейхан.И тук ще е интересно.Тя се замисли.Може и да направи нещо в тази посока 😁

И май картите и беше блокирала бабето на Рейхан.

# 407
Да.Актрисата йок и за мен😁Обаче забелязахте ли Хюлия какво подхвърли на Рейхан на  какво има право като вдовица в това семейство,и че ако реши може да вземе властта от бабето 😂Понякога не е зле да си малко като нея ,и не такава  тиха като Рейхан.И тук ще е интересно.Тя се замисли.Може и да направи нещо в тази посока 😁

И май картите и беше блокирала бабето на Рейхан.
Да.То от  там тръгна всичко.Хюлия е хитра лисица .Сега ще направи всичко възможно да омъжи Аслъ за Арас 😂бабата съвсем ще откачи 😅Аз и друго се замислих .Как Мелике е влюбена в Арас.Все още не го раабирам  с тия кръвни глупости .Не е моето. Дано има логично обяснение и за това.

# 408
Ами ако е пораснала като Нихал която е виждала само Бехлюл разбирам да се влюби в Арас ама като я гледах каква е проблемна и нахакана ме съмнява да е единственият той в живота и. ;д

# 409
Ами ако е пораснала като Нихал която е виждала само Бехлюл разбирам да се влюби в Арас ама като я гледах каква е проблемна и нахакана ме съмнява да е единственият той в живота и. ;д
То в този сериал май нямаха кръвна връзка .Не съм сигурна .Такива спомени имам.Дано и тук да е така,и Арас да излезне осиновен 😅Не мога да приема любов между кръвни роднини.То и затова не започнах  Далечен град ,не е моето .😁

# 410
Тази сцена да не би да е от новияя трейлър за еп.5?
Интересно е какво ще реши майката на Аслъ - Хюлия?
Арас продължава със своята игра за спечелвмането на Аслъ.

https://www.instagram.com/p/DPcKzLzjOr4/?hl=bg

Аслъ е доста разколебана и е почти в плен на Арас, но... Хюлия пак попречи... неволно...

Диди, дали ще ни пуснат трейлър тази вечер?

❤️❤️❤️❤️❤️

# 411
Бехлюл и Нихал не бяха кръвни роднини.
И на мен подобни неща са ми неприемливи.

Другата седмица във вторник отиват в Кан Лиз и Кер.

# 412
То в този сериал май нямаха кръвна връзка .Не съм сигурна .Такива спомени имам.Дано и тук да е така,и Арас да излезне осиновен 😅Не мога да приема любов между кръвни роднини.То и затова не започнах  Далечен град ,не е моето .😁
Нямаха ама момичето само него беше виждала то нормално а Бешир хахахах
Другото не го гледам а ако дадат Келебек на Акбаба след сцената от миналата седмица да се метнат от джама журето.

# 413
За едно не съм сигурна.Дали Аслъ е влюбена защото носи сърцето на Мелеке и го чувства,или си идва от нея.Колкото до Арас не мисля че е съвсем влюбен,по -скоро
объркан.Не изглежда като човек който да показва чувства и да се влюбва  ,и това е нещо ново за него.

# 414
За едно не съм сигурна.Дали Аслъ е влюбена защото носи сърцето на Мелеке и го чувства,или си идва от нея.Колкото до Арас не мисля че е съвсем влюбен,по -скоро
объркан.Не изглежда като човек който да показва чувства и да се влюбва  ,и това е нещо ново за него.
Привлечени са един от друг още преди случая с Мелике.Мелике само им помогна да се ...;д нейсе

# 415
объркан.Не изглежда като човек който да показва чувства и да се влюбва  ,и това е нещо ново за него.
Привлечени са един от друг още преди случая с Мелике.Мелике само им помогна да се ...;д нейсе
Ще видим в каква посока ще тръгне.Много от хората се дразня,т че не наблягат на тройката жени.Аз пък смятам че Керем трябва да е при тази тройка.И от тройка да стане четворка 😂За новия епизод дано са си взели поука с по-малко снимки и показване на целия епизод в два фрага.Интереса се губи.Видяхме последните два епизода

# 416
# 417
ХУБАВО УТРО С КЕРЕМ! Gift Heart

Етюд с двама.

https://www.instagram.com/p/DPJsFwVgF2i/?hl=bg&img_index=1

Керем - красив етюд в гаража.

https://www.instagram.com/p/DPeUes1CGMS/?hl=bg

Етюд с пъстра риза.

https://www.instagram.com/p/DPUB0pigMis/?hl=bg&img_index=1

https://www.instagram.com/p/DPcOGfwjRBV/?hl=bg

💖💖💖

# 418