Отговори
# 420
Красиви градински цветя в този толкова мрачен и студен ден...

Кораб, бягство и Али, пътят към съдбата му... 🚢
И така, как се казва корабът, върху който работи Али?
Очаквам с нетърпение вашите отговори в коментарите! ✨

https://www.instagram.com/p/DPgcvuNDvzx/?hl=bg

О, татенце... направо е супер! Винаги съм тук за теб.
Приятен следобед на всички 😚

Ако имах малък шанс да ви питам.. Бих ви задал следния въпрос:
какво бихте казали на онова хлапе от преди 12 години, което играе първата си главна роля?
Бих му казал... че МЕЧТИТЕ се сбъдват когато предприемеш действия и тръгваш към тях...
И че съм имал най-голям късмет да те намеря и да бъда там... винаги с теб..
Честит вторник момичета 😚

💖💖💖💖💖

# 421
Новия фраг.Не знам какво да очаквам.Изглежда по раздвижен и интересен.Надявам се да не споделят всичко както в предните епизоди

# 422
Не ми беше известно, че може да се прекрояват части от сериал
по време на излъчване или снимки. Но явно може, заради падаането на рейтинга.
Фактически сега ще гледаме еп.5, така ли? Преработен.

Новият трейлър ми се стори доста интересен, въпреки че продължава
темата с евентуалното заминаване за Дания и конфликта между Арас и Емре.
Може би в  еп.6 ще се появи и годденицата на Арас - Ситаре/Фифи от "Вратата".

Мернах го в някакво руско видео. Определено  не ми харесва,
особено като партньорка на Керем. Disappointed

https://www.instagram.com/p/DPgZbgNAN5x/?hl=bg

theb_sunshine
Ноември 2021 г.
Аудиокнига: Разказвачът
„Разказвачът“ в преосмисляната приказка на Асли Тохумджу е държан в плен под бюрото си от любимите ни приказни герои. Ръцете и краката му са здраво вързани с гъстата руса коса на Рапунцел,
а устата му е запушена с наметалото на Червената шапчица.
Времето за разум е приключило и Рапунцел, Червената шапчица, Пепеляшка,
Спящата красавица и Снежанка са уморени да го молят отново и отново да промени
жестоките си сюжетни линии и сексисткото и жестоко изобразяване на жените.
Какво ще се случи след това? Ще доживее ли Разказвачът, за да разкаже друга приказка?

Тази история е прочетена от Керем Бюрсин, известен актьор, продуцент и защитник на HeForShe в Турция.

💖💖💖💖💖

# 423
Новия фраг.Не знам какво да очаквам.Изглежда по раздвижен и интересен.Надявам се да не споделят всичко както в предните епизоди

- Тъй като е имало някаква връзка между вас, ако някой трябва да се измъкне от този любовен триъгълник, нека това е Емре.
— Не е лоша идея.
— Искам цената на булката.
— Попитахте дали мога да живея нормално, след като дойдох в кафенето онзи ден. Аз живея въпреки това, госпожо Севим.
— Няма пари без мое разрешение.
— Мислех си за парцел на острова.
— Но все пак беше продаден.
—Снаха ми още нищо не е продала.
— Спри!
— Какво се случи? Реши ли да хвърлиш око на имота ми днес?
— Говори нормално.
— Рейхан няма да разбере нищо.
— Все едно сте свързани с убийство.
— Щастието ми е отнето от ръцете ми. Няма да има втори път. Чуваш ли?
— Веднага говори с Емре.
— Млъкни! Не ми казвай, ще убия това куче.
— Как можа да пипнеш Аслъ Арас?!
— Какво си направила?!

# 424
Странно  ли е че харесвам повече Хюлия от Рейхан😂.И като образ и всичко.Хюлия ми е по истинска,да егоист,  но истинска .Докато Рейхан има нещо скрито в нея, нещо тъмно .Не и е чиста душата.Отношението и  към Арас на моменти също е странно както и към брат му.Той горкия влюбен и загубен,а тя не съм съвсем сигурна какво чувства.

# 425
Рейхан изглежда захаросан герой и аз не ги харесвам тях а за мен тя си е мама Пембе въпреки играта си.

# 426
Хубавото при Рейхан е, че явно ще започне да си търси правата, защото досега си е била безгласна буква. Иначе има лудост в това, че нарича Аслъ Мелике и се държи така сякаш дъщеря й е жива.
Докато Хюлия е по земния образ в смисъл, че егоизма е присъщ за всеки човек. Вече постигането на целите може да е по различен начин.

Нощни тренировки

Зад кадър

Любимата ми тюркчел 🫣

# 427
Всичките реклами на Тюрксел са страхотни.

# 428
Странно  ли е че харесвам повече Хюлия от Рейхан😂.И като образ и всичко.Хюлия ми е по истинска,да егоист,  но истинска .Докато Рейхан има нещо скрито в нея, нещо тъмно .Не и е чиста душата.Отношението и  към Арас на моменти също е странно както и към брат му.Той горкия влюбен и загубен,а тя не съм съвсем сигурна какво чувства.

Който не внимава и си изтрива написаното, та сега отначало Smile
Та исках да кажа, Ани, че споделям твоето мнение. Рейхан не ми харесва още от самото начало, от първи епизод, още преди Мелике да загине. По принцип вярвам в доброто изобщо, вярвам в доброто у хората, но.. имам особено отношение към натрапващото се добро, към непоисканото такова. Защото, за съжаление, нерядко това уж безкористно добро не е съвсем такова. Такива усещания и мисли предизвиква у мен поведението на Рейхан. Разбирам нейната болка и мъка, но... има нещо, което не ми е съвсем натамън Hands V. Докато Хюлия, както казваш, Ани, е истинска. С всичките си недостатъци и особености, които вбесяват и човек се чуди що за майка е това и как се живее с нея. И което е по-интересното - как е успяла да възпита всичките положителни качества у децата си (изключвам склонността на Аслъ да крещи до премала Sunglasses).
Колкото до Арас още не ми е съвсем ясен. Има нещо в него, което хем очарова, хем те държи нащрек. Все още си мисля, че той не е изпитвал романтични чувства към братовчедката си, но след третата серия съм малко замислена.
И каква ли ще е тази голяма тайна, за която се загатва и която всички от семейство Алкан знаят, но никой не говори за нея... само откъслечни подмятания. А то всъщност май не само Алкан крият тайни... YumBlush
Малко ми е жал за Аслъ - тя като че ли се загуби сред омешаните усещания и чувства - нейни ли са, на Мелике ли са... И още нещо ми дойде на ум - защо ми се струва, че Рейхан умело се възползва от объркаността на Аслъ.
Накрая да кажа - надявам се следващата серия да е малко по-динамична и наситена със събития, а не само с несъстоялата се все още сватба на Аслъ и Емре. Последният пък изобщо не ми се ще да го коментирам, че на език са ми все едни не особено прилични думички Hands V.

# 429
Изгледах епизода.

За разлика от повечето, на мен епизода ми хареса, протече си гладко и беше интересен.
Рейхан тук не беше обсебваща, както ми се видя в предходния епизод. По-скоро видях жена, която гледа всячески да използва чуждата слабост /в случая на Хюлия/ , за да подлее вода и да изпъкне тя пред очите на Аслъ. Буквално стоеше, наблюдаваше и попиваше и накрая направи и извъртя нещата така, че тя да е добрата, разбираща и подкрепяща.
Мисля си, че може би има някакъв шанс да станат приятели Рейхан и Хюлия, защото Хюлия й даде много добър съвет да търси адвокат и да се разправи с Фиген и мисля, че Рейхан ще го направи.
Та тя най-нагло изнуди Метин и се възползва от чувствата му! Дори имам съмнения, че не е влюбена в него, а може би има някакви чувства към Арас? Да видим..

Хюлия направи играта! Евала! Много ми хареса. Всичко си каза на мястото - на Рейхан, на Фиген, на Аслъ.. Ей това беше нейния епизод! И определено не е злодей. Да, егоист е , но много правилно каза на Аслъ, да се огледа за новите шансове и за по-престижни семейства. Ама къде ти толкова акъл в това момиче....
Ще дава шанс на голтака Емре, който неведнъж я предаде...

Ах,ах колко глупава, горда и наивна е тази Аслъ, но Арас ще я оправи нея. Grinning Доверява се на Емре, вярва сляпо на Рейхан, а истината чута от майка си я замита под килима.. .Смешница !

Емел... Много нескопосана игра, не знам от актрисата ли е, от сценария ли е, но толкова нелепо изглеждаше и говореше, че няма накъде повече...

Бириджик хубаво момиче се оказа, да видим как ще се развие там образа. Интересно ми е.

Не мисля, че Хюлия ще се събере с Окан. Окан иска да е с нея, защото разбра, че тя е глупачка и може да скубе от нея. А на него това му трябва - златна кокошка.

# 430
За мен Арас изобщо не ми е положителен герой все още. Имам чувството, че някак се надсмива на Аслъ, а най лошото е че си играе с чувствата й. Да видим от бившата годеница какво ще излезе по нататък.
Изобщо не му е чиста работата...

✨️✨️✨️

Емел ми се струва, че е такава героинята. Не може да скъса пъпната връв с майка си.

# 431
Явно повечето сме на мнение че на Рейхан не и е чиста работата и тази прекалена доброта .Чудя се по някакъв начин дали и тя неволно или не няма пръст  в това което се случи с Мелике.Не знам .Тайни отвсякъде.Накрая Хюлия ще излезне най истинска от всички.😂
Арас е много неразбран за мен персонаж.Буквално го гледаш  и  не знаеш какво му е в главата.Страхотна игра от Керем.Иска ми се да покажат и други неща от живота му .Както казах работа,приятели,минало ,да вкарват и Фифи  ако искат само  да има интрига и  около него малко 😅Стига вися в тази къща и тази кола колкото и добре да изглежда по потник ,и да ремонтира  тази кола 😅

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 10:23 от *Ани*

# 432

https://www.instagram.com/p/DPimGH8DSaQ/?hl=bg

Добро утро момичета щастлива сряда и се насладете на останалата част ☀️🌻🍀👋🏻
#kerembürsın

https://www.instagram.com/p/DPhdtOYDZE0/?hl=bg

https://www.instagram.com/p/DPhp6QLiDZY/?hl=bg

https://www.instagram.com/p/DPcXuchDWlp/?hl=bg

'ONLY YOUUUUU!' Musical Note Musical Score

💖💖💖

Общи условия

Активация на акаунт