Отговори
# 540
Според мен Мелике е споделила на Арас че нямат кръвна връзка .Тоест Арас знае вече че Мелике не е дъщеря на Рейхан.Нямам друго обяснение.Отказвам да повярвам че биха имали нещо общо ако си мислят че са кръвни роднини.Другото което е Арас по никакъв начин не показва ,че знае нещо повече.Според мен той е бая наясно с доста от тайните  на Мелике

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 07:17 от *Ани*

# 541
А не може ли тя да го целунала насила?

# 542
Може и фрага да лъже.Тоест тя да е тръгнала ,но той да се отдръпне.Нещо което Рейхан може  би не е видяла ,и си е изградила грешни представи .

# 543
Има време като знаем как кълцат сцени от епизода може и да замине хахахах

# 544
Още веднъж я публикувам, вече с коментар от автора на поста.

...Това е страхотно...
Мелике беше влюбена в Арас...
Мисля, че той я отблъсква!!

💚💚💚

# 545
Според мен нищо не е така както изглежда,но ме разочарова Рейхан и начина по който говори на Аслъ за него.Единсвения  човек  дето я подкрепя ,че и пари за сватбата на жената която харесва  даде 😂😂Страшно разочорование.Тийм Хюлия.А Аслъ и тя отива към черния ми списък с това "мамо"към Рейхан😄

# 546
Лизге и Керем

# 547
https://www.instagram.com/p/DPv45rwiIjK/?hl=bg&img_index=1

13 октомври 2025
Вчера вечерта най-новата публикация в IG на Kerem Bürsin, промоционална на Dolce&Gabbana Devotion For Men Parfum, продължи сътрудничеството на актьора с една от най-известните италиански брандове по света, много обичана от знаменитостите и публиката, обичана от уникалния и
Ентусиазмът на Bürsin fandom скочи до небето... чарът, елегантността, класа, стилът и аурата на Kerem Bürsin, в двете снимки, публикувани вчера за Dolce&Gabbana Beauty, говорят сами за себе си!
Публикацията на Bürsin е публикувана от Mister Gabbana, в неговите IG Stories, който също го хареса и направи два коментара със сърца!

Тази сутрин @mistergabbana публикува в своя IG Stories този промоционален клип на град Палермо, с който и цяла Сицилия марката Dolce&Gabbana винаги е била много свързана, черпейки вдъхновение от сицилианската история и култура, прави многобройни проекти на острова и дава името Сицилия на няколко от неговите хора Продукти ( чанти, парфюми... ).
Във видеото, сред историческите красоти на град Палермо, също и Teatro Politeama Garibaldi, който се намира в Piazza Ruggero Settimo, наричан по-често Piazza Politeama, е забележителност на града. Това е централата на Сицилианския симфоничен оркестър. Започнала през 1867 г., сградата има неокласическа архитектура, с триумфален вход с форма на арка, сплескан от бронзов квадриг. Счита се за вторият най-важен театър в Палермо след Teatro Massimo.

И точно тази IG история на Mister Gabbana за Палермо свърза фантазията ми с Фестивала на спортното кино, Фестивала на спортното кино Paladino d'Oro 2025, @paladinodoro, с Червения килим и церемонията по финала на Гранд Гала на 7 декември 2025, в Палермо в театъра Garibaldi Politeama!

Както знаете, електронният спортен филм от 2018 г. „Добрата игра: Началото“ (на турски „Iyi Oyun“), с участието на Керем Бюрсин (съпродуцент на Braveborn Films), е приет във финалистите на този престижен фестивал на спортен филм....
#kerembursin #kerembürsin #thebursin #thebürsin
... ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ В КОМЕНТАРИТЕ... ...

СЛАДКИ СЪНИЩА!

💚💚💚

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 00:58 от jupetrov7

# 548
Нямам търпение вече за днес.
https://x.com/thebursinbrasil/status/1977852555406217395

# 549
Днес ще са интервютата, нали?
Дано Лизгето не се притеесни, но щом батко й Керем е до нея, ще се оправи,
надявам се. Hands Pray

Още една снимка с Мелике (сигурно от еп.6).

Няма коменнтар от поста.

https://www.instagram.com/p/DPxKY27kQBK/?hl=bg

😎 Лека нощ и сладки сънища с нашия винаги забавен и игрив Керо... Единствен по рода си ✨
Нашият голям супер сладур!😁😜
Лека нощ, до утре 😘✨🌃✨#керембурскизана
ят

Тя на 17 ли е???
Лизге: Учителко, купи си 17 айфон, а тя вика
"Ти си купил 17 iPhone, толкова сме в синхрон, човече. "

Колажи с Керем и Лизге.

Щастливи, че са пристигнали! Hands V

Стискам им палци за днес! Flowers Four Leaf Clover

💖💖💖💖💖💖

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 03:42 от jupetrov7

# 550
Мацката не е Мелике а служителката в офиса която прехвърли парите за Рейхан по сметката.

# 551
Мерси, Диди. Blue Heart Сори за грешката. Hands Pray

Кой се усъмни, че Гютфер не е тук?

https://www.instagram.com/p/DPxDb62iDZ9/?hl=bg

❤️❤️❤️

# 552
# 553
# 554
Пак изгледах епизода и пак ще кажа - "отвратителна Рейхан". Ама не може така да се меси в чужд живот! Дано не се окаже биологичната майка на Аслъ.
Епизода го изнесоха Дениз и Керем!
И все още не сме разбрали защо всъщност Мелике е тръгнала да изяснява коя е майка и. Какво толкова се е случило... Явно трябва да е нещо много сериозно. Или пък... Арас е знаел нещо и затова я е отблъснал, та това я е накарало... (човече, което се почесва по главата) Yum

Общи условия

Активация на акаунт