Отговори
# 510
Тоест Аслъ и Мелике са близначки 🤦Или той си е мислил че бебето е умряло,но е ожилвяло тоест Аслъ с проблемното сърце.Нещо не го разбрах това

Не стана много ясно, но лекарят каза, че детето е незряло и с тежка дихателна недостатъчност и с много малки шансове да оживе. Та какво точно се е случило май само Метин може да каже.
Не мисля, че бебетата са разменени. Според мен не ни показват всичко докрай. Като нищо ще се окаже, че Хюлия е родила близначки. Затова по-рано наблегнаха на поведението и след раждането - притеснена как ще се справи.
И според мен е така.За да няма кръвна връзка между близначките и Арас .Видяхме във фрага че е имално нещо повече между Мелике и Арас и Рейхан ги видя.Гледам и "Фифи"се появява .Другия епизод ще бъде още по-интересен .

Рейхан все повече ми пада в очите  особено след новия фраг.Да говори за Арас по този начин на Аслъ след всичко което той прави за нея.Страшна неблагодарница излезна,но Хюлия хубаво ще я постави на място😁

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 00:25 от *Ани*

# 511
Фиген:Вземи тъмнината и бедите си и се махни от живота ни!
Хюлия:Аслъ е моя дъщеря.
Рейхан:След като ви опознах разбрах колко нужда има Аслъ да бъде опазена.
Хюлия:И вие сте спасителката и така ли?
Рейхан:Пред това което ще те накара да преживееш Арас това което е направил на Емре е невинно.
Аслъ:Вие знаете нещо.
Арас:Аз толкова страшен човек ли съм?
Рейхан:Такъв си.
Мелике:Достатъчно! Той не е направил нищо за разлика от теб.
- Тя се превърна в ангел. Ако нея я нямаше всичко щеше да бъде различно знаеш нали?
Аслъ:Прощавайте , химикала ви! Спри!
- Мелике си направи тест.
Арас:Защо така скрито покрито си прави тест?
Хюлия:Вие нямате специална връзка с Аслъ.Сега например къде е Аслъ?
Аслъ:Г-жа Рейхан гледа за къща около нас.Трябва да направим нещо.
Арас:Какво стана? Да не би да ви е в тежест?
Аслъ:Целият и свят с дъщеря и в онази къща.Как ще изтръгнете и пропъдите майка ми от онзи дом.

И нося Керемчета малко и после ще минем на 4 еп.

Общи условия

Активация на акаунт