Отговори
# 495
Докато гледам еп.5, виждам, че братът на  Фиген и впоследствие съпруг на Рейхан,
 ужасно прилича на Арас! Т.е. Арас е син на брата на Фиге и Рейхан,
А Мелике не е тяхна родна дъщеря. Това тя разбира от ДНК теста.

Ще виим дали съм права...

# 496
Този ще се окаже ужасен психо.Горката Рейхан.Мириам и като млада е била страшно зло.

# 497
Окан оплеска нещата велико.

# 498
Разкошен Керем/Арас! Срамувал се бил SatisfiedSatisfiedSatisfied

А Рейхан е просто непоносима, предобри манджата...

# 499
Дано го оставят си хапне сармичките спокойно...

# 500
Дано го оставят си хапне сармичките спокойно...

SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 501
Хюлия обаче се превръща в любимия ми персонаж😄.Аслъ тази серия ме дразни изключително много .Арас си е Арас 😂Плати за годежа и сватбата на "влюбените"🤦😄Рейхан почва да дразни с това намесване в чужд живот.Тук съм на страната на Хюлия.Горката какво  ли не опита и все ще се намери някой който да и попречи на плановете 😁

# 502
Хюлия обаче се превръща в любимия ми персонаж😄.Аслъ тази серия ме дразни изключително много .Арас си е Арас 😂Плати за годежа и сватбата на "влюбените"🤦😄Рейхан почва да дразни с това намесване в чужд живот.Тук съм на страната на Хюлия.Горката какво  ли не опита и все ще се намери някой който да и попречи на плановете 😁

Точно се канех да напиша нещо подобно Blush

Допълвам се Yum
Вечерното шоу е един път! Компенсация за доста други моменти YumBlushBlush

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 23:08 от kyty

# 503
Аслъ иска да бъде дразнеща до край.Като малко детенце се държи.Аз ако съм на Арас хич няма да го търпя това лигаво и глупаво поведение.Да се повяява и за него жена в този сериал да я видим тогава ..

# 504
Продали са земята без знанието на Рейхан...

# 505
Мириам и тя тотално е изперкала от ревност .Още от преди да се омъжи за Метин вижда  че има чувства към Рейхан ,но въпреки всичко се е омъжила за него.

Леле правилно ли разбрах.Рейхан е загубила бебето.Метин е взел Мелике от Хюлия.Тоест Аслъ и Мелике са сестри ?

# 506
И версията на рускините ще се окаже вярнааа.....

# 507
Разменени са децата.

# 508
Тоест Аслъ и Мелике са близначки 🤦Или той си е мислил че бебето е умряло,но е ожилвяло тоест Аслъ с проблемното сърце.Нещо не го разбрах това

# 509
Тоест Аслъ и Мелике са близначки 🤦Или той си е мислил че бебето е умряло,но е ожилвяло тоест Аслъ с проблемното сърце.Нещо не го разбрах това

Не стана много ясно, но лекарят каза, че детето е незряло и с тежка дихателна недостатъчност и с много малки шансове да оживеe. Та какво точно се е случило май само Метин може да каже.
Не мисля, че бебетата са разменени. Според мен не ни показват всичко докрай. Като нищо ще се окаже, че Хюлия е родила близначки. Затова по-рано наблегнаха на поведението и след раждането - притеснена как ще се справи.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 07:57 от kyty

Общи условия

Активация на акаунт