Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Септември 2025 (Тема 9)

• 34 225
  • 747
  •   1
Отговори
# 225

Вече канселират поръчки ...
Качво ще рече необичайна дейност?

# 226
Имам купони когато ги ползвам купувам плащам но след ден поръчката се канселира от тему.

# 227
  • София
Явно нещо покрай поръчката не е било както трябва. Но пък щом връщат парите и купоните, не виждам проблем. В темата много хора поръчваме с купони, не са отменяли поръчки.

# 228
  • В страната на бурите
Покрай вас и аз си поръчах машинката за пране на килими Wink Струваше 156, но с купон и върнат кредит ми излезе 60. Викнах си и още стари купони (даде ми ги, въпреки че върнах 2-та артикула, които бяха от промото "Вземи 2 и получи купони", а днес имам 2 карти за отстъпка след като 1-2 месеца нямах оферти. Явно алгоритъмът окуражава покупките... Преди ден-два писах на чата "Защо няма вече промоции, няма discount777, разочарована съм", такива неща. И днес се активизираха. Не знам дали системата е засекла недоволен клиент, но и друг път ми се е случвало след оплакване да ми пускат карта за отстъпка.

# 229
Ако сте купували корнизи за пердета и сте доволни, моля, дайте линк!

# 230
Моята виртуална карта пак стана на минус, за трети път, а този път вече съм почти сигурен, не е имало дублирано връщане, и взех да се съмнявам, че ДСК правят някакви мушенгии, имам дигитална карта и на Пощенска, почвам вече да пазарувам с нея.

# 231
При мен вече втора или по-скоро трета седмица няма ама никакви оферти освен онази безумна „купи 15 артикула, всеки от 20+ лв., и получи купони за 200 лв.“, която упорито ми излиза ден след ден. Никой от кодовете за извикване на различни промоции не работи за мен. А имам доста неща в количката, за щастие не спешни, и доста кредит за харчене също. Смешна работа. Продължавам да чакам да видя какво ще стане.

И имам въпрос: някой да си е купувал някаква форма на градинско барбекю от Тему? Ако да, може ли повече информация и евентуално и линкове, моля? Как се получава, как е като цена в сравнение с богатия избор от барбекюта тук, как е като качество и удобно ли е в употреба? Всякаква информация за всякакъв вид барбекю ще ми бъде полезна. Благодаря! Flowers Hibiscus

# 232
Докато си ровех в приложението и ми изскочи "връщане на кредит" с макс сума 74 лв ... поръчах за 88,26, имах останал кредит 9 лв и нещо и го ползвах за плащане (не ми намали тези 74 лв за връщане) ... Доволна ... Последно на 06.08 ми е дало "връщане на кредит"

# 233
При мен също бяха спрели картите за отстъпка за около 2 седмици.Вчера ми пусна една.Изчаках и днес да не би да пусне и втора ,но няма.Кредитите са само за големи суми ,като 166/210 и не мога да ползвам събрания кредит.Дали ще се върнат старите правила?

# 234
  • София
Нагоре някой беше препоръчал бързо зарядно за Самсунг с22 или подобен и писа да се поръча 25 вата.
До сега съм поръчала сигурно поне 20 кабела и 10 зарядни и никога не съм попадала на бързо, но все съм взимала 65 вата и тн с надежда да са по-мощни и бързи,  повечето ми дават 3 часа за пълно зареждане, ужасна работа.
Сега поръчах два вида 25 вата с включен кабел и воала, зареждат супер бързо, за под час, направо съм супер доволна!
Ще изхвърля всички други и ще заредя само от тези ❤️❤️❤️

# 235
Аз писах,на момичето което искаше да поръча 45 w за S24 .Тя май и си го поръча.Добре,че беше детето да ме светне,че трябва да е 25.Другото ,което закупих точно 2 пъти и ми върнаха парите за тях е безжично зарядно за Редми.Пак детето ме светна ,че те не поддържат такова зареждане,а аз си мислех,че не работят.

# 236
  • Ст Загора
sweetvit кои зареднни поръча?

# 237
На моята карта пишеше, че е валидна до 12.09 (не помня часа), така че ако започнат пак да пускат една след друга, следващата трябва да се появи, след като изтече този срок.

# 238
Нагоре някой беше препоръчал бързо зарядно за Самсунг с22 или подобен и писа да се поръча 25 вата.
До сега съм поръчала сигурно поне 20 кабела и 10 зарядни и никога не съм попадала на бързо, но все съм взимала 65 вата и тн с надежда да са по-мощни и бързи,  повечето ми дават 3 часа за пълно зареждане, ужасна работа.
Сега поръчах два вида 25 вата с включен кабел и воала, зареждат супер бързо, за под час, направо съм супер доволна!
Ще изхвърля всички други и ще заредя само от тези ❤️❤️❤️
Може ли линк към зарядните?

# 239

Общи условия

Активация на акаунт