Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Септември 2025 (Тема 9)

• 34 297
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
Не я извиках. Изскочи на екрана и изглеждаше малко по-различно от преди.

# 211

Здравейте, ще се радвам да споделите ако някой има представа какво значи КУПИ 3 ЗА 20 Лв. Не мога да разбера. Избирам 3 неща, но те си остават на реална цена, а не на 20 лв. Не разбирам каква е идеята

# 212
При мен това 3 за 20 никога не е работило - просто не става нищо.

Сега получих една пратка - тази брошка е много красива на живо. Не го очаквах при цена от 8 лв. Като малка си падах по такива неща, сега само ме изкушават да си накупя още.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 10:45 от pppqqq

# 213
Видях как от артикул, да видя другите предлагани стоки от същия търговец, но ми трябва на даден артикул да видя всичките предлагания (в случая защото търся друг размер на артикула, а по име излизат всякакви, но не и това, което търся) - има ли начин и как?

# 214
  • София
Видях как от артикул, да видя другите предлагани стоки от същия търговец, но ми трябва на даден артикул да видя всичките предлагания (в случая защото търся друг размер на артикула, а по име излизат всякакви, но не и това, което търся) - има ли начин и как?
Отваряте снимката на артикула и натискате фотоапаратчето в десния горен ъгъл, така излиза всичко, което поне по снимка прилича.

# 215
  • В Града на Липите
Сега получих една пратка - тази брошка е много красива на живо. Не го очаквах при цена от 8 лв. Като малка си падах по такива неща, сега само ме изкушават да си накупя още.

Може ли линк за брошката. Мисля да поръчам няколко към коледните подаръци Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 11:31 от hrissi_sz

# 216
Ето я - https://share.temu.com/CFFvY4xK41B

Някъде видях и същите обеци (по-малки, но същата снежинка) за 5 лв, но не ги запазих. Може и да ги поръчам.

# 217
Някой да ме светне от къде мога да намеря купони за отстъпка? Имам този за 200 лв той не ми върши работа. В нета намирам някакви за нови потребители , аз не съм нова.

# 218
nad_tab - благодаря!

# 219
Да се похваля - снощи ми пусна карта за отстъпка за първи път от три седмици. И беше много културна - в селекцията имаше неща, които ми бяха сложени в количката и предлагаше поне 50% отстъпка.
Как изглеждат тези карти? Май не ми е попадала, за време ли е?

# 220
  • Пловдив
На мен напоследък ми дава само 2 подаръка с поръчка 50 лева. И купони от тези 30%-ните. От тази първата се възползвах. Излиза и тя около 30-35% намаление.

# 221
Картата за отстъпка може да се извика с discount 777, но ще се появи само ако в този момент така или иначе е била определена за конкретния профил.
Изтича след 24 часа или след 48 - едно от двете, според случая. Ще пише до кога е валидна.

# 222
Ох, момичета, имам пари за харчене в профила и искам да пусна поръчка, че изведнъж някои неща рязко ми потрябваха 🤣
Пусто свикнах с намаленията и ми се свиди да плащам редовни цени 🫣
Май всичко са ми отрязали в профила - пробвам claimcredit, rebate 100, discount 777…Пропускам ли нещо с което мога да извикам някаква друга промоция?

# 223

Вече канселират поръчки ...

# 224
  • София
Може ли повече подробности?

Общи условия

Активация на акаунт