Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Септември 2025 (Тема 9)

• 34 409
  • 747
  •   2
Отговори
# 195
На мен просто ми се вижда рисковано такава врътка, но ме е яд,че от известно време няма никакви оферти. Съответно имам стотици неща в кошницата, но не пазарувам. А преди, на  всеки 3-4 дни поръчвах с офертата за кредит Sad

# 196
В момента и без това няма никакви промоции. От септември почти ги спряха.

Аз пазарувам още само защото реших да си използвам купоните, които са ми останали - не са от най-добрите, но са ок. Ако не ги ползвам, ще изчезнат изцяло (в момента са при изтекли и подновявам, когато поръчвам). Като свършат и те, ще съм на пауза (но очаквам до тогава да възстановят офертите).

# 197
  • София
Имам купони, защото на два пъти купих неща за под 20 лв. и това беше възможно само с тази оферта за купуване на два артикула, за да получиш купони. Имам и връщане на кредит, имам и малко натрупан кредит. Обаче нищо не ми трябва. Сигурно съм, че ще пазарувам в някакъв момент отново. Една от последните ми покупки е един абажур от картон. Simple Smile
Скрит текст:

# 198
Значи все пак не е спрян за всички кредита

# 199
  • София
Да, ето екранна снимка за връщане на кредит след първите 4 часа.
Скрит текст:

# 200
Да дам отзив за 2 неща

https://share.temu.com/fBIwAzQDXMB възглавница с гъши пера и пух мека взех май доста мека ,но не лоша.

Ако нямате някаква промоция/купони и т.н., да знаете, че в Юск можете да намерите по-евтини (редовно правят и намаления)

# 201
  • София
Мислех си, че тук си споделяте как и какво да пазарувате изгодно и реших да споделя, но явно съм се объркала. Не разбирам защо си мислите, че ще ви спрат "изгодните" оферти заради използването на недомислени неща от тяхна страна. Тему са просто един онлайн магазин, който агресивно набира клиентска база и като преценят, че са постигнали целите си, така или иначе ще ви ограничат "изгодните" промоции. За справка може да си превключите акаунта на страна Германия, Великобритания или Белгия и да видите какви промоции има в момента. Това го чака и българския пазар скоро. Явно тук не желаете да споделям изгодни практики и се оттеглям. Приятно пазаруване на всички!
Благодаря, че споделихте!
Всеки сам решава как да пазарува според собствената си преценка. За мен лично, щом една опция съществува в системата, напълно нормално е тя да бъде използвана.
Смятам, като ми свършат хубавите купони, да го тествам.

Споделям едно одеяло, което без -50% купон, нямаше да взема. Тежко и топло е – идеално за зимата в по-студена къща. Единственото, което ме дразни, е надписът Hilton, но така или иначе ще остане скрит.
https://share.temu.com/cOkZRzo5ahB
Любим зъбен душ, купила съм 5-6 вече, всички са доволни.
https://share.temu.com/i1SmjqINlFB
Похвалвам и realme Buds Air 7 про, изчерпани са в момента, но звука е много по-добър от AirPods, често ги пускат, ако търсите добри слушалки, следете с купон излязоха 70лв.

https://www.emag.bg/realme-buds-air-7-pro-bezzhichni-bluetooth-s … 751/pd/DJX7HS3BM/

Чакам и тези, би трябвало да са подобни.
https://share.temu.com/NFEf0ZFx41B

# 202
  • Ст Загора
Да дам отзив за 2 неща

https://share.temu.com/fBIwAzQDXMB възглавница с гъши пера и пух мека взех май доста мека ,но не лоша.

Ако нямате някаква промоция/купони и т.н., да знаете, че в Юск можете да намерите по-евтини (редовно правят и намаления)
беше с карта за отстъпка, но благодаря.

# 203
Получих един интересен пръстен - камъните са синтетичен циркон (или стъкло), но самият пръстен е сребърен:

Задната страна не изглежда много добре, но това се очаква при по-евтини бижута:

Постарали са се с камъчетата - нито едно не липсва, изглеждат стабилно поставени. Имат си гнезденца и са закрепени професионално, а не с лепило.

# 204
  • Ст Загора
Симпатичен е pppqqq!

Eдин пръстен от мен,  имах и обици ...

# 205
Ето какво ми даде днес  

Вчера пробвах за първи път да върна артикули. Два броя и не си ги поиска.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 23:43 от MaрTa

# 206
Ако някой може да купи блуза от тему за 10-15лв и да я продава на петорна цена, защо да съдим друг намерил вратичка в системата.
Мисля, че ограничават промоциите защото просто не им е изгодно много хора да пазаруват евтино. Идват все повече нови клиенти, а и старите продължават да пазаруват, защо тогава да продават без пари.
Малкия е фен на самолетите, вече сме изкупили всички от местните магазини и молове. Купувам от тему защото са с добро качество, на приемлива цена и ги няма тук. Хит са в парка. Една позната взе един повтарящ се, а друг татко обикалял да търси в магазините. Така че с оферта или без дълго време ще вземам самолети.  Ето на такива зарибени клиенти разчита тему.

# 207
Ако някой може да купи блуза от тему за 10-15лв и да я продава на петорна цена, защо да съдим друг намерил вратичка в системата.
Мисля, че ограничават промоциите защото просто не им е изгодно много хора да пазаруват евтино. Идват все повече нови клиенти, а и старите продължават да пазаруват, защо тогава да продават без пари.
Малкия е фен на самолетите, вече сме изкупили всички от местните магазини и молове. Купувам от тему защото са с добро качество, на приемлива цена и ги няма тук. Хит са в парка. Една позната взе един повтарящ се, а друг татко обикалял да търси в магазините. Така че с оферта или без дълго време ще вземам самолети.  Ето на такива зарибени клиенти разчита тему.
Добре де, нека всеки си пазарува, както поиска, макар за мен това да не е точно вратичка. И другите не ядем доматите с колците и поназнайваме тарикатлъци, но не си ги позволяваме. На мен лично, не ми е приятно да се дават такива съвети, но явно е въпрос на лични принципи, от моя страна дискусията е приключена и просто ще подминавам без коментар подобни постове, колкото и да са ми неприятни.

# 208
Да се похваля - снощи ми пусна карта за отстъпка за първи път от три седмици. И беше много културна - в селекцията имаше неща, които ми бяха сложени в количката и предлагаше поне 50% отстъпка.

# 209
Дразни ме, дразни
Доброволно ли я пусна, или я извика?

Общи условия

Активация на акаунт