Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Септември 2025 (Тема 9)

• 33 832
  • 747
  •   2
Отговори
# 345
FreakOnALeash ще изчакам и от вас отзив за прахосмукачката за да се реша
О, с удоволствие ще дам отзив. Надявам се да е добра. Нямам търпение да я взема и да я пробвам.

# 346
Има ли възможност да се избере куриерската фирма доставчик? Бокснау  ми е най удобна.Но ето че чакам Експреснау днес е последна дата и все още  няма известие за пратката.

# 347
  • София
Има ли възможност да се избере куриерската фирма доставчик? Бокснау  ми е най удобна.Но ето че чакам Експреснау днес е последна дата и все още  няма известие за пратката.
Не, изпращат с каквото им е най-удобно.

# 348
Не, за съжаление. Дори и срещу заплащане нямаме право на избор.

# 349
  • София
Оф, пуснах една поръчка и днес гледам, че куриерът е Експрес уан. Преди две години имах горчив опит с тях, бях поръчала нещо от Аmazon. Обаждат ми се и казват - след три минути мога да съм на адреса. Бях в провинцията, пренасочих и цял месец ми скъсаха нервите. Още отсега се оглеждам къде ли могат да ми доставят пратката, ако не ме намерят на адрес. С нито един друг куриер не се притеснявам по този начин.

# 350
Експрес Уан, поне в Русе, оставят в офис на Изи пей, който е най-близо до адреса.

# 351
Оф, пуснах една поръчка и днес гледам, че куриерът е Експрес уан. Преди две години имах горчив опит с тях, бях поръчала нещо от Аmazon. Обаждат ми се и казват - след три минути мога да съм на адреса. Бях в провинцията, пренасочих и цял месец ми скъсаха нервите. Още отсега се оглеждам къде ли могат да ми доставят пратката, ако не ме намерят на адрес. С нито един друг куриер не се притеснявам по този начин.
Аз днес за сефте получих пратка с тях , бяха я оставили в една easy pay  каса , а там пълно с пратки . В петък получих известие , че им е централен склад и днес в касата . Очаквах проблеми , заради лошите коментари в Гугъл , но като изключим леко неудобното местоположение , всичко останало беше наред .

# 352
  • Асеновград
В Credit Balance имам някакви върнати пари, защото имах проблем с един от продуктите в последната си поръчка. Той колко време седи там? Смисъл има ли шанс да изчезне?
Не.

# 353
Въх, такъв купон 40/80 не съм имала никога.

Купоните за 50% отстъпка са 30/60, 40/80, 50/100 и 80/160.

За първи път виждам такива.

# 354
Здравейте, някой може ли да препоръча часовник с опция за поставяне на сим карта. За дете ще бъде. 🍀

# 355
  • Ст Загора
Моята пратка се мотае . От 9 септември е изпратена на 13 и няма повече движение. Крайна дата 26 септември

# 356
И моята доста се помота, нямаше актуализации навреме, даже и някои изобщо не дойдоха, но днес са я заредили в Boxnow (три дни преди крайния срок).

От 13.09 имам нова поръчка. Този път ще дойде с Еконт (за първи път ми се случва да е с тях).

# 357
  • Ст Загора
А поръчката от вчера с експрес уан  за първи път с тях

# 358
  • Пазарджик
И моята доста се помота, нямаше актуализации навреме, даже и някои изобщо не дойдоха, но днес са я заредили в Boxnow (три дни преди крайния срок).

От 13.09 имам нова поръчка. Този път ще дойде с Еконт (за първи път ми се случва да е с тях).

И на мен Еконт ми доставиха пратка минала седмица за първи път. Нямах известие, съобщение, имейл или каквото и да е кога - като дата ще бъде доставена. Куриерът ми се обади един ден към 10 часа, че е на адреса и имам пратка. Аз бях на работа и като не знам, че ще има пратка не съм се подготвила и няма човек у нас. Казвам му, че няма как да я взема в този момент, питам го какви са вариантите. Той ми казва, че може единствено да я остави в близък офис на Еконт (офисът е много близо до нас), но ме предупреждава, че ще струва 2-3 лева. Съгласявам се. Отивам за пратката в офиса и ми казват, че дължа 4,38 лв. за пратката. Много ми стана неприятно.

# 359
Трите ми поръчки тази месец са с бокс Ноу. Не се оплаквам 😉, все така да продължават.

Общи условия

Активация на акаунт