Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Септември 2025 (Тема 9)

• 33 795
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
Аз си взех вчера пратката от пощата. Рано сутринта получих смс. Ето това е:

Успях да ги пробвам вече. Машината за пране  просто за проба на един стол , подложка някаква и част от дивана. Дърпа доста добре, не мога да сравня с друга перяща прахосмукачка, защото не съм ползвала. Но смятам,че работи много добре.  Ползвах универссален почистващ препарат на Фрош Лавандула. Днес взех активна пяна за килими на Медикс - с помпичка на спрей е. Надявам се да е ок. Че исках да пера матрак малко опикан от котка. За препарата на Керхер само си спомням ,че имаше хубави мнения, но тук няма къде да купя, а да поръчвам ми се досвидя,че с доставката ще стане 30 лв мин.
Торбата за пране на обувки много ми хареса, не очаквах да я толкова голяма, добре е изработена, вижда ми се здрава. Прах гуменки и маратонки на детето, събра и двата чифта - 30-31 номер са.

# 361
Торбата я имам от няколко месеца вече, наистина е добра.

# 362
  • В Града на Липите
Торбата я имам от няколко месеца вече, наистина е добра.
Моята е синя и искам да изпера в нея бели кецове. Притеснявам се, дали няма да ги оцвети.

# 363
Ами за синя не знам, тази не оцветява. Освен да пробвате само с една кърпичка, то ще си покаже ако се оцвети.

# 364
  • София
Жълтата със сигурност не оцветява. Прах два-три чифта бели платнени обувки.

# 365
  • столицата
Някой поръчвал ли е смарт телефон и да е останал доволен?
Загледах се в този   realme Note 70T Глобална версия 4GB + 128GB, 6000mAh Голяма батерия, 4G, 7.94mm Ултра тънък, Пулсова светлина, Окта-ядрен чипсет, 90Hz Дисплей за комфорт на очите

Марка: REALME

Нещо не мога да кача линка.

# 366
И аз заглеждах различни телефон - Редми, Риалми, но щерката си избра РОСО С75. Доволна е. В момента търговецът, от когото го купих не го предлага.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 06:11 от Mama Ru

# 367
  • столицата
Леле, как ги трупате тези кредити? Аз най-много до двуцифрена сума ги докарвам. Върнати скъпи поръчки ли?

# 368
Момичета имах връщане на кредит.Бях заявила почти половината и ми излезе съобщение,че ако напазарувам за по-голяма сума ще ми даде връщане на кредит в голям размер.Реших,че така или иначе имам да пазарувам разни неща ще го направя,но сега ми излизат да заявявам от начало новият по-голям кредит,а старият е изчезнал.
В същото време пише ,че и двата са валидни.
Къде да продължавам да заявявам първия?
Ох дано да ме разбрахте какво искам да кажа?

# 369
  • София
Леле, как ги трупате тези кредити? Аз най-много до двуцифрена сума ги докарвам. Върнати скъпи поръчки ли?

Тези кредити, бяха до преди 3-4 месеца, сега няма как да се натрупат.

# 370
  • Ст Загора
Roni пробвай сега вече сме нов ден.

# 371
Сега видях ,че съм сбъркала размера на едното поръчано нещо...има ли начин да пиша някъде да сменим размера преди да са пратили нещата?И без това този артикул е с предварителна поръчка.

# 372
  • София
Сега видях ,че съм сбъркала размера на едното поръчано нещо...има ли начин да пиша някъде да сменим размера преди да са пратили нещата?И без това този артикул е с предварителна поръчка.

Да, като тръгнете да го канселирате, има опция за промяна.

# 373
Не намирам къде и как се канселира?

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 07:34 от bubanka

# 374
  • София
View Order Details -> Cancel Items

Ако поръчката е изпратена, бутон Cancel Items го няма.

Общи условия

Активация на акаунт