Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Септември 2025 (Тема 9)

• 33 764
  • 747
  •   2
Отговори
# 375
Леле, как ги трупате тези кредити? Аз най-много до двуцифрена сума ги докарвам. Върнати скъпи поръчки ли?
Имах поръчка с връщане на кредит - пазаруваш за сто лева и събираш за седем дена 80 под формата на кредит + известна сума от корекция на цената. Не помня дали не течеше и втора поръчка с връщане на кредит.  Но в моя случай направена поръчката за телефона я канселирах  и я направих отново с по-малко неща и възстановен купон 90/270. Вече бях платила с карта 130 лева, които поисках да ми се върнат като кредит в Тему, а не по банкова карта, за да не чакам две седмици възстановяване на средствата. Затова така се получи, реално за покупката имах събран кредит 117+90 лева купон и разликата беше от картата.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 07:26 от Mama Ru

# 376
Момичета имах връщане на кредит.Бях заявила почти половината и ми излезе съобщение,че ако напазарувам за по-голяма сума ще ми даде връщане на кредит в голям размер.Реших,че така или иначе имам да пазарувам разни неща ще го направя,но сега ми излизат да заявявам от начало новият по-голям кредит,а старият е изчезнал.
В същото време пише ,че и двата са валидни.
Къде да продължавам да заявявам първия?
Ох дано да ме разбрахте какво искам да кажа?

Ще ти извади очите…

# 377
View Order Details -> Cancel Items

Ако поръчката е изпратена, бутон Cancel Items го няма.

Не го намирам това ,аз стигнах до опция да се откажа от артикула и те ми възрановявват парите.Но това дали няма да се отрази на получаването на върнатите кредити?

# 378
  • В Града на Липите

Не го намирам това ,аз стигнах до опция да се откажа от артикула и те ми възрановявват парите.Но това дали няма да се отрази на получаването на върнатите кредити?

Не би трябвало. На мен ми върна всичко, което бях използвала. Преди време обърках номера на едни маратонки и не успях да им сменя номера, макар да го установих 2-3 минути след поръчката. Питах тук, питах чат бота, рових в приложението, но не успях.

# 379

Това е, възстановяват ти парите, поръчваш следващия номер с "добави с едно кликване" и той се плаща със същите пари от кредитното салдо.

# 380

Това е, възстановяват ти парите, поръчваш следващия номер с "добави с едно кликване" и той се плаща със същите пари от кредитното салдо.

Опитах да отменя този артикул ,но ми дава това.

# 381
Аз си взех вчера пратката от пощата. Рано сутринта получих смс. Ето това е:

Успях да ги пробвам вече. Машината за пране  просто за проба на един стол , подложка някаква и част от дивана. Дърпа доста добре, не мога да сравня с друга перяща прахосмукачка, защото не съм ползвала. Но смятам,че работи много добре.  Ползвах универссален почистващ препарат на Фрош Лавандула. Днес взех активна пяна за килими на Медикс - с помпичка на спрей е. Надявам се да е ок. Че исках да пера матрак малко опикан от котка. За препарата на Керхер само си спомням ,че имаше хубави мнения, но тук няма къде да купя, а да поръчвам ми се досвидя,че с доставката ще стане 30 лв мин.
Торбата за пране на обувки много ми хареса, не очаквах да я толкова голяма, добре е изработена, вижда ми се здрава. Прах гуменки и маратонки на детето, събра и двата чифта - 30-31 номер са.

Как може да купувате цветни торби за пране, за красота ли ги купувате или да са полезни? Ако се замислите ще се сетите, че се излагате на допълнителен риск така, да изтече цвят от самата торба и да оцвети праната вещ.

# 382
Точно този модел жълта торба не оцветява!

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 12:46 от All Seasons

# 383
Аз не съм я виждала в друг цвят.

# 384
  • Ст Загора
Ами те и дрехите пускат цвят .
Та който го страх да сложи цветоулавяща кърпичка или да изпере торбата без нищо  .

# 385
  • Варна
Скрит текст:
Аз продължавам да намирам интересни изкушения, кредит не са ми пускали от юни, затова пък пазарувам само с купони -50%  Simple Smile

Този кантар е страхотен и го купувах на цена над 80лв. работи чудно с iPhone, като по всяко време може да видите стойностите в Mi приложението или в Health.
https://share.temu.com/YTt4Jy1ihLB
Уникални слушалки, до сега не съм попадала на по-добри, а съм тествала много!
https://share.temu.com/4vcnE6j2ECB
Тези слушалки се продават и в Озон

# 386
Ами те и дрехите пускат цвят .
Та който го страх да сложи цветоулавяща кърпичка или да изпере торбата без нищо  .

Оправдания..., нямало я в бял цвят, не пускала цвят тази, другите дрехи щели да я оцветят... Не е вряно, има я просто трябва да се замислите за това преди да я платите за да може да отидете на следващата обява която продава и бял цвят иначе после оправдания всеки може да мисли. Създавате си предпоставка за допълнителен проблем, дали пускала или не пускала точно тази е като приказката - върви обяснявай, че нямаш сестра после.
А с други дрехи да се перат обувки не е най-добрия подход. Аз пускам само обувки, 3 -4 чифта в отделни торби, в идеалния случай или само бели обувки или само цветни. И естествено цветоулавящите кърпи са като допълнителна гаранция да няма оцветявания, но основното е добрата организация на прането.

# 387
Скрит текст:
Аз продължавам да намирам интересни изкушения, кредит не са ми пускали от юни, затова пък пазарувам само с купони -50%  Simple Smile

Този кантар е страхотен и го купувах на цена над 80лв. работи чудно с iPhone, като по всяко време може да видите стойностите в Mi приложението или в Health.
https://share.temu.com/YTt4Jy1ihLB
Уникални слушалки, до сега не съм попадала на по-добри, а съм тествала много!
https://share.temu.com/4vcnE6j2ECB
Тези слушалки се продават и в Озон

Така е, но в Озон не може да се приложи купон за 50% намаление...

# 388
  • София
И нямаш безплатно връщане в рамките на три месеца, защото ти е кеф да върнеш.

# 389
Имаш право на връщане, но не е 3 месеца и чакаш май някакво одобрение.

Хайде не ни се карай кой какъв цвят си е взел торбичка за обувки. Много важно.

Общи условия

Активация на акаунт