Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Септември 2025 (Тема 9)

• 41 704
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Аз пиша и хубави и лоши отзиви, според ситуацията, но само ако нещо ме е впечатлило по един или друг начин. Слагам снимки и гледам да съм обективна, защото аз самата разчитам на ревютата от потребители (които, както се оказа вчера с подменената прахосмукачка, също могат да не са достоверни).
Обаче, явно много хора бъркат Тему с Шейн, където за отзивите се дават точки, та ако ще и да качиш снимка на нещо съвсем различно...

# 436
Тези ароматизатори за тоалетна ,за нищо не стават.Първо лепилото не хваща,второ миришат само 1-2 часа.

И аз в подкрепа на това мнение. Освен в частта със залепването - ако решиш да го разкараш, ще трябва да чистиш и остатъците от лепенката.

Поне не са много скъпи, та по-лесно ще ги прежалиш.

# 437
Здравейте, имам въпрос към потребителите с повече от един профил в Тему. Имаше някакъв трик за споделяне на съдържание на кошницата или на любими между различни профили - бихте ли ми го припомнили, моля? И всякакви други препоръки за ползване на два профила ще приема с благодарност.

При мен изобщо няма ама грам нито промоции, нито кредит, нито карти за намаление, нито купони, просто нищо вече от поне месец. Доизхабявам стари купони с отдавна изминал срок, но не ми останаха много добри, а и ми се ще да се позаредя малко с нови, а защо не и с кредит. Затова съм решила да се пробвам с втори акаунт. Той всъщност е на мой близък, де, но ако пазарувам през него, ще сменя името, адреса и телефона, само пощата ще направя различна от тази в основния ми акаунт.

# 438
Здравейте, имам въпрос към потребителите с повече от един профил в Тему. Имаше някакъв трик за споделяне на съдържание на кошницата или на любими между различни профили - бихте ли ми го припомнили, моля? И всякакви други препоръки за ползване на два профила ще приема с благодарност.

При мен изобщо няма ама грам нито промоции, нито кредит, нито карти за намаление, нито купони, просто нищо вече от поне месец. Доизхабявам стари купони с отдавна изминал срок, но не ми останаха много добри, а и ми се ще да се позаредя малко с нови, а защо не и с кредит. Затова съм решила да се пробвам с втори акаунт. Той всъщност е на мой близък, де, но ако пазарувам през него, ще сменя името, адреса и телефона, само пощата ще направя различна от тази в основния ми акаунт.

Към настоящия момент нямам два активни профила, но знам, че нито можеш автоматично да пренасочиш кошницата от един профил в друг, нито да ползваш отстъпките на един съществуващ профил от друг.
Преди време си бях направила нов профил с умишлено използване на друга интренет мрежа и друг мейл, когато и на мен ми прекратиха кредита. Исках да видя дали ще ми дадат кредит и по-добри оферти на новия профил, но тъй като не разполагам с друг телефон, а ползвах този, през който съм вече регистрирана, сайтът ме засече и ме наводни с идентични оферти и нито ми даде кредит, нито нищо повече. Ако имате друг телефон за регистрация, а не само имейл, може и да стане.

# 439
отивате в количката. вдясно трите черти и избирате споделяне на количката. и да друг имейл и телефон Simple Smile

# 440
  • На изток от Ада
Аз имам 2 профила с различен имейл.  И тел номер . Но ги ползвам в един тел .
На новият профил от юни преди няколко дни ми дадоха връщане на кредит два поредни пътя.
Докато в старият няма връщане на кредит от 1м

# 441
FreakOnALeash, pirin2019,nasito8988, благодаря!

Другият имейл и телефон не са проблем, ще опитам, като имам малко време.

# 442
  • На изток от Ада
Иначе забелязвам че когато търся нещо на единия профил след малко се показва и на другият.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 17:58 от nasito8988

# 443
  • В Града на липите
Привет! Някой скоро си беше купил такива боти. Искам да попитам дали си отговарят на размера и дали горната част е от плат.

# 444
  • София
Аз ги купих.
Отговарят на размера, горната част е велур.

П.П. Мога да ги снимам утре на дневна светлина, че телефонът ми не прави хубави вечерни снимки.

# 445
Тези боти и аз ги заглеждам. Удобни ли са  като се носят, тежки ли са?
 Някой може ли да покаже на живо как изглеждат?

# 446
  • София
За проба вкъщи ми бяха много удобни и не са тежки. Явно ще ги снимам утре Grinning

# 447
  • В Града на липите
Аз ги купих.
Отговарят на размера, горната част е велур.
П.П. Мога да ги снимам утре на дневна светлина, че телефонът ми не прави хубави вечерни снимки.

Благодаря. Модела много ме грабна. Изглеждат малко винтидж. И цвета е супер. В тренда за есента е Simple Smile

# 448
Получих преди месец чанта от естествена кожа с регулируема текстилна дръжка. Нося я от няколко дена и дръжката се скъса. Не искам да я връщам, а някаква компенсация, колкото да си платя ремонта. Писах си с бота, който си дрънка едно и също. Поисках агент, който не падна по-долу. Единствената опция е да върна продукта. Аз обяснявам, че не искам пълно възстановяване на сумата и не искам да връщам. Не могат да ми предложат друго и точка. Поне някакъв купон да бяха предложили. Пълни смешници...

# 449
  • В Града на липите
Получих преди месец чанта от естествена кожа с регулируема текстилна дръжка. Нося я от няколко дена и дръжката се скъса. Не искам да я връщам, а някаква компенсация, колкото да си платя ремонта. Писах си с бота, който си дрънка едно и също. Поисках агент, който не падна по-долу. Единствената опция е да върна продукта. Аз обяснявам, че не искам пълно възстановяване на сумата и не искам да връщам. Не могат да ми предложат друго и точка. Поне някакъв купон да бяха предложили. Пълни смешници...

Миналата година си поръчах допълнителни дръжки от Али за една сламена чанта, може и в Тему да имат резервни. Струваха около 2лв а направо ги убих от носене това лято и не са мръднали.

Общи условия

Активация на акаунт