Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Септември 2025 (Тема 9)

• 30 110
  • 652
  •   2
Отговори
# 420
Здравейте,
Някой има ли опит с менструално бельо?
Ще съм благодарна за всяко мнение или препоръка.
Здравейте, аз ползвам ето този модел:  https://share.temu.com/xSOCqMGqrvB.
Доволна съм от тях, памучни са, малко по-плътни са, но това е защото подложката обхваща и почти цялата задна част, където е дупето. Съхнат бавно, така че трябва да вземете повечко бройки, ако ще ползвате само тях. Единствения недостатък, ако мога така да го нарека е, че са за по-слаб цикъл. Пробвала съм ги и в по-обилните дни, не са пропускали, но се омазваш здраво.

# 421
Мисля, че спряха 20% компенсациите от чатовете с бот и сътрудник.
Не са. Аз докато си издирвах пратката, за която бяха спрели проследяването, ботът нещо не ме ли разбра или е стандартна процедура и ми даде 20 % отстъпка, валидни за една седмица, без да съм искала.

# 422
Тези ароматизатори за тоалетна ,за нищо не стават.Първо лепилото не хваща,второ миришат само 1-2 часа.

# 423
  • София
Отзивите са доста и положителни.

# 424
  • В Града на Липите
Тези ароматизатори за тоалетна ,за нищо не стават.Първо лепилото не хваща,второ миришат само 1-2 часа.
И аз потвърждавам. На моите лепилото хваща, ама дори и 1 час не миришат.

# 425
  • Ст Загора
Здравейте,
Някой има ли опит с менструално бельо?
Ще съм благодарна за всяко мнение или препоръка.
аз взех  https://share.temu.com/WwCLVl1EDqB ами става гире долу.

# 426

Масово отзивите за продуктите са положителни, но за поне част от тях не знам що за човек трябва да си, за да ги напишеш положителни. Вече чета почти само отрицателните отзиви, а от положителните чета само, ако са дълги и със снимка. Не гледам нито проценти, нито звездички. След като някой писа, че подменят артикулите и снимките в обявата, а отзивите отдолу седят същите, няма да гледам старите и няма да гледам броя им.

# 427
  • София
Мда, и аз винаги започвам с отрицателните и преценявам дали ми вдъхват доверие. Но тук положителните са хиляди и това ми е достатъчно.

# 428

Масово отзивите за продуктите са положителни, но за поне част от тях не знам що за човек трябва да си, за да ги напишеш положителни. Вече чета почти само отрицателните отзиви, а от положителните чета само, ако са дълги и със снимка. Не гледам нито проценти, нито звездички. След като някой писа, че подменят артикулите и снимките в обявата, а отзивите отдолу седят същите, няма да гледам старите и няма да гледам броя им.

Комбинация от фактори е, има някаква цензура от Тему която премахва някои от отрицателните отзиви. Има просто глупави хора, които пишат без да са проверили. Толкова много ревюта съм виждал да започват с "Все още не съм го пробвал но изглежда добре..." не знам колко IQ е нужно да се сетиш, че такова ревю е безполезно и не трябва да го пишеш но за повечето хора е повече от колкото имат.
Полезни са ревютата със снимки, ако няма, ги подреждаш от най-лошите нагоре и тези с 2-3 звезди с текст също са полезни, понеже 1 звезда често са за проблеми с доставката което отново не ти върши работа.

# 429
  • София
Да! Точно скоро се чудех от какъв зор пишат "още не съм го пробвал/а, но...."  Или "супер е" и нищо повече. Пълна глупост.

# 430
"Отговаря на снимката", снимката е на бурканче крем за лице.

# 431
при опит да дам лоша оценка или ревю веднага изкача съобщение защо не съм доволен и предлага връщане. затова стоят положителните мнения и тук там някой дето се е заинатил да напише. опитват се да няма лоши оценки

# 432
  • пустинята Гоби
Аз съм давала лошо мнение, хем ниска оценка, хем съм дала подробности какво не ми харесва.

# 433
  • София
при опит да дам лоша оценка или ревю веднага изкача съобщение защо не съм доволен и предлага връщане. затова стоят положителните мнения и тук там някой дето се е заинатил да напише. опитват се да няма лоши оценки

Аз написах скоро негативен коментар предложи ми връщане на продукта или на парите за него. Не виждам какво точно ще ме спре да си опиша продукта щом не съм доволна.

# 434
  • Ст Загора
Хората не им се занимава с отзиви. Аз от известно време слагам задължително снимка и отзив .

В шейн прим отзива е с точки както и снимката . Точките са ст. трупат се.

Общи условия

Активация на акаунт