Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Септември 2025 (Тема 9)

• 41 745
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
По-горе се коментира и не ми се търси да цитирам, ни купоните са индивидуални и не могат да се преотстъпват.

# 46
При мене има връщане на кредит, но не поръчвам чрез него. За да е изгодно, трябва да поръчам за над 80-100 лв. обикновено като минимум.

# 47
Има купон 20 от 60 - т.е. сваля точно една трета от цената.

# 48
На мен ми излиза на цена 8,63 лв. Множко ми се вижда за 100 гр.
2 шишета са по 100 гр.Аз едното разделих на 2.Както е показано в клипа започва да прави пяна и с нея излиза мръсотията. Канала се отпуши.Доволна съм.

# 49
  • Бургас
На мен ми излиза на цена 8,63 лв. Множко ми се вижда за 100 гр.

за 2бр., което пак е много, ако не върши работа...но повечето отзиви бяха положителни;

Инка, чакам да споделиш Simple Smile
Не мога да прочета по колко препарат се слага.
Сложих,една капачка,една чаша 250мл вряла вода и след 15мин обилно студена.
Идеално е.

# 50
  • София
Внимавайте с препаратите за отпушване, които са на прах, защото може да разядат тръбите. Така си наводних съседите под нас и оттогава ползвам само гел.

# 51
  • Бургас
Внимавайте с препаратите за отпушване, които са на прах, защото може да разядат тръбите. Така си наводних съседите под нас и оттогава ползвам само гел.
На селската къща съм:joy:
За там скоро взех
 https://share.temu.com/D2i6DPwL33B
Много съм доволна

# 52
Мъжът ми си взе 5 литровата пръскачка, по-малката, и той е доволен.

Купувах такива прахчета за канали и никаква работа не свършиха.

Имаме си прекрасен препарат у нас, Чисто, каква работа го видях да върши, не повярвах на очите си.
От Чисто за канали и Медикс рейзър за тоалетната не мърдам на йота и не експериментирам повече.

# 53
Бихте ли споделили с кой препарат на прах е станала белята и от Тему ли е купуван или от наш магазин? Благодаря!

# 54
Горе-долу след като споделихте тук, че кредит вече не се дава, ако плащаш с натрупан предходно кредит, а трябва да се плати цялата сума с пари (значи някъде грубо преди месец, мисля), получих доста неочаквано кредит и успях в два поредни дни да напазарувам още по старите правила. Кредитът беше нещо от типа максимално 94 лв. или подобно, със средно прилични условия. Уви, на третия път вече бяха сменени и за мен, както се и очакваше.

Напоследък през ден-два ми предлага кредит, но при условия, които биха били изгодни само ако човек има да направи голяма покупка за близо 200 лв. Последната оферта май от вчера беше: 10 % кредит за похарчена сума до 20 лв., после 60 % кредит за похарчени над тази сума и до 140 лв. (!), плюс предходните 10 %, и после вече всичко насъбрано дотук плюс 150 % ли беше, 250 % ли беше за над 130 лв., с таван на кредита 142 лв. Ами нямам планирани големи покупки и съответно не вярвам скоро да се възползвам, дори да подновяват офертата. А за по-малки няма смисъл, по-добре с купони. Карти за намаление от повече от месец не съм имала.

Купоните, които чат-пат ми предлагат и аз чат-пат вземам, не са хубави; има обикновено един 20 от 40 и един-два с около 30 % намаление, останалите са безумни от типа 25 лв. от над 160 или дори 10 лв. за над 160 (!). Само веднъж досега съм имала купони за 50 % намаление и беше прекрасно (и отдавна, през пролетта), ама оттогава е греда. Явно ще пазарувам с купони обаче и с добре изчислени суми на поръчката. То вече и нямам какво особено да пазарувам, към момента поне, имам над 120 лв. кредит и не знам за какво да го изхарча, ама и не бързам, де.

И последно за кредита да кажа, че при събирането му много по-агресивно изскачат различни предложения за „замяна“ за купони и човек трябва да внимава къде натиска. Чудя ви се как пазарувате от телефона, честно; аз на таблета едва се оправям да не натисна нещо по погрешка (че се е случвало), а най обичам да си разглеждам в браузър нещата, много по-подреден и логичен ми се вижда сайтът в сравнение с приложението.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 23:00 от Pump17

# 55
  • София
Бихте ли споделили с кой препарат на прах е станала белята и от Тему ли е купуван или от наш магазин? Благодаря!
От наши магазини, но няма как да кажа от кой препарат е. Разяждането не става от едно отпушване. Просто не трябва да се ползват препарати на прах. Гелове или течни стават.

# 56
Аз най-сетне си поръчах машината за пране на дамаски,килими. Съшата като на предните страници. Ползвах кредит. Плюс едни от тези микрофибърните рошави торби за пране на обувки, които бяха за 5 и нещо. Общо беше към 169 лв и имах 4 лв кредит от корекции, та платих 165. Ще върне кредит 89 и стотинки. Пу пу, дано не забравя да заявявам. Сега ми е притеснено пък да не дойде някоя дефектна машинка. Не съм поръчвала  скъпи неща досега. Но много ми беше харесала тая перачка, с добри отзиви, а и оттук има похвали. Купоните с намаления от тези оферти  от сорта  " Вземете купони за 200 лв при поръчка над 50 лв" ли са? Пробвах с карта за намаление, ама само някакви глупости ми предлага, които идея нямам откъде решиха,че може да искам 😆 Не се оправям много с разните неща дето предлагат, но сега поне с тая поръчка е ок да върнат 90 лв.

# 57
Аз се замотах и изпуснах кредита от 55лв който ми предложи за поръчка,  изтекъл бил...
Един месец не влизах и ми върна всякакви неща да ме върне отново.

# 58
Колко дни е срокът за взимане на пратка от  Експрес уан ,че другата седмица ще пътуваме и може да се наложи друг да ми я получи.

# 59
Май беше седмица. Трябва да има кода за получаване и няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт