Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Септември 2025 (Тема 9)

• 41 766
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Чакам прахосмукачка имитация на Дайсън от местен склад , но не мърда и не мърда крайната дата е 9.09 . Надявам се все пак да дойде и да е прилична

# 61
При мен преди няколко дни спря офертата с връщане на кредит, която ползвах без прекъсване от Коледа насам на основния акаунт.

На втория акаунт след двумесечна пауза отново се появи връщане на кредит преди 2 дни.
Естествено по новите условия на плащане.
В момента взимам паралелно два кредита -  около 60/90 и 146/205, приблизително са ми офертите.

# 62
Чакам прахосмукачка имитация на Дайсън от местен склад , но не мърда и не мърда крайната дата е 9.09 .
От местните складове май нямат добро отразяване на движението. За моята поръчка бяха отбелязали, че на 27.08. е тръгнала от Германия и толкова. И вчера ми изпратиха съобщение, че е в офис на Спиди. Все пак си спазиха срока за доставка, нищо че хванаха последния ден Smile

# 63
Здравейте, направих поръчка с 3 артикула и получих купони в замяна. Единия артикул ще го върна. Ако го върна, ще ми анулират ли купоните или да ги използвам и после да го върна?
Връщане на кредит нямам от около 2 месеца. Картите за отстъпка от 2 седмици изчезнаха. Останаха само едни купони, които не са кой знае какви. 😏

# 64
Здравейте, и аз сэм фенка на Тему, открих го през март и да не ви казвам колко поръчки съм пуснала.. Основно поръчвам за децата разни играчки, роклички, сега за каката, която е на 7 съм харесала едно палто за 30 лв.
Поразучила съм промоциите, само с кредити не съм пробвала, защото мислех, че 7 дни трябва да пускам поръчки, както беше с нещата за 0, 02лв. До колкото разбрах правиш 1 поръчка и после само цъкаш, за да вземеш кредита, така ли?
Друго, хубови неща, които съм получавала, за които се сещам: поръчвах за няколко деца фотоапарати, които принтират снимки на хартия за касови бележки, също и дървени пъзели с уникални части, единия даже беше с мой колаж снимки и ми хареса какво дойде.

# 65
  • На изток от Ада
Maek ще ги анулират . Онзи ден го направих без да знам

# 66
  • София
Както имах купони и оферти и сега искам да си поръчам някакви неща и всичко изчезна😆

# 67
  • София
Здравейте, направих поръчка с 3 артикула и получих купони в замяна. Единия артикул ще го върна. Ако го върна, ще ми анулират ли купоните или да ги използвам и после да го върна?
Връщане на кредит нямам от около 2 месеца. Картите за отстъпка от 2 седмици изчезнаха. Останаха само едни купони, които не са кой знае какви. 😏
Анулират или ми се е случвало да ги намаляват. Върнете артикула, след като изхабите купоните.

# 68
Според мен ги спряха на всички на 01/09. При мен излиза само едно за подарък за 0 лв, ама са някави боклучави неща, при това по 5-10 лв, няма смисъл да ползвам тази оферта.

# 69
Както имах купони и оферти и сега искам да си поръчам някакви неща и всичко изчезна😆
Провери в оферти за активни такива и в "изтекли" за купоните. Няколко дена след като ги дадат неизползваните се водят "изтекли", но могат да бъдат активирани отново в рамките на 60 дни от издаването им. Пишеш на бота и ти активира.

# 70
  • София
Ама аз без да исках днес отворих приложението и излезна нещо като купон и аз го затворих директно без да видя. Викам ся айде после като поръчвам.... Миналата седмица ми даваше готина оферта например ако нещо струва 10 лв то го намаля на 3лв. за артикул. Просто глупаво, че го затворих и не изчаках да видя какво е. Иначе в купоните пише, че всичко е изтекло.

# 71
Ако не са минали 60 дни от издаването им пиши на бота да ти преиздаде. Ще го направи, но пиши, когато все пак си си набелязала какво да купиш и знаеш какъв купон ти трябва, за да си го избереш, че той ще те пита от няколко кой да ти активира.

# 72
Така си и мислех. Ще отложа с връщането, докато не използвам читавите купони. Благодаря ти! 😊

Maek ще ги анулират . Онзи ден го направих без да знам

# 73
Получих оферта - да купя 15 неща и да получа  4 купона 50% за 200 лева общо. Е, що сега? Вече поръчах преди 3-4 дни.

# 74
  • На изток от Ада
Получих оферта - да купя 15 неща и да получа  4 купона 50% за 200 лева общо. Е, що сега? Вече поръчах преди 3-4 дни.
щот сме милионери спиред тему

Общи условия

Активация на акаунт