Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Септември 2025 (Тема 9)

• 34 392
  • 747
  •   2
Отговори
# 120
Да похваля два скицника за акварел (едното е скечбук) - от последните неща, които взех с карта за отстъпка, иначе са скъпи (даде ми над 50% отстъпка - за скечбука беше 60%). И двата са от памук (хартията не е дървесна пулпа) и изглеждат много качествени.

Едното е грапава хартия, другото - топла преса (гладка). Освен това, блокът е с нестандартна дебелина на хартията - 400 гр, което ми изглеждаше малко съмнително, но видях, че се продава в азиатски сайтове - сигурно е лимитирана за техния пазар.

# 121
Да похваля и аз една чанта  https://share.temu.com/7hsveIlrqwB
Малка е, но с много джобове и събира всичко необходимо. Пристигна добре опакована. Кожата е мека, шевовете чудесни. Има къса и дълга дръжка, с много хубави закопчалки. Просто е чудесна!

# 122

Някой знае ли какво означава това?

# 123
Ако пратката не се появи до посоченото време може от Тему да възстановят заплатената сума. В случай, че все пак пристигне си я задържате.

# 124
Ако пратката не се появи до посоченото време може от Тему да възстановят заплатената сума. В случай, че все пак пристигне си я задържате.
Благодаря!

# 125
Добро утро!
При мен беше доста освежаващо Simple Smile с малко нерви
Сега ще разкажа, ако и друг е в същата ситуация.
На 4.09 спечелих от онези кредити, които се заявяват 7 поредни дни. Днес пиша заяветекредит/claimcredit , но ми дава три чаши, под които пише за колко лева да поръчам и колко ще спечеля.  Но аз нова поръчка не искам да правя. Свързах се със сътрудник и след едночасов разговор се разбра, че трябва да си избера чаша, дава ми нови правила, дава ми кошницата, за да избирам, по нищо не личи, че ще ме върне в прозорец за ден трети. Вдига се адреналина и чак като дадох назад от кошницата се появи.
Това ми е втори такъв кредит за събиране. Първият беше за малка сума и след първия ден повече не го видях, но не страдах. Но този ми е за голяма.
Аз нищо не разбрах. Т.е. не е излизала страницата за заявяване на кредита за деня ли?

# 126
  • София
Нали има възможност за събиране на два кредита едновременно. Явно и е дало втора оферта, която е могла да приеме без да използва, но тя се е стреснала и един час се е обяснявала със сътрудник.

# 127
Скрит текст:
Добро утро!
При мен беше доста освежаващо Simple Smile с малко нерви
Сега ще разкажа, ако и друг е в същата ситуация.
На 4.09 спечелих от онези кредити, които се заявяват 7 поредни дни. Днес пиша заяветекредит/claimcredit , но ми дава три чаши, под които пише за колко лева да поръчам и колко ще спечеля.  Но аз нова поръчка не искам да правя. Свързах се със сътрудник и след едночасов разговор се разбра, че трябва да си избера чаша, дава ми нови правила, дава ми кошницата, за да избирам, по нищо не личи, че ще ме върне в прозорец за ден трети. Вдига се адреналина и чак като дадох назад от кошницата се появи.
Това ми е втори такъв кредит за събиране. Първият беше за малка сума и след първия ден повече не го видях, но не страдах. Но този ми е за голяма.
Аз нищо не разбрах. Т.е. не е излизала страницата за заявяване на кредита за деня ли?
Да. Вместо страницата за заявяване ми отваряше нова игра, за която трябва отново покупка.

Нали има възможност за събиране на два кредита едновременно. Явно и е дало втора оферта, която е могла да приеме без да използва, но тя се е стреснала и един час се е обяснявала със сътрудник.
Тази възможност не я знаех, това Тему е цяла наука Simple Smile
От предния кредит за събиране като приех една оферта, но за купони май беше и кредитът изчезна. И сега помислих, че пак така ще стане.

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 23:06 от MaрTa

# 128
Вижте каква „хубава“ оферта си извиках вчера с rebate100.

Надолу всички цени са същите, от 18-20 лв. нагоре. И са някакви супер странни вещи, от които да съм разглеждала най-много 1 — 2 (от изобразените - само първата четка, и то вече си я купих преди 1 — 2 дни, за по-малко пари при това).
Нещо рязко зазляха офертите, но какво да се прави.

# 129
Ехееее, 15 неща по 20-30 лв едното. На мен с rebate100 нищо не ми излиза. С другите кодове за извикване - дейността е изтекла изписва.

# 130
Как ги извиквате тези оферти? Код ли се пише някъде?
Благодаря!

# 131
  • Ст Загора
Как ги извиквате тези оферти? Код ли се пише някъде?
Благодаря!
в търсачката

# 132
  • Асеновград

Това са кодове за извикване, но повечето пъти не става, поне при мен.

# 133
Ехееее, 15 неща по 20-30 лв едното. На мен с rebate100 нищо не ми излиза. С другите кодове за извикване - дейността е изтекла изписва.

Е, то това моето, което ми излезе, си е чиста подигравка според мен. Дори леко обидно ми се вижда. А сред нещата, от които трябва да се избира, има и някакви по 100-120 лв. GrinLaughing

Иначе и на мен с други кодове или нищо не излиза, или има съобщение, че дейността е изтекла.

Явно е такъв моментът (или периодът).

# 134
  • София
На мен ми дава връщане на кредит, но до такава степен се изчерпах, че дори не ми се поглеждат нещата в Тему. А и бих купила нещо до към 30-50 лв., което с тази оферта не е изгодно.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт