Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Септември 2025 (Тема 9)

• 34 510
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Моят пръстен не е пожълтял.
Все пак, пробвай да ги държиш на тъмно, може да се оправят.
Аз нямам никакви карти на два профила, от три седмици.

# 166
Моят пръстен не е пожълтял.
Все пак, пробвай да ги държиш на тъмно, може да се оправят.
Аз нямам никакви карти на два профила, от три седмици.
Ще пробвам. Повече от месец си беше ок. Ето това е и продавачът уж изглежда читав: https://share.temu.com/XNFC1LjHWaB
Обеците, които също имат пожълтяване и колието, което си е ок са от друг продавач: https://share.temu.com/k59DRfQlBxB

# 167
  • София
Просто пробвайте изпитан продавач, аз купувам от MODIAN, никога нищо не ми е пожълтявало.
https://share.temu.com/eT02FLzXLWB
Ще разгледам, макар че ентусиазмът ми се поизпари, благодаря!

От този магазин, преди не от тему пазарувам от повече от 10г. среброто и изработката са с добро качество.

В някоя от предишните теми бях похвалила безкабелна прахосмукачка ларесар Laresar X11, работеше добре около месец, за вилата я взех и е използвана точно 3 пъти. Уикенда тръгнах да чистя и батерията и падна за точно 10мин. заредих на 100% и на следващия ден опитах пак, батерията отново падна за 5-10мин.
Върнах я тази сутрин и отново съм в търсене на безкабелна прахосмукачка. Моля препоръчайте такава със силна всмукателна мощност и добра батерия.

# 168
Просто пробвайте изпитан продавач, аз купувам от MODIAN, никога нищо не ми е пожълтявало.
https://share.temu.com/eT02FLzXLWB
Ще разгледам, макар че ентусиазмът ми се поизпари, благодаря!

От този магазин, преди не от тему пазарувам от повече от 10г. среброто и изработката са с добро качество.

В някоя от предишните теми бях похвалила безкабелна прахосмукачка ларесар Laresar X11, работеше добре около месец, за вилата я взех и е използвана точно 3 пъти. Уикенда тръгнах да чистя и батерията и падна за точно 10мин. заредих на 100% и на следващия ден опитах пак, батерията отново падна за 5-10мин.
Върнах я тази сутрин и отново съм в търсене на безкабелна прахосмукачка. Моля препоръчайте такава със силна всмукателна мощност и добра батерия.
Аз ще дам отзив за моята като дойде. Не очаквам чудеса, но доста изчетох и основно я взех, защото ми излезе мнго евтино. Иначе, много хвалят някаква на Дайсън, която си е скъпа и сугурно е добра.

# 169
  • София
Дайсън, имам вкъщи. За вилата искам нещо бюджетно. което да ми върши работа от време на време, през повечето време прахосмукачката робот там върши основната работа.

# 170
FreakOnALeash, в началото на юли купих за членове на семейството ми сякаш същата като Вашата безкабелна прахосмукачка, само че по-скъпа (с купон, разбира се). Много са доволни от нея, казват, че дефакто пунтира Дайсъна в същия формат.

Ето тази е купената от мен: https://share.temu.com/DFLYS5wGBVB .
Само я чаках много дълго, дойде в последния възможен момент, пък уж е от европейски склад.

# 171
  • В Града на Липите
Аз ще дам отзив за моята като дойде. Не очаквам чудеса, но доста изчетох и основно я взех, защото ми излезе мнго евтино. Иначе, много хвалят някаква на Дайсън, която си е скъпа и сугурно е добра.
Имам две на Дайсън, наистина са добри, но са ми подарък. И двете са на 3-4 години и все още са ок. Нямам представа, колко минути издържат вече, обаче тази на вилата се чудя, как работи още. Кучето ни е с дълги косми и контейнера се пълни за нула време. Пробвах с 1-2 по-евтини варианта, обаче като правя сравнение и не стават. По-тежки са и не изсмукват всичко. Може просто да не попадам на подходяща.
Ще чакам отзиви за тези от Тему Grinning

# 172
FreakOnALeash, в началото на юли купих за членове на семейството ми сякаш същата като Вашата безкабелна прахосмукачка, само че по-скъпа (с купон, разбира се). Много са доволни от нея, казват, че дефакто пунтира Дайсъна в същия формат.

Ето тази е купената от мен: https://share.temu.com/DFLYS5wGBVB .
Само я чаках много дълго, дойде в последния възможен момент, пък уж е от европейски склад.
Благодаря, всъщност точно тази бях набелязала, но като се зачетох и видях, че са с еднакви параметри, купих по-евтината, че ми излезе точно като за купон 50/160. И моята е от местен склад, но ми дава поне седмица, за да дойде.
ПП: Иначе за местните складове - злополучният робот за прозорци (който много хора не получих изобщо около Великден) от Полша дойде по-бавно от китайските пратки, къде ли не се разходи в Европа преди да кацне в България.

# 173
pppqqq , може ли линк за комплекта за рисуване? Благодаря!

# 174
Да затвориш едни пари около 250-300 лева и да чакаш по карта да ти ги върнат след около две седмици не ми се вижда много изгодно, аз поне пазарувам за по-малки суми.
Всеки преценява за себе си, разбира се.
[/quote]

Никога не съм чакала две седмици.. Не знам как е с другите банки, но при плащане с Revolut, парите се връщат на втория работен ден, освен в случаите, когато се реагира бързо и просто анулират трансакцията и парите се връщат на момента.

# 175
Отделно, че през тези две седмици ще съм изразходвала още 200 лева минимум, за да използвам четирите купона.
Да, бих могла да поръчам същите неща втори път с купоните, а после да върна първата поръчка, но това са едни 500 лева , които трябва да са ми свободни.

# 176
После ще отменят купоните, ако откажете поръчката. За да ги ползвате всичките, трябва да направите доста поръчки. Аз поне не се сещам какво мога да взема за 200+ лв и после да изхарча всичките купони за още не знам си колко пари. Правя поръчки регулярно в зависимост какво ми трябва. Така на куп ми е много. Да не говорим, че това не е коректно.

Кой е казал, че трябва да се ползват всички купони? Може да се ползва дори и само един. Няма никакво значение, че другите ще "изгорят". Офертата се възобновява веднага и когато потрябва може да се ползва отново.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 17:49 от spaska lameva

# 177
  • София
Този номер не съм го пробвала, но преди две седмици ми ги даде същите купони при покупка от 200лв. С удоволствие грабнах едни слушалки, които така или иначе отдавна исках да тествам и който най-вероятно ще върна, след като изхарча  купоните за  -50%.

Знам, че не е коректно, нооооо след като има такава опция, защо да не я използвам newsm78

# 178
Не знам как дефинирате коректност, но от магазина се опитват да ви вземат парите. Вие се опитвате да пазарувате изгодно. Всеки използва средствата, които са му достъпни. Ако те не са преценили достатъчно добре последствията от опциите, които предлагат е редно да си понесат и негативите. Все пак те предлагат условията и диктуват играта.

# 179
Принципно е така, но в момента офертите са доста ограничени и не особено изгодни.
Добра оферта вече е купон за около 25-30% отстъпка. Но на мен не ми дава нито карти за намаление, нито връщане на кредит. Даде ми оферта да купя две неща и за взема купони: 90/270, 75/220, 50/100, 30/100, 25/80, 20/60, 10/30 а след нея ми дава 15 продукта за 4 купона 50% или 2+1 подаръка срещу покупка за 50+ лева + 2 купона 25/240
 Явно тази последната е най-добрата за момента поне за мен, но ще трябва да се огранича за сега с пазаруването.
Има риск да ни бъдат още по-неизгодни офертите за в бъдеще при такъв тип пазаруване. Едва ли можем да продадем краставици на краставичар.

Общи условия

Активация на акаунт