Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Септември 2025 (Тема 9)

• 34 226
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Ако сте купували корнизи за пердета и сте доволни, моля, дайте линк!

https://share.temu.com/VkVlbfYQu5B

https://share.temu.com/wQaV2cXAUnB

Разбира се, търговците и цените не са същите, купувах ги пролетта.

# 241
  • Ст Загора
Пак ми закъснява пратката. Поръчана е на 9 септември още не е пратена.. Предният път ми дадоха 10лв за забавянето на пращането . Сега ако не дойдела до 26 септември щели да дадат 10 лв.

# 242
Нагоре някой беше препоръчал бързо зарядно за Самсунг с22 или подобен и писа да се поръча 25 вата.
До сега съм поръчала сигурно поне 20 кабела и 10 зарядни и никога не съм попадала на бързо, но все съм взимала 65 вата и тн с надежда да са по-мощни и бързи,  повечето ми дават 3 часа за пълно зареждане, ужасна работа.
Сега поръчах два вида 25 вата с включен кабел и воала, зареждат супер бързо, за под час, направо съм супер доволна!
Ще изхвърля всички други и ще заредя само от тези ❤️❤️❤️
Потвърждавам - бързото зареждане на Самсунг работи само със зарядно 25 вата, мисля, че и кабелът има значение. При всички около мен със Самсунг е така. Имам и зарядно 65 вата и не смея да го ползвам за Самсунг, защото така повредихме телефона на ММ. Естествено, самото устройство, без кабела, не идва в комплект с телефона и се купува отделно (що за тъпотия?!). Може ли линк към зарядното, за да го имам предвид за всеки случай?

Моята прахосмукачка от местен склад вече трети ден получава поредната една и съща актуализация - обработена в колетния център за износ в Германия. Май и тя ще отвиси по летищата като робота за прозорци и ще дойде след 100 години...

# 243
Нагоре някой беше препоръчал бързо зарядно за Самсунг с22 или подобен и писа да се поръча 25 вата.
До сега съм поръчала сигурно поне 20 кабела и 10 зарядни и никога не съм попадала на бързо, но все съм взимала 65 вата и тн с надежда да са по-мощни и бързи,  повечето ми дават 3 часа за пълно зареждане, ужасна работа.
Сега поръчах два вида 25 вата с включен кабел и воала, зареждат супер бързо, за под час, направо съм супер доволна!
Ще изхвърля всички други и ще заредя само от тези ❤️❤️❤️
Потвърждавам - бързото зареждане на Самсунг работи само със зарядно 25 вата, мисля, че и кабелът има значение. При всички около мен със Самсунг е така. Имам и зарядно 65 вата и не смея да го ползвам за Самсунг, защото така повредихме телефона на ММ. Естествено, самото устройство, без кабела, не идва в комплект с телефона и се купува отделно (що за тъпотия?!). Може ли линк към зарядното, за да го имам предвид за всеки случай?

Моята прахосмукачка от местен склад вече трети ден получава поредната една и съща актуализация - обработена в колетния център за износ в Германия. Май и тя ще отвиси по летищата като робота за прозорци и ще дойде след 100 години...

Не си повредила телефона на мъжа ти заради мощността на зарядното, не работи така зареждането. Или е имало фабричен дефект в зарядното или ти си повредила нещо чисто физически по буксите я на телефона, я на зарядното.
Ситуацията е сложна с различните телефони и скоростите им на зареждане, допълнително си я усложнявате и когато поръчвате от Тему понеже аз там не съм видял утвърдени било то и китайски марки за електроника. Като пример ще кажа че от моя опит надеждни китайски марки за електроника са Ugreen, Baseus и Anker. Но естествено не са най-евтините, държат си някакъв премиум над останалите. Много са факторите които определят скоростта на зареждане и кабела е важен и зарядното, няма смисъл да ги изброявам надеждните марки изписват кои телефони се поддържат от тяхното зарядно, ненадеждните пак изписват но просто лъжат. В крайна сметка в най-лошия случай може да стане пожар от лошо зарядно но твърде рядко се стига до там, обикновено просто ще зарежда по-бавно.

# 244
Току що пак ми даде карта за отстъпки - на същия профил, на който даде преди един ден. Може би пак ще започне да пуска непрекъснато. Сама излезе, не съм я викала.
Но на другия профил не дава нищо, все още. Само едни купони, които не харесвам.

# 245
Момичета, имам два подаръка  и поръчах за 50лв. Сега ми даде да получа първият. За вторият ме съветва да не забравя. И кога ще ми даде вторият, на следващият ден ли? Благодаря!

# 246
  • Пловдив
На следващия ден напишете в търсачката claimgift и там го заявявате.

# 247
Благодаря, но защо и заявеният вече не излиза при платаните артикули.

# 248
Благодаря, но защо и заявеният вече не излиза при платаните артикули.

Защото не е платен, и формално се водят отделни поръчки. В историята на поръчките ще видите тази за 50 лв. плюс две с подаръците. При мен днес дойдоха заедно, в една обща торба, но в приложението и досега излизат като три отделни реда за проследяване.
Утре изберете и втория подарък, и ги следете как се движат.

По-късно ще пусна какво получихме днес, основно неща за детето, на един артикул вече му направихме рекламация и върнаха парите.

# 249
Тези подаръци с поръчка за 25  лв. ли ги пращат?

# 250

Не! При мен поиска да закупя артикули за 50лв.

# 251

Не! При мен поиска да закупя артикули за 50лв.

Имам предвид след това, в деня когато дава подаръка.

# 252
Еми, днес ми даде първият. Утре ако за вторият трябва пак да пазаря, просто ще ме изгубят като клиент, че май много ми идва. Все пак нали съм похарчила два пъти по 25лв., а и предлага евтинии, от които да избирам, не това, което искам и ми трябва.

# 253
Утре само ще избереш втория подарък, няма да иска друга платена поръчка.

# 254
Не си повредила телефона на мъжа ти заради мощността на зарядното, не работи така зареждането. Или е имало фабричен дефект в зарядното или ти си повредила нещо чисто физически по буксите я на телефона, я на зарядното.
Не съм аз, той беше. Sweat Smile
Наложи се инцидентно, той тогава беше с нов Самсунг, а аз с Xiaomi, да ползваме моето зарядно от 65 вата. След такова зареждане, неговият телефон замръзна на максималното зареждане от 69 процента. Давахме го на диагностика и батерията беше с намален капацитет, но след около месец започна да се зарежда пак до 100 %. Вече е сменен, но не беше приятно. Затова си купих оригинално зарядно 25 вата.

Общи условия

Активация на акаунт