Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Септември 2025 (Тема 9)

• 34 021
  • 747
  •   3
Отговори
# 315
Аз имам оферта с връщане на кредит и даже последният път ми даде с кредити да си я платя без да ми намалява новите. Имам и купони, ноо така няма спиране на пазаруването от там..
Последно, преди месец и нещо, ползвах оферта с връщане на кредит като ми даде да си използвам натрупания кредит и ми върна пълната стойност на заявения за събиране. Тъкмо бяха влезли новите правила и аз минах между капките. След това офертата спря. Не съм анулирала поръчката или нещо такова, за да се рециклира офертата. Нищо де, не страдам особено.Grinning

# 316
И Азис на чорапи в Тему Joy

# 317

"Мъжки Азишни чорапи"! Падам.Joy

# 318
Ужас, че и 11 лв. хахахха

# 319

И не само 🤣. Точно онзи ден с дъщеря ми попаднахме на кърпи , одеало...😳 Азис сам , Азис с някакво гадже 😳 явно е популярен 🤦🏻‍♀️

# 320
  • пустинята Гоби
Дами, щом на мен ми пусна връщането на кредит след два месеца суша, може да ви го върне и на вас.  Вече за втори път ми го дава, изкушението е голямо, ама наистина не ми се харчат 150 лева за глупости.

# 321
  • София
Аз продължавам да намирам интересни изкушения, кредит не са ми пускали от юни, затова пък пазарувам само с купони -50%  Simple Smile

Този кантар е страхотен и го купувах на цена над 80лв. работи чудно с iPhone, като по всяко време може да видите стойностите в Mi приложението или в Health.
https://share.temu.com/YTt4Jy1ihLB

Уникални слушалки, до сега не съм попадала на по-добри, а съм тествала много!
https://share.temu.com/4vcnE6j2ECB

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 18:44 от nad_tab

# 322
Цената на слушалките ме смая.

# 323
  • София
Марката има слушалки и по 500лв., тези не са им от най-скъпите. Аз ги взех точно за купони от 50%, като мислех да ги върна след тест, но са толкова добри, че ще ги запазя.

# 324
Марката има слушалки и по 500лв., тези не са им от най-скъпите. Аз ги взех точно за купони от 50%, като мислех да ги върна след тест, но са толкова добри, че ще ги запазя.
nat_tab, а професионално ли ги ползваш тези слушалки или любителски? И отразяват ли се значително на батерията на телефона? Аз си взех слушалки с кабел C-type, обаче при последното ми пътуване се оказа, че ми трябват безжични, защото не мога едновременно да слушам и зареждам. От нещо по-бюджетно се интересувам и за Андроид. Имаш поглед над нещата, ще се радвам да споделиш, ако имаш впечатления.

# 325
  • София
По цял ден съм в колове и слушалките трябва да са ми удобни с добър звук, тези са най-добрите на които съм попадала, другите който използвам са Jabra i Soundcore, като другата ми последна любов са Realme Buds Air 7 pro.

Звукът, сравнен с еърподките на щерката при слушане на музика е несравнимо по-добър.

Бюджетно, препоръчвам realme Buds Air 7 , би трябвало да работят добре с Андроид, а ако ги вземете и с купон 40/80 ще ви излязат без пари. За моите много малки уши са една идея по-големи, тук NOTHING са много по-удобни.
https://share.temu.com/lyLs4tS4pwB
Батерията на всички упоменати, използвайки ежедневно зареждам веднъж седмично, при връзка с iPhone, не хабят батерия. Удобно ми е безжичното зареждане на Soundcore i Nothing.

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 20:41 от nad_tab

# 326
По цял ден съм в колове и слушалките трябва да са ми удобни с добър звук, тези са най-добрите на които съм попадала, другите който използвам са Jabra i Soundcore, като другата ми последна любов са Realme Buds Air 7 pro.

Звука, сравнен с еърподките на щерката при слушане на музика е несравнимо по-добър.

Бюджетно, препоръчвам realme Buds Air 7 , би трябвало да работят добре с Андроид, а ако ги вземете и с купон 40/80 ще ви излязат без пари. За моите много малки уши са една идея по-големи, тук NOTHING са много по-удобни.
https://share.temu.com/lyLs4tS4pwB
Батерията на всички упоменати, използвайки ежедневно зареждам веднъж седмично, при връзка с iPhone, не хабят батерия. Удобно ми е безжичното зареждане на Soundcore i Nothing.
Благодаря!

# 327
Въх, такъв купон 40/80 не съм имала никога.

# 328
  • София
Въх, такъв купон 40/80 не съм имала никога.

Купоните за 50% отстъпка са 30/60, 40/80, 50/100 и 80/160.

# 329
Купоните за 50% отстъпка са 30/60, 40/80, 50/100 и 80/160.

nad_tab, а срещу какви покупки ги вземаш тези купони? Аз само веднъж досега съм попадала на такива, беше отдавна и си ги изхарчих с голям кеф, но сега ми ги предлагат срещу покупка на 15 артикула от по 20+ лв. всеки и рандъмни, без връзка с моята кошница или любими…:flushed: както вече се оплаках тук преди няколко страници.

И още един въпрос за слушалките: има ли добри безжични слушалки с активно шумопотискане (като на Apple)? Аз ги ползвам често именно за да се изолирам от шума наоколо, това ми е най-важното.

Общи условия

Активация на акаунт