Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Септември 2025 (Тема 9)

• 34 045
  • 747
  •   8
Отговори
# 300
Момичета полъчих връщане на кредити,вчера го заявих,но сега не знам къде да намеря другите кредити,които се заявяват всеки ден?

# 301
  • София
Момичета полъчих връщане на кредити,вчера го заявих,но сега не знам къде да намеря другите кредити,които се заявяват всеки ден?

Пиши в търсачката claimcredit.

# 302

Пиши в търсачката claimcredit.

Благодаря,получи се ❤️

# 303
  • София
За първи път ми се случва по-късно поръчаната ми пратка да дойде първа… В първата има някакви неща, които съм изпуснала, че са pre order и явно затова ще се и забави.

# 304
Днес има корекции на цената, събрах 20+ лева, проверете си и вие.

Как се проверява корекция на цената?

# 305
  • София
В първи пост е описано. Може да прочетеш и темата назад. Повечето неща са обсъждани.

# 306
Днес има корекции на цената, събрах 20+ лева, проверете си и вие.

Как се проверява корекция на цената?
Аз проверявам така:
1. Влизам в профила си
2. Вашите поръчки
3. Кликвам на поръчката
4. Най-отдолу вляво се появява "корекция на цената"
5. Ако някой от продуктите в поръчката е намален това се изписва, както и колко е намалението. Най-отгоре има голям оранжев бутон "Заяви корекция на цената"

Проверявам всеки ден или през ден в течение на 30 дни.
След получаване на поръчката бутонът "колекция на цената" се скрива и трябва да се кликне върху трите точки в ляво долу, за за се покаже.

# 307
Някой да е поръчвал дънкови боти от Temu и с какви отзиви е останал? Flowers Hibiscus

# 308
На някой друг спрели ли са да пращат оферта с връщане на кредит и онова с един артикул на минус ефи колко си процента? На мен само и единствено купони ми пращат от доста време насам, набутах се два пъти да се възползвам, но са много неизгодни. Примерно 20-30 лв за поръчка над 100. И като изтекат после не ми ги възстановяват, а преди бота го правеше.
И при мен е така от два месеца.  Имам и оферти от сорта преоткрит интересите си  или всичко под 36. 80 или всичко под 3 лв, или купи 3 за 20 лв. А поръчки Имам много,  че на колегите пазарувам също.

# 309
И при мен са спрели тези оферти.

# 310
Писах си с агент, офертата с връщане на кредит била на случаен принцип и за да се поднови, необходимо е да я активират. Съветът е да се проверяват често съобщенията в раздел промоции. Така каза Арифианди Grinning. Можело съвсем скоро да я пуснат. Та това е по темата с кредитите за тези, които нямат оферта. Аз още нямам. Не се и натискам с тези нови правила, но знае ли човек...

# 311
И мен така ме лъжат като се жаля. Как на случаен принцип месеци наред я имах всеки ден, сега на случаен принцип хип

# 312
И мен така ме лъжат като се жаля. Как на случаен принцип месеци наред я имах всеки ден, сега на случаен принцип хип
Ами така. Какво друго да кажат...? А и явно не може да се активира след поискване от бота или от агент.

# 313
Писах си с агент, офертата с връщане на кредит била на случаен принцип и за да се поднови, необходимо е да я активират. Съветът е да се проверяват често съобщенията в раздел промоции. Така каза Арифианди Grinning. Можело съвсем скоро да я пуснат. Та това е по темата с кредитите за тези, които нямат оферта. Аз още нямам. Не се и натискам с тези нови правила, но знае ли човек...
Това ми  отговориха и на мен преди 2 месеца,но така и не съм получила оферта още 😄 Според мен лъжат и изобщо не е на случаен принцип.

# 314
Аз имам оферта с връщане на кредит и даже последният път ми даде с кредити да си я платя без да ми намалява новите. Имам и купони, ноо така няма спиране на пазаруването от там..

Общи условия

Активация на акаунт