Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Септември 2025 (Тема 9)

• 31 796
  • 720
  •   10
Отговори
# 390
Хора, аз съм малко шокирана.
Нали ви споделих, че си купих прахосмукачка. Не съм я взела още, че работното време на Спиди не ме устройва в делнични дни. Вчера запазих в кошницата същата прахосмукачка, поскъпнала с 9 лв. за майка ми, ако моята ми хареса. Да, обаче днес виждам в кошницата си друг продукт. Същата прахосмукачка, но с по-малка мощност на мотора и измисленото KPA. Отивам на моите поръчки. В приложението си стои моята (550W), но като кликна на продукта се отваря другата (480W). Сега се чудя какво ще дойде и май утре ще се постарая да я взема. Случвало ли ви се е?  
Ето снимки:
Скрит текст:
Така изглежда в "моите поръчки":
Това отваря при кликване на снимката:

# 391
Хора, аз съм малко шокирана.
Нали ви споделих, че си купих прахосмукачка. Не съм я взела още, че работното време на Спиди не ме устройва в делнични дни. Вчера запазих в кошницата същата прахосмукачка, поскъпнала с 9 лв. за майка ми, ако моята ми хареса. Да, обаче днес виждам в кошницата си друг продукт. Същата прахосмукачка, но с по-малка мощност на мотора и измисленото KPA. Отивам на моите поръчки. В приложението си стои моята (550W), но като кликна на продукта се отваря другата (480W). Сега се чудя какво ще дойде и май утре ще се постарая да я взема. Случвало ли ви се е?  
Ето снимки:
Скрит текст:
Така изглежда в "моите поръчки":
Това отваря при кликване на снимката:

На мен не ми се е случвало, но виждам как може да се случи, вместо да спре обявата когато му е свършила стоката продавача я е редактирал да отговаря на описанието на новата стока, не знам дали е правилно но е много лесно обяснимо. Само че най ми хаванаха окото случайните числа които пишат на рекламните снимки, на едната пише 46 000 кило паскала че била, с други думи тази прахосмукачка трябва да смуче с 460 бара налягане, повече от налягането при Титаник.

# 392
Само че най ми хаванаха окото случайните числа които пишат на рекламните снимки, на едната пише 46 000 кило паскала че била, с други думи тази прахосмукачка трябва да смуче с 460 бара налягане, повече от налягането при Титаник.

Мдааа, ама то това, щото си мъж Wink...а колко мъже купуват прахосмукчки, та да обръщат внимание на някакви си паскали и барове...ми пишат к'вото им скимне, разбира се! Smile

# 393
имал съм случаи след подаване на сигнал за подвеждащо или неточно описание на характеристиките на продукта продавача после редактира описанието.

# 394
  • София
Да, правят си гаргара с различни мерни единици в описание, в снимки. Със сигурност го установих, когато купувах робот за прозорци. За всеки случай можете да си правите екранни снимки преди да си го поръчате и след това, ако решите да връщате.

# 395
Поръчах тези обици:
https://share.temu.com/WJ1qcrlnz2B
Скрит текст:
Не мога да преценя дали камъкът е моисанит (не е блестящ, но не е и точно матов), но сребърни не са. Няма печат върху тях, няма сертификат в кутийката, след почти денонощие с тях, ушите ми се възпалиха и ме болят. Говорих с бот, говорих с човек, исках да ги върна и ги питах дали мога да им ги изпратя ползвани и без кутийка. Ясно е, че всичко минава през преводач, но аз ги разбирам, те мен - не. За тях решението е да ми изпратят нови, но не успях да ги убедя, че не ги искам, а че предпочитам връщане и пари или само парите за тях. Сега ще имам два чифта обици, които не ми трябват. Simple Smile

# 396
  • София
Поръчах ей това копие на часовник дето си харесах https://share.temu.com/BHNOz80u3lB . Ще видим като дойде какво ще излезне. Също и тази чанта успя да я намали с купон до 7лв  https://share.temu.com/qNl9QZjwSIB

# 397
И също така са махнали отрицателния ми отзив.
140 отзива независимо дали моят се вижда или не.
Скрийншот през акаунта ми и без регистрация:

Отзивът ми обаче съществува в профила ми и е проверен.

Малко е да се каже, че съм разочарована.

# 398
  • Лясковец
Здравейте,имам да връщам една раница чийто ципове се повредиха при първото отваряне,но  не пазя торбичката с кода,някой пращал ли е така пратка и дали ще възстановят сумата.

# 399
Относно ползването на перящата прахосмукачка с Медикс - не е ок, прави ммого пяна и може да се повреди прахосмукачката. Аз пробвах само на едно петънце с едно впръскване, стана страшна пяна в контейнера. Специализираните препарати са направени, така че да не правят пяна. Аз този на Керхер го взех от тук с безплатна доставка. Като свърши ще пробвам друг.
  https://karcher-cleanteh.com/bg/preparat-za-tekstil-i-tap … eYpkaAg3tEALw_wcB

# 400
  • Ст Загора
За прахосмукачка за пране давам идея . Свекървата има бош та Мм я ползваше с течен за съдомиялна.  Не се пени много.

# 401
Здравейте,имам да връщам една раница чийто ципове се повредиха при първото отваряне,но  не пазя торбичката с кода,някой пращал ли е така пратка и дали ще възстановят сумата.
Аз също не пазя торбичките. Когато реша да връщам, слагам в най-обикновена найлонова торбичка, залепвам с тиксо кода, който ми изпращат и поставям в кутията на BOXNOW. Това е! Връщат ми сумата без проблем.

# 402
Случайно да сте срещали такъв продукт в Тему? Спрей, с който пръскаш дрехата и тя става като изгладена, без да се ползва ютия.

# 403
Нямат голям ефект тези спрейове.Имам от Дм и на Юмуш(ако така се пише турската марка),закупени заради едни пердета.Съвсем леко заглажда,но гънките продължават да си стоят.Пробвах и на сухо и на мокро.

# 404
Само че най ми хаванаха окото случайните числа които пишат на рекламните снимки, на едната пише 46 000 кило паскала че била, с други думи тази прахосмукачка трябва да смуче с 460 бара налягане, повече от налягането при Титаник.

Мдааа, ама то това, щото си мъж Wink...а колко мъже купуват прахосмукчки, та да обръщат внимание на някакви си паскали и барове...ми пишат к'вото им скимне, разбира се! Smile
Аз, точно защото съм жена, съм проучила много детайлно въпроса с обявеното в Тему KPA/PA, не се тревожете. Знам, че е нереалистично, вече съм писала тук по този въпрос преди да поръчам.
Мен друго ме притеснява - ако реша да връщам прахосмукачката, няма да върна това, което вече се отваря като продукт в моя профил, т.е. излиза, че съм купила другата. Също така, направи ми впечатление, че освен, че са завишили изведнъж цените на този тип прахосмукачки, масово са сменили и мощността на моторите и са намалили обявеното PA.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 16:58 от FreakOnALeash

Общи условия

Активация на акаунт