Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Септември 2025 (Тема 9)

• 24 820
  • 534
  •   1
Отговори
# 525
Аз пък не знаех, че на бокса може да се плаща с карта. Днес ще взема 2 пратки (имам само 1 код,а пише, че и двете са там) и ще погледна

# 526
Не може. Пращат ти линк, за да платиш онлайн и после изпращат кода за отваряне.

# 527
Имам пратка с Express One, много мразя да идват с тях. Крайната дата е утре 24.09, а още не съм получила известие за нея. Писах на бота, че от 4 дни нямаше никакво инфо в проследяване. Отг. дадоха купон 20%, и стандартния отговор за 10 лв. да върнат ако се забави пратката. Поне се актуализира инфото че е пристигнала в склада. Чакам утре да получа sms. Винаги с тях получавам последния ден от обявения срок. 😡 С пощите и Бокса идват в първия ден от срока. Е как да не ги обичаш. 😉

# 528
  • Ст Загора
При мен 3 4 пратки идват в последният ден това от скоро.  С бокс нау и пощите .

# 529
Майка ми примерно няма да се оправи с плащане с карта предварително онлайн и баща ми й поръчва от Тему. Така с наложен ще може и сама да прави поръчки (въпреки таксата). Ако си избрал да платиш с НП и пратката не ти пристигне, по този начин не ти задържат парите. Може за някои хора 50/100/200 лв да не са проблем, че няма да разполагаш с тях 10/20/30 дни (докато се уточни къде ти е пратката и дали ще я получиш), но за други това да е проблем. Та всеки би имал различни доводи защо иска да ползва тази опция. Хубаво е да я има.

# 530
  • Пеликания
С Express one няма вариант да се пренасочи пратката нали особено ако е в каса на Easy pay? Досега не ми се беше случвало да ми доставят пратка в друг град на 15км от моя адрес.

# 531
Аз от Amazon.Дойдоха с Еконт.
А чак след като стигне до България ли, излиза проследяване в Еконт, че с номера нищо не дава? Поръчката е доста обемна и скъпа и е от европейски склад.

# 532
При поръчки от Амазон,не излиза в приложението.Чак като ми звънне куриера разбирам,че е дошла.

# 533
Моите последни пратки идват в средата на срока. Утре ще взема три.

Тези дреболии са много полезни - поръчах за вкъщи и за работата. Има кабели, които ми късат нервите от години, не знам защо не съм поръчала по-рано.

# 534
  • София
С Express one няма вариант да се пренасочи пратката нали особено ако е в каса на Easy pay? Досега не ми се беше случвало да ми доставят пратка в друг град на 15км от моя адрес.

Аз съм пренасочвала

Общи условия

Активация на акаунт