Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Септември 2025 (Тема 9)

• 26 930
  • 577
  •   2
Отговори
# 570
  • Ст Загора
Златното легло !

# 571
Пристигна къщата, не дочакахме Коледа🤣 много ми харесва как изглежда, точно като на снкмките е

# 572
  • София
О, наистина е много хубава! Запазвам я въпреки, че нямам място

# 573
ММ си търси чанта. Гледахме едни,които са уж естествена кожа. На мен са ми съмнителни. Някой купивал ли е хубава мъжка чанта?

# 574
Имам следното питане към по-опитните: при тези оферти „получи Х подаръка срещу минимална покупка от Y лв.“ случва ли се нещо неблагоприятно, ако, след като човек си получи поръчката и подаръците, върне нещо от същата тази поръчка? Не за друго, ами защото, примерно, не му става, или е счупено, или някаква друга нормална причина за връщане.

(След месец съвсем на сухо сега от вчера получавам тези оферти за 2 подаръка срещу покупка за определена сума и дори първият път си бяха неща от кошницата ми, вторият - неща, които съм разглеждала. Не е върхът като оферта, но все е нещо повече от нищо.)

# 575
Баща ми е купувал малка мъжка чанта от истинска кожа - хубава е, но не мога да дам линк, защото си е от неговия профил.

# 576
  • Лутаща се
Имам следното питане към по-опитните: при тези оферти „получи Х подаръка срещу минимална покупка от Y лв.“ случва ли се нещо неблагоприятно, ако, след като човек си получи поръчката и подаръците, върне нещо от същата тази поръчка? Не за друго, ами защото, примерно, не му става, или е счупено, или някаква друга нормална причина за връщане.

(След месец съвсем на сухо сега от вчера получавам тези оферти за 2 подаръка срещу покупка за определена сума и дори първият път си бяха неща от кошницата ми, вторият - неща, които съм разглеждала. Не е върхът като оферта, но все е нещо повече от нищо.)
Случва се това, че възстановяват парите за върнатото нещо. В моя случай дори възстановиха пари за върнат подарък. Нищо, че е подарък си има стойност. Бяха сребърни обеци. Дойдоха отвратителни, нямаха нищо общо със снимката. За тях, въпреки че бяха подарък ми върнаха 7 лв.

# 577
Като казахте сребърни, как ви се струват сребърните обици и пръстени с печат 925, които са на малко по-висока цена от другите джунджурии? Ментета ли са?

Общи условия

Активация на акаунт